2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor örülhetsz,kiestünk,élvezkedhetsz.BaRcADINHO10 írta:majd megnézzük mire mentek ma rejál margit.én nagyon örülnék ha kikapnátok, ami remélem teljesül is.Raulito írta:És főleg milyen szánalmas,h behozta Crespot és Gudjohnsent helyettük,akik ugye a legvédekezőbbek az egész keretben betonhátvédek,így miattuk nem tudtátok kitömni őket.Lehozni Drogbat meg Duffot 0-0-nál egyszerűen szánalmas! Igaz igy legalabb nem tomtuk kis oket
![]()
![]()
![]()
Egy hozzászólás az egyik köztiszteletben álló tagunktól :csababarca írta:hello
beleolvastam a chelsea fórumába.hát mit mondjak elég szánalom amiket írnak.
1:puyolt ki kellett volna állítani(warum???????)
2:ronaldinho ellökte terryt a góljánál
meg ehhez hasonlóak.
nem tom mért nem tudják leírni hogy most mi voltunk a jobbak.
biztos figyeli őket a ruszki maffia![]()
Jobbak voltatok, továbbjutottatok.csababarca írta:hello
beleolvastam a chelsea fórumába.hát mit mondjak elég szánalom amiket írnak.
1:puyolt ki kellett volna állítani(warum???????)
2:ronaldinho ellökte terryt a góljánál
meg ehhez hasonlóak.
nem tom mért nem tudják leírni hogy most mi voltunk a jobbak.
biztos figyeli őket a ruszki maffia![]()
nem tudom mien lesről beszélsz de a hazai pálya, mindenhol előny, ne mondd nekem h nem hallottál még arról h a hazai pálya előnye, igenis jol vezette a meccset... megadta mert ismeri murinnyót, és tudta h továbbjut a Barca, hogy megadta azzal kompenzálta h a középkezdés után rögtön lefújta a meccset, igy mindenki joljárt...huevos írta:ne haragudj, de nem értek veled egyet!ilyen nincs, hogy ha crespo berugta volna, akkor...a szabály az szabály, s a nem szabálytalan megmozdulást semmilyen szituációban nem ildomos lefújni.Merk nagyon jol vezette a meccset...sztem ha crespo berufgja a hejzetét akkor ezt a 11est nem fujja be, bár lehet de takarásból állt, nem láthatta....meg sztem talán kicsit tartotta cselzi részéről jövő kritikáktól, mourinhotól, nem akart fenyegatéseket, ráadásul általában ha a hosszabításba gól születik akkor illik ráhúzni még min 1 percet, Merk meg egyből lefújta, nem lehet most panaszunk rá...
egy barátom szokta mondani, nincs olyan hogy "hazai pályán ezt be kell fújni" vagy "hazai pályán ez nem les"
A szabályok mindig, mindenkor és mindenkire vonatkoznak!
és herr merk igenis mulya volt tegnap este
Úgy legyen:)) Még fél órát izgulhatunk:)leomessi8 írta:lehet nem szép dolog de az én örömömet a madrid kiesése tenné teljessé!!!!!![]()
![]()
ne haragudj, de nem értek veled egyet!ilyen nincs, hogy ha crespo berugta volna, akkor...a szabály az szabály, s a nem szabálytalan megmozdulást semmilyen szituációban nem ildomos lefújni.Merk nagyon jol vezette a meccset...sztem ha crespo berufgja a hejzetét akkor ezt a 11est nem fujja be, bár lehet de takarásból állt, nem láthatta....meg sztem talán kicsit tartotta cselzi részéről jövő kritikáktól, mourinhotól, nem akart fenyegatéseket, ráadásul általában ha a hosszabításba gól születik akkor illik ráhúzni még min 1 percet, Merk meg egyből lefújta, nem lehet most panaszunk rá...
Merk nagyon jol vezette a meccset...sztem ha crespo berufgja a hejzetét akkor ezt a 11est nem fujja be, bár lehet de takarásból állt, nem láthatta....meg sztem talán kicsit tartotta cselzi részéről jövő kritikáktól, mourinhotól, nem akart fenyegatéseket, ráadásul általában ha a hosszabításba gól születik akkor illik ráhúzni még min 1 percet, Merk meg egyből lefújta, nem lehet most panaszunk rá...Drigo írta: OFF:Merkírtó ideges vok rá 1 pontomat elvette a tippjátékban ráadásul a kettős győzelem mégis jobban hangzik. sztem elég tesze-toszán vezetett de ez a világ legjobbja?!
Most nagyon megaláztál..... Nem is tudom mit irjak......Raulito írta:És főleg milyen szánalmas,h behozta Crespot és Gudjohnsent helyettük,akik ugye a legvédekezőbbek az egész keretben betonhátvédek,így miattuk nem tudtátok kitömni őket.Lehozni Drogbat meg Duffot 0-0-nál egyszerűen szánalmas! Igaz igy legalabb nem tomtuk kis oket
És főleg milyen szánalmas,h behozta Crespot és Gudjohnsent helyettük,akik ugye a legvédekezőbbek az egész keretben betonhátvédek,így miattuk nem tudtátok kitömni őket.Lehozni Drogbat meg Duffot 0-0-nál egyszerűen szánalmas! Igaz igy legalabb nem tomtuk kis oket
Elég egyszerű: Mert Chelsea drukkerek. Ha úgy alakult volna és kiesünk, lehet, hogy én sem tudtam volna elismerni, hogy a Chelsea a jobb, mert nem az.csababarca írta: nem tom mért nem tudják leírni hogy most mi voltunk a jobbak.