Hát engem egyedül az ára zavar az öregnek, amúgy nem tartom akkora hülye ötletnek, mint itt sokan. A statja is bizonyítja, hogy nem akkora szerencsétlen azért ő, persze az is igaz, hogy nem egy klasszis.. Szóval ha csak 4. számú opció oda középre, akkor egy egész jó igazolásnak mondható - csak az a 20 millió.
Az Adriano-Alba páros úgyis sérült a szezon felében, mostantól legalább nem Montoya fog ott játszani ezeken a meccseken..

Az öreg még lehúz itt 2-3 évet beugrósként, aztán jön Ié.

Pofázni biztos nem fog, ha esetleg nem játszik, 31 évesen végre egy nagy klubba játszhat, szerintem már annak is örülne, ha a kupában végig játszhatna, meg beugrana néhány kisebb bajnokira..
Az meg kifejezetten szimpatikus tőle, hogy ennyire küzdött, hogy hozzánk igazolhasson, még az alapból nem túl nagy fizetése egy részéről is lemondott, azért ez mindenképp süvegelendő szerintem..
Szóval én összességében csak az ára miatt vagyok kiakadva, amúgy tiszta lappal indul nálam, vagyis inkább kicsit pozitívan, mert ennyit harcolt azért, hogy ide jöhessen. Persze mindez burul, ha nem jön senki mellé, és ő lesz a kezdő középhátvéd, de ezt őszintén kétlem. Amúgy utoljára talán Mascheranot szidták itt ennyien amikor jött, remélem hasonló teljesítményt nyújt majd, mint Javier az első 2 évében..
Blindnél meg szerintem sokkal jobb igazolás volt..
u.i.: Csak nehogy megkapja az 5-ös mezt..
szerk.: veb, édes istenem..

Remélem mostantól napi 50 hsz-t írsz majd, ezt a képet látni kell egész nap!