2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó persze, én Hummelst hoztam volna el de hát azért Vermaelen sem egy középszerű védő, ha L.E. összerakja őt és vele együtt az egész védősort, nem lesz probléma.LG írta:Mennyiségben megleszünk, de a minőség azért kérdőjel. A belga zsákbamacska, ha továbbra is sérülékeny lesz, és nem találja meg a formáját, ami sanszos sajnos, akkor vele csak többen leszünk, jobban nem. A semminél jobb, de én biztos, hogy nem őt hoztam volna.bennike123 írta:Azért elégedettek lehetünk, mert a vezetőség ellátta a problémát. A következő szezonhoz minden adott, hajrá Lucho! nyerjünk meg mindent
Én inkább annak örülök, h 2 jó játékos jött mert hiába a nagyobb név és tudás de ha megsérül akkor ugyan ott vagyunk mint tavaly meg ha nem válik be akkor nagy cumi hisz a bünti miatt nem igazolhatunk jövőre.Petr írta:Mathieu és Vermaelen árából jobban örültem volna egy Hummels szintű védőnek, de bízom az igazolt kettősben, remélem a Bartra+Piqué kettőssel ellátják a középhátvéd posztot.
Nagyon bízom a belgában, de tartok tőle, hogy nem csak a sérülések miatt szorult a kispadra az Arsenalban.
Remélem itt elkerülik a sérülések, csak a legjobbakat kívánom neki.
Üdv itt, 'Verminator'!
Mennyiségben megleszünk, de a minőség azért kérdőjel. A belga zsákbamacska, ha továbbra is sérülékeny lesz, és nem találja meg a formáját, ami sanszos sajnos, akkor vele csak többen leszünk, jobban nem. A semminél jobb, de én biztos, hogy nem őt hoztam volna.bennike123 írta:Azért elégedettek lehetünk, mert a vezetőség ellátta a problémát. A következő szezonhoz minden adott, hajrá Lucho! nyerjünk meg mindent
Ha csak egy hajszállal jobb, mint Piqué, akkor az édeskevés sajnos. Nekem jó érzéseim vannak vele kapcsolatban. Jó lesz ez!Kash írta:Ha csak egy hajszállal is jobb, mint Piqué, már jók vagyunk.
Akkor volt sérült az achillese.Gali írta:http://t.co/PzDyR6I85L" target="_blankPCsabi írta:Egyébként most a többség egy olyan játékosnak örül, aki a 2009-2010-es szezonban volt csúcsformában, azóta viszont egyre gyengébb.
De nem baj, majd a környezetváltozás...![]()
A számok azt mutatják, hogy a 2010/11-es és a tavalyi szezon volt kuka.
Remélem a Gamperen játszani fog és majd kiderül milyen formában van, illetve mit várhatunk tőle a továbbiakban.
http://t.co/PzDyR6I85L" target="_blankPCsabi írta:Egyébként most a többség egy olyan játékosnak örül, aki a 2009-2010-es szezonban volt csúcsformában, azóta viszont egyre gyengébb.
tehát akkor most lényegében azt irtad, hogy minek örülünk egy ilyen tré játékosnak?PCsabi írta:Egyébként most a többség egy olyan játékosnak örül, aki a 2009-2010-es szezonban volt csúcsformában, azóta viszont egyre gyengébb
A retró a menő, meg egy Vermaelen ezerszer jobb, mint a semmi...PCsabi írta:Egyébként most a többség egy olyan játékosnak örül, aki a 2009-2010-es szezonban volt csúcsformában, azóta viszont egyre gyengébb.