Hungarian Barca Ultras :) - Újra
nagyon-nagyon jó:))))))))))))))
-
- Capitá del Barça
Gyerekek nagyon zsír a póló, nem lehetne vhogy azt elérni h mások is tudjanak még rendelni belőle? Lehetett volna dobni előtte egy emailt a regisztrált tagoknak, hogy aki akar az tudjon rendelni belőle. Vagy annyira nagy tételben nem akartátok esetleg? Pedig így az egész országban még jobban népszerűsítve lenne a BARCA:)
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

-
- Eurobarca Staff
Hú még csak most olvastam nagyon jó hír!már nagyon várom remélem meglesz még a héten!!De ha nem az sem baj hétfőn lesz ugyanis a szülinapom asszem szép ajándék lesz az külön jó h nem lett ráfizetéses de én biztos álltam volna a plussz költségeket bár így utólag könnyű mondani
lényeg a lényeg THX ENRIQUE!

Hello mindenkinek! Hol/kitől lehet ilyen Hungarian Barca Ulltras pólót szerezni? Ha egyáltalán lehet még kapni. Ja és mennyibe kerül? Köszi . Forca Barca!!
Amúgy tök jól néz ki a póló. Ilyen nekem is kéne.

Enrique, kumma nagy mágus vagy!
Ha meg ráfizetés nélkül lett meg akkor mehetsz gazdasági alelnöknek Soriano bácsi helyett!

Ha meg ráfizetés nélkül lett meg akkor mehetsz gazdasági alelnöknek Soriano bácsi helyett!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Helyes!!!Enrique21 írta:Malgrat de Mar-ba megyek valószinü nyáron,és akkor a NOU CAMPBA majd ebbe a pólóba fogok fesziteni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2006.02.28. 21:12:52-kor.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ez lett akkor:

Variálgattuk a pólós bácsikkal, hogy lehetne esetleg máshogy elrendezni a címereket, feliratokat -> mutattak többféle variációt is, de ők ezt tanácsolták, és szerintem nem fog senki sem csalódni; mind árban, mind végkifejletben is a legjobb eredményt kaptuk.

Variálgattuk a pólós bácsikkal, hogy lehetne esetleg máshogy elrendezni a címereket, feliratokat -> mutattak többféle variációt is, de ők ezt tanácsolták, és szerintem nem fog senki sem csalódni; mind árban, mind végkifejletben is a legjobb eredményt kaptuk.

-
- Eurobarca Staff
hát én is azt terveztem csak a tavalyi karácsonfa alá akartam...de mind1 lényeg h kiderült a gigszer és remélem hamar kész lesznek már m miután kivertük a cselzit jó lesz benne feszítenijelwaz írta:Így majd tutira jobban fogjuk értékelni a pólót! És még a karácsonyfa alá is berakhatom