mess2009 írta:én emlékszem mit írtam Alexisről: -baj van a játékinteligenciájával. nálam ez azt jelenti, hogy ziccerben gyakorta jrossz döntéseket, hoz, pl:passzol amikor nem kellene, cselez amikor csak át kéne lépni a már megvert emberén,....
Szerintem egyértelműen nem a játékintelligenciája a gond ilyen esetekben. Az a játékos aki olyan egyérintőkre, lyukra passzokra (Messi gólja tavaly talán a Sevilla ellen) képes mint ő, annak szerintem nem a játékinteligenciája hibádzik. Amiket felsoroltál én azt egyértelműen az önbizalomhiány számlájára írom. Olyanra pl. nem is emlékszem nagyon tőle, hogy le kellett volna adnia és el lőtte, olyanra viszont szinte minden meccsről, hogy be kellett volna vágnia mint szél a budiajtót de ő ink. cselezett, mert nem bízott benne, hogy egy adott szögből el tudja rakni, vagy ink. passzolt, hogy más oldja meg. Már tavaly is látszot, hogy ha nem dédelgeti, nem veszi át, hanem egyből a kapura összpontosít, akkor kegyetlen jó befejező... Tatánál az öbbizalma és önbecsülése is helyre jött... Láthatjuk mire képes, amellett, hogy mezőnyben mindig is az egyik leghasznosabb tagunk volt, csak ez itt a Barcában kevés egy szélsőtől, amit én meg is értek...Ide olyan játékos kell mint az idei Alexis!!!!!!!