Számomra is meglepő. Vagy Nigéria javult nagyon sokat a csoportmeccsek óta, vagy a franciák nagyon gyengék ma. De én is azt gondolom, hogy a második félidőben belehúznak a franciák, és behúzzák, amúgy én is inkább Nigériának szurkolok.BarcafanTomee írta:Számomra eddig meglepően kiegyenlített a meccs. Azt gondoltam volna, hogy már menni fognak a franciák 1 góllal ilyenkorra. De még mindig nem tudom elképzelni, hogy ne döntsék el simán a 90 perc alatt. Bár szurkolok Nigériának!
Világbajnokság 2014
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Számomra eddig meglepően kiegyenlített a meccs. Azt gondoltam volna, hogy már menni fognak a franciák 1 góllal ilyenkorra. De még mindig nem tudom elképzelni, hogy ne döntsék el simán a 90 perc alatt. Bár szurkolok Nigériának!
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
A mai nap lesz a legegyértelműbb a nyolcaddöntők szempontjából.
Sima Francia és Német továbbjutást várok, nyugodtan készülhetnek egymás ellen.
Sima Francia és Német továbbjutást várok, nyugodtan készülhetnek egymás ellen.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Fű, meg fehér csíkok nélkül nehéz lenne.Nervo írta:A döntőben pedig Kolumbia- Hollandia kerülne, de jó is lenne ez a párositás.![]()
Lenne izgalom az tutti.

Én is úgy gondolom, hogy a mai nap nem lesznek túl nagy izgalmak, a franciák és németek kicsit rápihenhetnek az egymás elleni meccsükre.
- Nervo
- Capitá del Barça
Mostmár csak a csigazabálóknak meg a fritzeknek kellene kiesni, sztem akkor lenne még egy izgalmas a vb.
A döntőben pedig Kolumbia- Hollandia kerülne, de jó is lenne ez a párositás.
Lenne izgalom az tutti. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- visca el barca
- Presidente del Barça
komolyan mondom sajnáltam a görögöket
jól játszottak, volt egy rakás helyzetük, igaz costa rica nem kapott meg egy büntit, de a görögök sokkal többet tettek a győzelemért. + vmivel több eséllyel mentek volna a hollandok ellen...
mai két meccs grundfoci lesz, a két eu csapat simán tovább megy.

mai két meccs grundfoci lesz, a két eu csapat simán tovább megy.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Inkább egy másik fórumra.Alcantara írta:Mi lenne, ha ezzel a témakörrel átpattannátok másik topicba?
A sok görög kihagyott helyzet megbosszulta magát, meg ott volt a meg nem adott 11-s is, tehát megérdemeltnek mondanám Costa Rica továbbjutását.
Egészen eddig viszont finoman szólva sem volt könnyű útjuk, szóval valahol meg is érdemelnek most egy könnyebb meccset. Franciákra a 8, Argentínára csak 4 között vár igazán komoly ellenfél, én inkább őket irigylem.Én inkább a hollandoknak tálcán kínált elődöntő miatt vagyok mérges.

Mindig az esik ki akinek jobban szorítok
...már unom nagyon

Basszus, de jól lőtték a tiziket, azt gondoltam a fáradtság miatt szerteszéjjel lövöldözik mindkét csapat.
Halálpontosan varrták be szinte mindet.
Ez jó kis meccs volt, ettől rosszabb sosem legyen.
Halálpontosan varrták be szinte mindet.
Ez jó kis meccs volt, ettől rosszabb sosem legyen.
Mi lenne, ha ezzel a témakörrel átpattannátok másik topicba?
Ha belefolyhatok a vitába... Sok oka van, hogy nem szeretjük a románokat. Rengeteg történelmi pl. lehet mondani. Például üsd be a google-be: "trianon román". Ez a mondat meg, hogy szeretem a románokat kb. olyan mintha azt mondat volna, hogy tegnap együtt vacsoráztam a családom gyilkosával. Kicsit érdekes. Nem szoktam keverni a sportot a politikával, pl. Mutut nem utálom mert román, de itt nem lehet szétválasztani. Szeretni ôket???zola8787 írta:3szor kértem, hogy indokold, 1szer sem tudtad. Befejezem ezt a "veszekedést": .Rivaldo11 írta:Mondom, az én pofám nem éghet a tiéd helyett.Imádd a szőröstalpú cimbijeid játékát továbbra is
Elképesztő, ilyen mákos szutyok csapat mint a görög, nincs még egy.
ON: A 98-as volt az 1. Vb-m, de szerintem eddig ez a legalacsonyabb színvonalú.
Ki megy tovább?
Fogalmam nincs.
Fogalmam nincs.

Most komolyan nem kicsit indokolatlanok ezek a random hosszabbítások?
Persze, ez teljesen egyértelmű. Én inkább a hollandoknak tálcán kínált elődöntő miatt vagyok mérges.LG írta:Szerintem ez nem érdekli őket. Nekik a 8 közé jutás olyan siker, mint a hollandoknak a VB cím lenne.Alcantara írta:A két csapat kiesése hamarosan megvalósul, mert a továbbjutó 120 perccel a lábában abszolút 0% eséllyel vág neki a holland meccsnek. Igaz 90 perccel sem lenne több.
A hollandok kitömik bármelyik csapatot a 4 közé jutásért.
Szerintem ez nem érdekli őket. Nekik a 8 közé jutás olyan siker, mint a hollandoknak a VB cím lenne.Alcantara írta:A két csapat kiesése hamarosan megvalósul, mert a továbbjutó 120 perccel a lábában abszolút 0% eséllyel vág neki a holland meccsnek. Igaz 90 perccel sem lenne több.
"nincs szabadrúgás, hiszen ő nem görög..."
:D
Az kemény...

Az kemény...
A két csapat kiesése hamarosan megvalósul, mert a továbbjutó 120 perccel a lábában abszolút 0% eséllyel vág neki a holland meccsnek. Igaz 90 perccel sem lenne több.
5 a 2 ellent nem tudták kihasználni. Te atyaég! 

Pff...ha Campbell ezt nem sarokkal akarja, simán belőhette volna. 

Akkor essen ki mindkét csapat, de a görögök "jobban"!
CRC-tól már legalább láthattunk élvezetes, játékos meccseket az utóbbi kb. 10 évben (a brazilok elleni 2-5 pl.).
A görögök meg jól küzdenek, meg hősök is 10 éve

CRC-tól már legalább láthattunk élvezetes, játékos meccseket az utóbbi kb. 10 évben (a brazilok elleni 2-5 pl.).
A görögök meg jól küzdenek, meg hősök is 10 éve

Igazad van, csak a görögök az utóbbi 10 évben annyiszor koorták sheggbe a focit (és nem közös megegyezés alapján), hogy most már kijárna nekik is!Gátolta-e valaki szabályellenesen Costa Ricát, hogy támadjanak és gólhelyzetet alakítsanak ki?
Úgy gondolom nincs miről beszélni ezek után

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troporf 2014.06.30. 00:33:58-kor.
A 2004-es EB-t tényleg végigbekkelték, de pl. ezen a VB-n helyenként egészen tetszetős támadásokat vezetnek. Kisebb csapatok ellen tudnak ők is focizni, nagyok ellen meg abszolút érthető, hogy foggal körömmel küzdenek, védekeznek, és ha akad helyzetük, azt kíméletlenül kihasználják.Troporf írta:Világos, de remélem, a lényeg érthető: a "labda nélküli labdarúgás" világbajnokaira kevésbé vagyok kíváncsi, mint egy őszinte adok-kapokra.Azt kéne végre megérteni, hogy a foci nem csak ezekből áll. Sőt, mai labdarúgásban az egyéb dolgok egyre inkább felértékelődnek.
Persze, tudom, ez nem ötmondatos téma, de a görögöket szerintem akkor is labdával ijesztgetik edzésen![]()
(bár ennyire "félnének" a magyar fiúk is a labdától...)
Mellékesen kérdezném: Melyik csapatnak volt több támadása és helyzete?
Én úgy emlékszem és a riporter is ebben megerősített, a görögöknek.
Gátolta-e valaki szabályellenesen Costa Ricát, hogy támadjanak és gólhelyzetet alakítsanak ki?
Úgy gondolom nincs miről beszélni ezek után.
Mindenki nem játszhat joga bonitot és tiki-takát. Középszerű játékosokból ennyit lehet kihozni.
Amúgy tizikkel még továbbmehet Costa Rica, ne adjátok fel.
Én úgy emlékszem és a riporter is ebben megerősített, a görögöknek.
Gátolta-e valaki szabályellenesen Costa Ricát, hogy támadjanak és gólhelyzetet alakítsanak ki?
Úgy gondolom nincs miről beszélni ezek után.
Mindenki nem játszhat joga bonitot és tiki-takát. Középszerű játékosokból ennyit lehet kihozni.
Amúgy tizikkel még továbbmehet Costa Rica, ne adjátok fel.

Világos, de remélem, a lényeg érthető: a "labda nélküli labdarúgás" világbajnokaira kevésbé vagyok kíváncsi, mint egy őszinte adok-kapokra.Azt kéne végre megérteni, hogy a foci nem csak ezekből áll. Sőt, mai labdarúgásban az egyéb dolgok egyre inkább felértékelődnek.
Persze, tudom, ez nem ötmondatos téma, de a görögöket szerintem akkor is labdával ijesztgetik edzésen

(bár ennyire "félnének" a magyar fiúk is a labdától...

- Danka00792
- Director del Fútbol
Na, a végére egy kis izgalom is kijut, bár teljesen közömbös számomra mindkettő csapat, nekem mindegy ki jut tovább.
Az a legszomorúbb, hogy Mexikó vagy Chile elp*csázta volna bármelyik csapatot innen szerintem. Na mindegy.
(zola8787: Nem hinném, hogy magyarázkodnod kéne, mert nem úgy "szocializálódtál", hogy zsigerből ugrasz a román szóra.)
Az a legszomorúbb, hogy Mexikó vagy Chile elp*csázta volna bármelyik csapatot innen szerintem. Na mindegy.

(zola8787: Nem hinném, hogy magyarázkodnod kéne, mert nem úgy "szocializálódtál", hogy zsigerből ugrasz a román szóra.)