Raulito írta:Lehozni Drogbat meg Duffot 0-0-nál egyszerűen szánalmas! Igaz igy legalabb nem tomtuk kis oket
És főleg milyen szánalmas,h behozta Crespot és Gudjohnsent helyettük,akik ugye a legvédekezőbbek az egész keretben betonhátvédek,így miattuk nem tudtátok kitömni őket.
Most nagyon megaláztál..... Nem is tudom mit irjak......
Gondolom láttad a meccset, igy talán Neked is feltűnt, hogy Gudjohnsen kb. 3x ment át a Barca a térfelére, a Chelsea legjobbjának tartott (és általam is kedvelt ) Lampard, aki nem mellesleg támadó középpályás, csak a saját térfelén látta a tizenhatost, Robben azon kivül, hogy kb. 4 x kapott labdát a második félidőben mert olyan kiszoritva játszott hogy semmit sem csinált, szerintem ezek mind azt mutatják, hogy nem igazán támadó taktikával küldték fel őket.....
Azzal, hogy azt irtam, hogy lehozta Duffot meg Drogbat nem azt mondtam, hogy védekezni áltak volna be, hanem azt, hogy egy minimális kockázatot sem vállaltak fel arra nézve, hogy esetleg kinyiljanak középpályán.
De úgy gyűlölöm mikor valaki ilyen cinikus hangon tud irni, úgy , hogy szándékosan tudomást sem vesz arról, hogy mit is akartam mondani!!!
De csak sajnálni tudlak, ha Te úgy érzed, hogy ez a hazai vereseéggel Barcelonaba érkező cselszki olyan elleneállhatatlanul játszott, hogy megérdemelte volna akár a döntetlent is.....