de van Serie A topik is.
Azért mert most éppen jo formában van a milán még nem kell toluk elájulni..sokxor megrakják még idén oketSzakacs írta:Mar nem azert... de a Milannak szerintem nincs rosszab keretje mint nekunk...Etooka írta:sztem a Barcánál nem lesznek olyan gondok,hogy elfáradnak!!!!mer akik támadfocit játszanak,azokban a csatárok szinte egész évben energikusak!!!a középpályán ha deco elfárad,akko Van Bommel,Iniesta!!!!!motta meg nem fáradhat el mer szinte megint fél évet sérült volt!!!!a védelemben meg minden posztra van 2 játékos!!!!!!szóval itt nem lesz:FÁRADTSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Mar nem azert... de a Milannak szerintem nincs rosszab keretje mint nekunk...Etooka írta:sztem a Barcánál nem lesznek olyan gondok,hogy elfáradnak!!!!mer akik támadfocit játszanak,azokban a csatárok szinte egész évben energikusak!!!a középpályán ha deco elfárad,akko Van Bommel,Iniesta!!!!!motta meg nem fáradhat el mer szinte megint fél évet sérült volt!!!!a védelemben meg minden posztra van 2 játékos!!!!!!szóval itt nem lesz:FÁRADTSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Az is vok, amúgy hiába dobtatok ki, visszatértem, háhááCharlie írta:Büszke lehetsz magadra.
Akkor innen fogsz hamarosan,ha nem változtatsz a hozzáállásodon.
C.
Úgy látom nem nagyon olvastad az előtted írókat.Ordog írta:Ja és még egy örömhír nekünk Barcásoknak....
---------> A Real Madrid spanyol hátvéde Raúl Bravo három évvel meghosszabította szerződését, így 2009-ig kötelezte el magát a királyiakkal.
![]()
![]()
![]()
Lassan kezdek félni hogy a madrid védekezése jó lesz.... ááááá nem csak vicceltem:DD
Tobb lex mint 6 évBotinho írta:Szeretnéd...Charlie írta:Öreg,vészesen közeledtek a 6évhezBotinho írta:Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Hány évig nem nyert semmit a Barca? Hmm?
Na ugye...![]()
C.
Azért ne általánosítsunk:) Bár magamon is kezdem észrevenni az utóbbi időkben, hogy legalább akkorát kurjantok egy Barca gólnál, mint amikor gólt kap a reál:)))Zsolti írta:Gyerekek ne legyünk már ilyen primitívek..itt hangoztatja mindenki,meg veri a mellét,hogy a madridosok mekkora taplók..hát mi sem vagyunk külömbek nálluk sokszor..pölö tegnap...ez annyira gyerekes,hogy azon versenyzünk,hogy ki utálja jobban a madridot..gondolkozzatok már el egy kicsit..jobban örültök neki ha kikap a madrid,mintha nyer a Barca..ez elég cink szerintem![]()
Ezzel a felfogással végülis neked lehetne nagy pofád, hiszen pl. sok BEKet, BLt nyert a real (feltéve, hogy a reálnak drukkolsz), de az kicsit furán jönne le, ha manapság a reálosok örülhetnének jobban a két tábor közül. Talán ez is azt bizonyítja, hogy rossz a felfogásod. De ennyi erővel akár szóba hozhatnánk Cruyff edzőségének időszakát a Camp Nouban. De annyira nincs értelme a múlttal vagdalkozni. Szerinted nem a jelenre kéne büszkének lenni? Már ha az jogos...és a mostani Barça esetében az.Botinho írta:Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Hány évig nem nyert semmit a Barca? Hmm?
Na ugye...
A madridistáról már repültem...Charlie írta:Ez a valóság...Amúgy meg kussolj,mert ha nem fogod vissza magad,repülsz innen,és a madridistáról is!!!
Nem 1 hozzászólásodat töröltem már.
Szóval...Fék & Nyugalom.
C.