jelwaz: Értettem, hogy mit akartál mondani!

Azt is megértem, hogy van köztetek sok olyan aki nem szereti a Madridot, mint ahogy nálunk is sok olyan van aki nem szereti a Barcát. ( magyarul utálja ) Csak azt nem értem, hogy hogy tudtok jobban örülni annak, hogy kikap a Madrid ( mikor valljuk be őszintén mostanában nem is ők a fő riválisaitok, mmint az eredményeket nézve ), mint annak, hogy nyer a Barcelona. Meg azt sem nagyon értem, hogy vannak nálatok olyanok, akik szerint, ha egy játékos a Madridban játszik akkor már csak rossz lehet

elég érdekes mostanában olvasni olyanokat, hogy 'ez a robinnyo egy csira ' stb. azok után, hogy nem is olyan régen amikor még a Santosban tolta mindenki agyba-főbe dicsérte... ugyanez a helyzet Ramossal is. Nem kell szeretni, nem kell a világ legjobbjának tartani, de talán elismerni el lehet.

Én pl. a Barcából kimondottan szeretem Ronaldinhot, Xavit, Messit, van Bommelt, és ugyanúgy elismerem, hogy Eto'o ( akit egyébként mint ember nem tartok sokra ) vagy Puyol remek focista. Csak egyszerűen nem szeretem őket. De soha nem írok olyat még a madridistán sem, hogy mekkora egy nyomorék, tehetségtelen ez az Eto'o vagy Puyol... Nem hogy ide jöjjek át szidni a ti játékosaitokat! Szerintem ez nevetséges és szánalmas

Most ismét nem szeretnék általánosítani, sem pedig neveket említeni, hogy kik szokták ezt csinálni tőletek, a madridistán. Persze tudom, hogy nálunk is vannak gyerekek, akik elég hülyén viselkednek itt... De ne úgy vágjatok vissza, hogy bosszúból ti is átjöttök szórakozni! ( nem általánosítás!

) És egyúttal megkérlek
Botinho, hogy fejezd be amit csinálsz és ne égesd a Madridot és szurkolóit a hülye magatartásoddal! Az egy dolog, hogy előttünk már lejárattad magadat, de az a te dolgod. Az viszont, hogy madridiként a Barca oldalán mit csinálsz az már nem, mert a te3 viselkedésedből fognak egyesek általánosítani..

Ugyhogy hagyd abba! A meccsről: Sajnos most nem jött össze. ( kb. 3 éve nem jön össze semmi

) Már az első meccsen eldőlt a továbbjutás és amíg a keret tele van kiöregedett, milliomosokkal, addig nem is érdemlünk nagyon mást. Talán a nyáron megindul valami. Talán...
Sacchi