Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pedig ingyen lett volna a barcának, ehelyett ezeknek ez a bravo kellett.defender3 írta:Ochoa védése nem volt gyenge
Nem is lenne nélkülük értelme leülni egy meccs elé...PCsabi írta:Imádom ezeket a videós elemzéseket a félidőben.
Én sem tartom kizártnak, de túl valószínűnek sem. Úgy érzem, azért vannak náluk jobb csapatok, igaz, nem sokkal, bárki számára kellemetlen ellenfelek, simán nem lehet őket megverni.barca0000 írta:Lehet hogy most kinevettek de én nem tartom kizártnak hogy Mexikó lesz a világbajnok.A világ verőbrazilok is szenvedtek ellenük most sokkal jobbak a hollandoknál miért ne lehetnének legalább ott a döntőbe még ha nem is nyernek
ugyan már. down kór fejű robben bemakkol egyet a 94. percben...barca0000 írta:Lehet hogy most kinevettek de én nem tartom kizártnak hogy Mexikó lesz a világbajnok.A világ verőbrazilok is szenvedtek ellenük most sokkal jobbak a hollandoknál miért ne lehetnének legalább ott a döntőbe még ha nem is nyernek
Tény, hogy nem Irán- szintű ellenfél, de nem mindegy, hogy a jelenlegi legjobbjuk épp a pályán van-e vagy sem. Ha gólt éppen nem is szerez, de kiemelten figyel rá az ellenfél, leköti a védőket, stb. Forlán pedig már messze nem ez a szint.LG írta: Az olaszokat viszont szinte Suarez nélkül verték meg, hiszen 0 volt, elpuskázott néhány ziccert, meg eltiltatta magát, semmi hasznosat nem csinált. De a védekezésük nagyon szervezett volt, szóval szerintem Suarez nélkül is komoly ellenfél volt Uruguay.
Azért ez a szedett vetett társaság, mégis csak egy nagyon erős csoportból jutott tovább elég meggyőző módon.Még hogyha a védelmükben akadnak is hibák mind a mai napig.visca el barca írta: remélem ezt a szedett-vedett holland társaságot hazaküldik rafáék
Az olaszokat viszont szinte Suarez nélkül verték meg, hiszen 0 volt, elpuskázott néhány ziccert, meg eltiltatta magát, semmi hasznosat nem csinált. De a védekezésük nagyon szervezett volt, szóval szerintem Suarez nélkül is komoly ellenfél volt Uruguay.crixus írta:Én azért nem ájulnék még el Kolumbiától. Szépen játszanak, James R. pláne, de ne felejtsük el, hogy roppant gyenge csoportból kerültek ki (ahogy a franciák is) és a meggyengített Uruguay sem tartozott éppen a legnagyobb falatok közé - megjegyezném, hogy Suárez nélkül simán kikaptak Costa Rica-tól. A brazilokat én is méltatlannak tartom egy VB-címre, egyedül Neymar miatt szorítok kicsit nekik.
Ha pedig a legjobbakról van szó: a hollandokat és a németeket mindenki elfelejti? Mindkettő erős csoportból jutott tovább csoportelsőként, szép gólokkal, jó játékkal. A hollandok a kontrajáték mesterei, a németek inkább a tavalyi Bayern-ra hasonlítanak. Nem lepődnék meg, ha ők vívnák a döntőt.
nah ezt egy az egyben adom, klasszikus 1-0-nak tűnik. persze a görögöknekBob_Marley írta:Costa Rica-Görögország
Itt meg úgy érzem eddig tartott a "csoda", görögök tovább fognak menni. Azért ezek már más szintek mint egy csoportmeccs, itt tovább kell menni, lényegtelen hogyan, csak tovább kell menni. Costa Ricában pedig nem érzem ezt a "képességet", szépen fognak szerintem meghalni, de görögök behúzzák.
Én is bízok benne. Alves és Marcelo gyakran fennragadnak, ezt a villámgyors kolumbiai szélsők kihasználhatják.albicelesteX írta:Remélem megnyomják ezt az impotens Brazíliát is....9-es Brazíl mez Fred.... :'(Az első foci mezem Brazil 9-es volt és nem Fred...