2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem azert, hogy a trollok ne tudjak szethuzni az oldalt hosszaban.palesz77 írta:Nem tudom ez a jó topic-e, vagy a fórumos, de ide írom. Szóval, miért csak 300 karaktert, és 5 linket lehet beírni aláírás szövegbe? Be akartam ágyazni 11 youtube videót a 11 játékosomról, és nem tudtam..![]()
Nem mintha olyan fontos lenne, csak kíváncsiságból kérdezem..
Eurobarca írta:A PSG eszméletlenül ügyesen és gyorsan ment át támadásból védekezésbe, amivel rengeteg veszélyt tudott okozni a katalán együttes kapuja előtt.
mutasd meg nekik a bajnoki tabellát...ghighi írta:Rajtam röhögnek a realos barátaim
Vagy akár: "... Aztán vannak olyan középpályások, akikET nem eléggé magasan értékelnek, mint Busquets vagy Xabi Alonso."palesz77 írta:Hali, a főoldali Xavis cikkben amikor Xavi Pirloról és a többi középpályásról beszél, van egy mondat:
"... Aztán vannak olyan középpályások, akik nem eléggé magasan értékelnek, mint Busquets vagy Xabi Alonso."
Az nem "értékeltek" kéne legyen? Csak mert így olyan fura nekem..![]()
Csatlakozom.nagyiibarca írta:A legújabb cikkben találtam 2 meglepő hibát. Az Elche ellen játszunk, a cikkben Eibar van írva és tudomásom szerint Pique a sárga lapjai miatt eltiltott.
Tiszteletben tartjuk a véleményedet, de határozottan nem értünk vele egyet. Boateng azért került ki, mert minden számottevő sajtótermék közölte, de mi rögtön jeleztük, hogy az átigazolás létrejöttére minimális az esély.gyuri03 írta:Azt lehetne kérni, hogy ha úgyis tudjátok hogy kamu egy átigazolási pletyka (Most Boateng, de volt már rá idén más példa is) akkor ne tegyétek ki? Régen onnan tudtam hogy egy hírnek van valóság alapja hogy ti kiraktátok. Ez eltűnt. Ne bulvárosodjatok
Örülök, hogy segíthettembennike123 írta:Jó lett köszi
Jó lett köszidanianevem írta:Túl nagy volt a felbontása, átállítottam 130x130-ra meg a gif-et is jpg-re, bár elvileg az első is jó lenne. Mindenesetre, remélhetőleg így már jó lesz:bennike123 írta:...
http://kepfeltoltes.hu/140810/ava_www.k ... es.hu_.jpg" target="_blank