2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Túl nagy volt a felbontása, átállítottam 130x130-ra meg a gif-et is jpg-re, bár elvileg az első is jó lenne. Mindenesetre, remélhetőleg így már jó lesz:bennike123 írta:...
Azért szerintem ennél kicsit többet kérnének érte.."A német klub Boateng árát minimum 39 euróban határozta meg, ez alatt semmiképpen sem fog megválni a bajor egyesület a klasszis hátvédjétől."
Most megjavult, de hogy miért azt nem tudom. Nálam semmi változás nem volt, szóval az oldallal volt valamiTobias88 írta:Sziasztok. Van egy elég nagy problémám, ugyanis nem tölt be az oldal egy hete legalább. Proxy szerverről írok most is és mint láthatjátok be is tudtam jelentkezni fórumra, tehát nem vagyok kitiltva, viszont a weboldal nem tölt be.
Az ip-m 84.1.96.70, az ISP meg Magyar Telekom plc.
Tudna valaki oldalnál illetékes személy segíteni? Ip-t bannoltátok vagy mi történhetett, mert minden más oldal bejön, itt meg "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" hibaüzenetet kapok...Programozó vagyok, szóval már minden egyéb böngészős és egyéb trükköt bevetettem de semmi
Csak papagájként tudom, ismételni: akinek nem inge ne vegye magára!Boixos1981 írta:Így van, amúgy jellemző, hogy minden Barcásra azt mondják, hogy biztos a Guardiola-korszakban kezdett el a csapatnak szurkolni. Honnan veszik ezt???? Mi alapjan feltételezi mindenki, hogy a Barcások divatdrukkerek? Én pl. mar nem emlékszem, melyik év volt az, de akkor kezdtem el szurkolni a Barcának, amikor a Real oda-vissza megvert minket a Clásico-kon, egyszer 1-0-ra, másodszor meg leírni is faj, de 4-1-re. Én amíg élek, nem fogok más csapatnak szurkolni, mert az már nem én lennék. A játékosok, edzők, vezetők jönnek-mennek, mi meg maradunk. Szívem mindig ehhez a klubhoz fog húzni, ha akarnék se tudnék más csapat drukkere lenni. Barca hasta la muerte!
Alfa írta:Annyira nem szeretem azt amikor valakire ramondjak azt , hogy divatszurkoló csak azért mert 09 után kezdett el szurkolni a Barcanak ( elsősorban nem neked szól csak te is megemlítettedBarcaforever írta:Gyerekek komolyan mondom, ami megy az elmúlt években az oldalon, most meg már, hihetetlen. Elég régi motoros vagyok azért az oldal történetében, emlékszem mikor feljövőben voltunk európai szinten nagyon jókat beszélgettünk a fiúkkal. De mostanában, annyira felhígult az egész, tudom nem lehet mit csinálni a sok divatdrukkerrel, bár most már kopnak le!![]()
![]()
Múltkor edzem, szokásos barca rövidgatya, tréning atléta, láttam már egy srác méregetett jó ideje, odajött, h használhatja-e a lábtolót, erre a kísérő mondat:,,Látom a barcának szurkolsz, pedig manapság az nem menő már."Ránéztem a gyerekre, sztem már abban is benne volt minden, és mondtam, h már a 99/00-es szezonban nekik szurkoltam, amikor épp sehol se voltunk.
Könyörgem a kis szurkolók més que en club-oznak, h hol marad a més que en club imázs ha Suarez jön 70 millióért?Na és? Neymar meg 100 volt csak félünk kimondani....Ha vki állít egy tényt, akkor kérem szépen nézzen utána és ne állítson hülyeséget, és tudja az az ember, h miért més que en club a katalánoknak. Főleg nekem, aki itt él. Csak jelzem nem Messi, Xavi, Iniesta, Guardiola vagy éppen Reach miatt, h néhány saját nevelést említsek.
Sajnos nincs időm sokat kommentelgetni, de a híreket követem.
Akinek nem inge, ne vegye magára.![]()
es ezért írom ami mar régen bennem volt ) . Amikor engem elkezdett érdekelni a foci akkor volt a Barca a csúcson es en aki azt se tudta , hogy a Barca abban a szezonban milyen óriási tetteket hajtott végre elkezdtem nekik "szurkolni" azért mert tetszett a játékstílusok es az , hogy saját nevelésű játékosokkal van tele a keret . Azert irtam a szurkolni-t idézőjelben mert a 12/13 -as szezontól kezdtem el nezni az osszes barca meccset .Nyilván vannak olyanok is akik mindig az úgymond "menő" csapatnak szurkol . De en nem tudom elképzelni , hogy valaha is mas klubnak szurkoljak .
Annyira nem szeretem azt amikor valakire ramondjak azt , hogy divatszurkoló csak azért mert 09 után kezdett el szurkolni a Barcanak ( elsősorban nem neked szól csak te is megemlítettedBarcaforever írta:Gyerekek komolyan mondom, ami megy az elmúlt években az oldalon, most meg már, hihetetlen. Elég régi motoros vagyok azért az oldal történetében, emlékszem mikor feljövőben voltunk európai szinten nagyon jókat beszélgettünk a fiúkkal. De mostanában, annyira felhígult az egész, tudom nem lehet mit csinálni a sok divatdrukkerrel, bár most már kopnak le!![]()
![]()
Múltkor edzem, szokásos barca rövidgatya, tréning atléta, láttam már egy srác méregetett jó ideje, odajött, h használhatja-e a lábtolót, erre a kísérő mondat:,,Látom a barcának szurkolsz, pedig manapság az nem menő már."Ránéztem a gyerekre, sztem már abban is benne volt minden, és mondtam, h már a 99/00-es szezonban nekik szurkoltam, amikor épp sehol se voltunk.
Könyörgem a kis szurkolók més que en club-oznak, h hol marad a més que en club imázs ha Suarez jön 70 millióért?Na és? Neymar meg 100 volt csak félünk kimondani....Ha vki állít egy tényt, akkor kérem szépen nézzen utána és ne állítson hülyeséget, és tudja az az ember, h miért més que en club a katalánoknak. Főleg nekem, aki itt él. Csak jelzem nem Messi, Xavi, Iniesta, Guardiola vagy éppen Reach miatt, h néhány saját nevelést említsek.
Sajnos nincs időm sokat kommentelgetni, de a híreket követem.
Akinek nem inge, ne vegye magára.![]()
Javítottam, kösziS.Agüero írta:A cikkben Messi négyet lőtt, de az utolsót Pedro rúgta.![]()