Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2014.06.29. 19:37:27

Iszonyat jo kapus Ochoa... Kesz csoda hogy meg nem jatszik semmilyen nagy nevu europai csapatban.... Siman beferne... Bar az igaz, hogy nincs uresedes egyik csapatnal se. Mas: tokre nem ertem hogy miert hoztak le dos santost, mikor o volt a legveszelyesebb csataruk.....
KépKép
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.29. 19:36:17

ezt innen behúzza mexikó. :)
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.06.29. 19:26:44

most jön az egygólos vezetés átka....! visszaálltak a Mexik, támadnak a Hollandok csak idő kérdése az egyenlítés...
Dave87
Capitá del Barça

2014.06.29. 19:26:32

Engem a legjobban az lep meg (amellett, hogy egyetértek az elöttem "szolokkal"), hogy Sneijder jàtéka mennyire visszaesett. Amiota a Galatasaray-hoz igazolt, nem igazàn làttam jàtszani, de eddig a VB-n nagyon gyenge.. Kuyt-öt meg nem is értem, mit keres egyàltalàn a kezdö közelében, mikor pont arra a posztra lett volna fiatalabb, jobb jàtékos is.
Szeretem a hollandokat és - ugyan szenzàcios lenne egy Mexiko-Costa Rica negyeddöntö - azért szerintem a VB szempontjàbol is jobb lenne, ha ök mennének tovàbb. Remélem behuzzàk.
Van egy olyan érzésem, hogy a vilàgbajnok mégis a màsik àgrol fog kikerülni...
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.29. 19:21:21

defender3 írta:Ochoa védése nem volt gyenge :shock:
pedig ingyen lett volna a barcának, ehelyett ezeknek ez a bravo kellett. #-o
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.06.29. 19:20:03

Ochoa védése nem volt gyenge :shock:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.29. 19:15:08

Robben mennyivel gyengébb futballista terület nélkül, mint területtel... :?
Ott kijön, ki mennyit tud focizni. Ha van egy 20-30 méteres folyosóm, ahol 1 embert kell megverni, és gyors vagyok, mindjárt jobbnak tűnök, mint amilyen vagyok...
(ezt minden Bale, meg cr istenítő figyelmébe is ajánlom...)
Aztakumma... :shock: A vb legnagyobb védése...
Rivaldo-A Legnagyobb.
lui1698
Llegenda del Barça

2014.06.29. 19:10:45

PCsabi írta:Imádom ezeket a videós elemzéseket a félidőben.
Nem is lenne nélkülük értelme leülni egy meccs elé...

Mehikánók meg jók, határozottan. Remélem kicsapják a hollandokat, számomra továbbra is az egyik legkevésbé szerethető csapat a vb-n.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.29. 19:02:36

barca0000 írta:Lehet hogy most kinevettek de én nem tartom kizártnak hogy Mexikó lesz a világbajnok.A világ verő :lol: brazilok is szenvedtek ellenük most sokkal jobbak a hollandoknál miért ne lehetnének legalább ott a döntőbe még ha nem is nyernek
Én sem tartom kizártnak, de túl valószínűnek sem. Úgy érzem, azért vannak náluk jobb csapatok, igaz, nem sokkal, bárki számára kellemetlen ellenfelek, simán nem lehet őket megverni.

A meccsről: szoros meccset, és szűk holland győzelmet tippeltem, amit tartok is. Szerintem egy egyéni villanással 1-0ra behúzzák Robbenék.
+ véleményem szerint, a továbbjutó a döntőbe is bejut, Costa Rica/Görögország sima ügy nekik, és az Argentína/USA/Belgium triónál is erősebbnek érzem mind2 csapatot.

Szerk: Na a tippemről ennyit. :mrgreen: De jót fog tenni a meccsnek ez a gól, most már a hollandoknak ki kell támadni, és jöhetnek a veszélyes mexikói kontrák. Robbenék piszok nehéz helyzetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.06.29. 19:10:53-kor.
PCsabi
aka Game90

2014.06.29. 19:00:20

Imádom ezeket a videós elemzéseket a félidőben.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.29. 18:57:36

barca0000 írta:Lehet hogy most kinevettek de én nem tartom kizártnak hogy Mexikó lesz a világbajnok.A világ verő :lol: brazilok is szenvedtek ellenük most sokkal jobbak a hollandoknál miért ne lehetnének legalább ott a döntőbe még ha nem is nyernek
ugyan már. down kór fejű robben bemakkol egyet a 94. percben... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.06.29. 18:57:02

eddig nagyon taktikus okos játék, mindkét részről. igaz, hogy a Mexik többet támadnak, de a lesben álló két mesterlövész így is veszélyesebb ahogy azt az utolsó pillanatban láthattuk. ilyen rontás 90 percben sajna van és még lesz is...
egyébként ez nem volt tizeneggyes, lehet hogy a stúdióban szakértők ülnek de vakok...
az még rossz hír Mexikónak, hogy a Hollandok mindég a második félidőben végzik ki az ellenfeleket, a jó talán az, hogy kondiban itt nem lesz hiány.
barca0000
Jugador del Barça

2014.06.29. 18:43:14

Lehet hogy most kinevettek de én nem tartom kizártnak hogy Mexikó lesz a világbajnok.A világ verő :lol: brazilok is szenvedtek ellenük most sokkal jobbak a hollandoknál miért ne lehetnének legalább ott a döntőbe még ha nem is nyernek
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.06.29. 13:26:51

James Rodríguez tényleg hatalmasat játszik eddig ezen a vb-n, de engem sokkal inkább Cuadrado fogott meg. Hihetetlen technikás, gyors és agilis játékos, minden mozdulatát élmény nézni szerintem. Eddig is sokat lehetett hallani felőle, de ezen a vb-n már többet láttam játszani, mint az egész szezonban és igen meggyőző. Egyértelmű, hogy ennek az embernek semmi keresnivalója védelemben.

Szerintem is a Hollandia-Mexikó meccs lehet az egyik legjobb nyolcaddöntő. A gyors, egyérintős mexikói támadások a holland védelemnek is fel fogják adni a leckét. Ha olyan szenvedéllyel fognak játszani, mint az eddigi meccseiken, akkor simán benne van a pakliban, hogy ők mennek tovább.
De, ami a legfontosabb az egyik legszervezettebb védelem a vb-n eddig Mexikóé. Ha az egyéniségek, Robben és Van Persie elől elszívják a levegőt, akkor kizárt, hogy a hollandok nyerjenek. Hajrá Mexikó!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.29. 13:05:14

LG írta: Az olaszokat viszont szinte Suarez nélkül verték meg, hiszen 0 volt, elpuskázott néhány ziccert, meg eltiltatta magát, semmi hasznosat nem csinált. De a védekezésük nagyon szervezett volt, szóval szerintem Suarez nélkül is komoly ellenfél volt Uruguay.
Tény, hogy nem Irán- szintű ellenfél, de nem mindegy, hogy a jelenlegi legjobbjuk épp a pályán van-e vagy sem. Ha gólt éppen nem is szerez, de kiemelten figyel rá az ellenfél, leköti a védőket, stb. Forlán pedig már messze nem ez a szint.
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.29. 12:39:33

visca el barca írta: remélem ezt a szedett-vedett holland társaságot hazaküldik rafáék :D
Azért ez a szedett vetett társaság, mégis csak egy nagyon erős csoportból jutott tovább elég meggyőző módon.Még hogyha a védelmükben akadnak is hibák mind a mai napig. :? A világbajnoknak akár nyolcat is rúghattak volna egy kis szerencsével persze.Csak azt akarom mondani hogy annyira azért nem lehet szedett vetett társaság a holland, hiszen láthatuk mindannyian hogy nagyon egyben tartja őket Van Gaal. :oops: Nem véletlen Millitó félelme sem. :wink: Egyébként én szerintem amúgy meg teljesen mindegy ki jut a döntőbe, ezt a német válogatottat nem hiszem hogy le lehet győzni sajnos. A brazilokban bíztam még a torna elején, de láthatuk hogy mire képesek sajnos. :?
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.29. 12:32:04

crixus írta:Én azért nem ájulnék még el Kolumbiától. Szépen játszanak, James R. pláne, de ne felejtsük el, hogy roppant gyenge csoportból kerültek ki (ahogy a franciák is) és a meggyengített Uruguay sem tartozott éppen a legnagyobb falatok közé - megjegyezném, hogy Suárez nélkül simán kikaptak Costa Rica-tól. A brazilokat én is méltatlannak tartom egy VB-címre, egyedül Neymar miatt szorítok kicsit nekik.
Ha pedig a legjobbakról van szó: a hollandokat és a németeket mindenki elfelejti? Mindkettő erős csoportból jutott tovább csoportelsőként, szép gólokkal, jó játékkal. A hollandok a kontrajáték mesterei, a németek inkább a tavalyi Bayern-ra hasonlítanak. Nem lepődnék meg, ha ők vívnák a döntőt.
Az olaszokat viszont szinte Suarez nélkül verték meg, hiszen 0 volt, elpuskázott néhány ziccert, meg eltiltatta magát, semmi hasznosat nem csinált. De a védekezésük nagyon szervezett volt, szóval szerintem Suarez nélkül is komoly ellenfél volt Uruguay.
Kolumbiát kicsit erősebbnek érzem, mint Mexikót, v. Chilét, pedig már az előző kettő is szorongatta a brazilok tökét. Én 50-50 százalékot adnék nekik, vagy max 55-öt a braziloknak. A brazilok mellett szólhat, hogy Kolumbia a magabiztos sikerei miatt elbizakodhat, elkényelmeskedhet, Kolumbia mellett, hogy kevesebbet vett ki belőlük a nyolcaddöntő, mint a brazilokból.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.29. 12:27:22

Bob_Marley írta:Costa Rica-Görögország
Itt meg úgy érzem eddig tartott a "csoda", görögök tovább fognak menni. Azért ezek már más szintek mint egy csoportmeccs, itt tovább kell menni, lényegtelen hogyan, csak tovább kell menni. Costa Ricában pedig nem érzem ezt a "képességet", szépen fognak szerintem meghalni, de görögök behúzzák.
nah ezt egy az egyben adom, klasszikus 1-0-nak tűnik. persze a görögöknek :lol:

mexikó-hollandot nagyon várom, remélem ezt a szedett-vedett holland társaságot hazaküldik rafáék :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.29. 12:18:46

Kolumbiának nagyon örültem, Chilet sajnáltam.

Ma Mexikó-Hollandon nagy bajban vagyok, utóbbit nagyon szeretem, előbbi viszont nálam a VB egyik legjobb csapata. Szerintem nem lesz meglepetés, továbbmennek a hollandok, de nagyon színvonalas játékot várok. Mindkettő csapat nagyon fegyelmezett magas szintű játékra képes.

Costa Rica-Görögország
Itt meg úgy érzem eddig tartott a "csoda", görögök tovább fognak menni. Azért ezek már más szintek mint egy csoportmeccs, itt tovább kell menni, lényegtelen hogyan, csak tovább kell menni. Costa Ricában pedig nem érzem ezt a "képességet", szépen fognak szerintem meghalni, de görögök behúzzák.

Brazilokkal kapcsolatban is ez a véleményem, rohadt mindegy hogy játszanak, hogy játszottak tovább kell menni lépcsőről-lépcsőre (úgy írom ezt, hogy nem szeretem Brazíliát). Otthon vannak, pont emiatt rohadt nehéz lesz őket kiejteni. Chile-nek majdnem sikerült, de mégse. Kolumbia pl nagyon egyben van, de az is ki-ki meccs.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.06.29. 12:01:04

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... al-2346289" target="_blank

Ez nálam mindent visz! Óriási! :mrgreen:
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.29. 11:58:53

Én azért nem ájulnék még el Kolumbiától. Szépen játszanak, James R. pláne, de ne felejtsük el, hogy roppant gyenge csoportból kerültek ki (ahogy a franciák is) és a meggyengített Uruguay sem tartozott éppen a legnagyobb falatok közé - megjegyezném, hogy Suárez nélkül simán kikaptak Costa Rica-tól. A brazilokat én is méltatlannak tartom egy VB-címre, egyedül Neymar miatt szorítok kicsit nekik.
Ha pedig a legjobbakról van szó: a hollandokat és a németeket mindenki elfelejti? Mindkettő erős csoportból jutott tovább csoportelsőként, szép gólokkal, jó játékkal. A hollandok a kontrajáték mesterei, a németek inkább a tavalyi Bayern-ra hasonlítanak. Nem lepődnék meg, ha ők vívnák a döntőt.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.29. 11:39:05

A vb két legjobb csapata eddig Kolumbia és Franciaország. Érdekes lesz előbbinek a brazilok elleni negyeddöntő, szvsz most jött el a pillanat, hogy a braziloknak rendesen össze kell szednie magát. Hatalmas nyomás lesz mindkét csapaton, az biztos. Reményeim szerint Neymarék továbbmennek.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alcantara
Director del Fútbol

2014.06.29. 07:05:08

Kolumbia eddig a VB legjobb csapata. Látványosan, szépen játszanak. Szerintem nincs ember, aki ne szimpatizálna már velük ilyen teljesítmény után.
A brazilok meg csapnivalóak eddig. Viszont számomra túl nagy a kontraszt.
Egy ilyen nagy tornán minden csapatnál eljön egy rosszabb ill. egy sokkal jobb meccs.
Kolumbiának csak jó meccsei voltak, braziloknak csak rossz, szenvedős.
Szerintem Kolumbiának itt lesz a végállomás, bár ne legyen igazam, mert elnézném sokáig a játékukat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.29. 00:22:32

albicelesteX írta:Remélem megnyomják ezt az impotens Brazíliát is....9-es Brazíl mez Fred.... :'( :( Az első foci mezem Brazil 9-es volt és nem Fred...
Én is bízok benne. Alves és Marcelo gyakran fennragadnak, ezt a villámgyors kolumbiai szélsők kihasználhatják.
albicelesteX
A Vadász

2014.06.29. 00:09:17

Remélem megnyomják ezt az impotens Brazíliát is....9-es Brazíl mez Fred.... :'( :( Az első foci mezem Brazil 9-es volt és nem Fred...
Kép
Lezárt