crixus írta:Én azért nem ájulnék még el Kolumbiától. Szépen játszanak, James R. pláne, de ne felejtsük el, hogy roppant gyenge csoportból kerültek ki (ahogy a franciák is) és a meggyengített Uruguay sem tartozott éppen a legnagyobb falatok közé - megjegyezném, hogy Suárez nélkül simán kikaptak Costa Rica-tól. A brazilokat én is méltatlannak tartom egy VB-címre, egyedül Neymar miatt szorítok kicsit nekik.
Ha pedig a legjobbakról van szó: a hollandokat és a németeket mindenki elfelejti? Mindkettő erős csoportból jutott tovább csoportelsőként, szép gólokkal, jó játékkal. A hollandok a kontrajáték mesterei, a németek inkább a tavalyi Bayern-ra hasonlítanak. Nem lepődnék meg, ha ők vívnák a döntőt.
Az olaszokat viszont szinte Suarez nélkül verték meg, hiszen 0 volt, elpuskázott néhány ziccert, meg eltiltatta magát, semmi hasznosat nem csinált. De a védekezésük nagyon szervezett volt, szóval szerintem Suarez nélkül is komoly ellenfél volt Uruguay.
Kolumbiát kicsit erősebbnek érzem, mint Mexikót, v. Chilét, pedig már az előző kettő is szorongatta a brazilok tökét. Én 50-50 százalékot adnék nekik, vagy max 55-öt a braziloknak. A brazilok mellett szólhat, hogy Kolumbia a magabiztos sikerei miatt elbizakodhat, elkényelmeskedhet, Kolumbia mellett, hogy kevesebbet vett ki belőlük a nyolcaddöntő, mint a brazilokból.