IdiotaMorminho írta:Az elfogulatlan hozzászólásnálam is rooney a number one !!! sztem o a legjobb csatár! kozéppálya Ronaldinho C.ronaldo!Hátvédek kozul evra rio ferdinand

IdiotaMorminho írta:Az elfogulatlan hozzászólásnálam is rooney a number one !!! sztem o a legjobb csatár! kozéppálya Ronaldinho C.ronaldo!Hátvédek kozul evra rio ferdinand
TIPPELHETEK?!Morminho írta:Az elfogulatlan hozzászólásnálam is rooney a number one !!! sztem o a legjobb csatár! kozéppálya Ronaldinho C.ronaldo!Hátvédek kozul evra rio ferdinand
szerintem is ,henryt, terryt kuldjek vissza a masodosztalybaMorminho írta:Az elfogulatlan hozzászólásnálam is rooney a number one !!! sztem o a legjobb csatár! kozéppálya Ronaldinho C.ronaldo!Hátvédek kozul evra rio ferdinand
Az elfogulatlan hozzászólásnálam is rooney a number one !!! sztem o a legjobb csatár! kozéppálya Ronaldinho C.ronaldo!Hátvédek kozul evra rio ferdinand
Humor felsofokon....FTorres9 írta:A mufanpagen kiírták hírnek azt amit Riquelme nyilatkozott,hogy Messi jobb mint Rooney, ami szerintem eddig is köztudott voltde erre az ottani arcok elég durva szavakkal illetik meg Messit, elhordják mindennek...
Nemértem őket, pedig Rooney csak egy technikátlan erő csatár, akinek csak a lövőereje meg az erőnléte jó,míg messi 100szor technikásabb nála!!! Itt van olvassátok el és háborodjatok fel: http://www.mufanpage.hu/index.php?subac ... rom=&ucat=&
Megfeledkeztél Eto'o-ról és Romaldinho-ról!balusz92 írta:szegény Messi de akkor lehet hogy esélye lesz a realnak!!!
Ez csak találgatás, de ha játszik a Depor ellen, akkor ott történt volna meg a sérülés, és már a cselzi ellen se játszott volna. Szerintem tudják az orvosok, ha pihennie kell. De igazából nem ez számít. Gyógyulj meg mihamarabb Leo!Ramiro írta:Tényleg jót tesz a csapatnak, ha játszik, de ha megnézzük Larssont, ő sincs soha a csapat hátrányára, ha játszik. Amúgy én úgy tudom, hogy azért sérült meg Messi, mert ő ahogy cselez, mindig hirtelen vált irányt, és hirtelen feszülnek meg az izmai, ez nem tett jót neki és szakadt el az izma. Ha a Depor ellen játszik, talán edzésben lett volna az izma, és akkor nem szakadt volna el, de utólag mindenki okos...
Az első mondatoddal teljesen egyetértek, kiszámíthatatlan az a gyerek, egyetlen hibája, h a jobb lábán lévő cipőt nem igazán koszolja össze. Ez a sérülés egy pech, a korának nincs köze hozzá. Sőt, egy fiatalt szervezetét szét lehet szaggatni(legalább is az én edzőm ezt mondja), gyorsan regerenálódik, és ha idősebb, akkor hajlamos a sérülésre, meg akkor tovább tart a felépülés is! Megoldja a csapat nélküle, de azárt minnél hamarabb...gyere Messi!Attya írta:Lehet, hogy nem alapember még de azt mindenki láthatja, hogy mennyit jelent a csapatnak, ha ö játszik!! És a sérülésről + annyit, hogy az nem lehet, hogy azért sérült meg mert még nagyon fiatal és az izmai még nem bírják a sorozat terhelést??!!! Remélem, csak erről van szó és akkor a továbbiakban, csak arra kell figyelni, hogy ne legyen túlterhelve és akkor idővel, majd nyomhatja sorozatban a meccseket!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá Messi!!!!!!!![]()
![]()