2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
rafinha hová tűnt. Középpályára egyértelműen az első számú csere, sőt még a jobbosra is meggondolnám, hogy ő vagy Pedro.visca el barca írta:a sport.es-en volt egy szavazas, hogy milyen kezdovel toljuk. kb 20e szavazat, csak érdekességképpen:
kapus: stegen 63% - bravo 31 %
jobb védő: alves 67% - montoya 28%
central1: piqué 45% - bartra 27% - verma 10% - matyiő 8%
central2: matyiő 39% - vermaelen 29% - barta 11 %
kp, jobbos: rakitic 72% - xavi 11% - ini 10%
kkp: busi 56% - masch 30%
kp, balos: ini 80% - raktic 10% - xavi 4%
elől jobb: messi 51% - suarez 29% - pedro 11% - duli 7%
közép: suarez 51% - messi 43%
elől bal: neymar 87 % - pedro 4% - duli 3%
Én is így emlékszem.palesz77 írta: Az emlékeim szerint úgy szólt, hogy nem kéne leigazolni Neymart, mert ez azzal fog járni, hogy majd Messit el kell adni a jövőben. De a nyilatkozatai alapján Johan barátunk Messit jobban szereti itt mindenkinél, úgyhogy Neymart előbb eladná szerintem mint Leot..
Az emlékeim szerint úgy szólt, hogy nem kéne leigazolni Neymart, mert ez azzal fog járni, hogy majd Messit el kell adni a jövőben. De a nyilatkozatai alapján Johan barátunk Messit jobban szereti itt mindenkinél, úgyhogy Neymart előbb eladná szerintem mint Leot..Erxy írta:Neymar leigazolások volt valami ilyesmi megnyilvánulása, hogy két dudás egy csárda effekt és kellene adni Messit.
jól írja az előttem lévőpalesz77 írta:Miért adta volna el Messit? Ezt miből szűritek le? Pont most nyilatkozta, hogy hatalmas alakja a klubnak, és segíteni kell az egész csapatnak, hogy megtalálja a formáját. Úgyhogy valaki magyarázza már el nekem, hogy miért gondolja mindenki azt, hogy eladná..
Nem örülnék neki mert le kéne mondanunk Messiről de lehet, hogy jobban járnánk ugyanis Messiből 200-300 millió (-mezeladás stb...) is bejöhet és ennyiből lehet aztán csapatot építenidAve09 írta:Kíváncsi vagyok a véleményetekre
Szerintetek mi lenne a csapatnál,ha Cruyffot kineveznék vezetőedzőnek? :DD
Egy biztos: eladta volna Messit/meg se vette volna Luist.dAve09 írta:Kíváncsi vagyok a véleményetekre
Messi, Neymar, Suárez trióból ketten lekerülnének a bébe.dAve09 írta:Kíváncsi vagyok a véleményetekre
Nagy játékos volt és jó edző - de megrekedt a régi idők focijánál. A holland válogatott se a jellegzetes holland focival ért el sikert a VB-n.crixus írta:Én úgy emlékszem, hogy az előtt is kritizálta a csapatot ha valami miatt kellett és nem hinném, hogy házsártosnak kellene nevezni, mert azok a dolgok amiket kimond azok igenis problémák és foglalkozni kell velük. Ha úgy tetszik ő az "egyszerűbb" szurkolók számára is rámutat arra, hogy mire kell figyelni. Ezért a legkevésbé sem szabad lenézően írni róla vagy házsártos öregnek nevezni. A stílusa már játékos korában is éles volt, de emiatt IS lett vezéregyéniség az öltözőben.visca el barca írta:egy szóval nem írtam h nincs igaza. csak furcsa h miután rosell 2010-ben kitette a szűrét, azótza egy jó szava sincs... bár biztos én vagy mániákus és ezek csak véletlen dolgok...crixus írta:..
Én jobban örülnék, ha még mindig olyan befolyása lenne a csapatra, mint Laporta alatt volt...
Én úgy emlékszem, hogy az előtt is kritizálta a csapatot ha valami miatt kellett és nem hinném, hogy házsártosnak kellene nevezni, mert azok a dolgok amiket kimond azok igenis problémák és foglalkozni kell velük. Ha úgy tetszik ő az "egyszerűbb" szurkolók számára is rámutat arra, hogy mire kell figyelni. Ezért a legkevésbé sem szabad lenézően írni róla vagy házsártos öregnek nevezni. A stílusa már játékos korában is éles volt, de emiatt IS lett vezéregyéniség az öltözőben.visca el barca írta:egy szóval nem írtam h nincs igaza. csak furcsa h miután rosell 2010-ben kitette a szűrét, azótza egy jó szava sincs... bár biztos én vagy mániákus és ezek csak véletlen dolgok...crixus írta:..
Ó a régi szép idők! Én máig szívesen emlékszem Frédéric Déhu, vagy Philippe Christanval itt nyújtott felejthetetlen teljesítményére! Az volt ám a szép korszak, jobbnál jobb játékosok sora érkezett... majd távozott szerencsére rövid időn belülvisca el barca írta: oh voltak még itt nagy arcok az említetteken kivul is, elég csak az egyik kedvencemre, dutruelre gondolniistenem, bonanoval mekkora showt toltak...
Miről beszélsz? Dutruel meghatároló játékosunk volt.visca el barca írta:oh voltak még itt nagy arcok az említetteken kivul is, elég csak az egyik kedvencemre, dutruelre gondolniTim írta:Mellesleg itt a nagy franciázás közben megfeledkeztetek szegény Petit-ről..Na,ő tényleg egyike volt a teljesen felesleges igazolásoknak.istenem, bonanoval mekkora showt toltak...
oh voltak még itt nagy arcok az említetteken kivul is, elég csak az egyik kedvencemre, dutruelre gondolniTim írta:Mellesleg itt a nagy franciázás közben megfeledkeztetek szegény Petit-ről..Na,ő tényleg egyike volt a teljesen felesleges igazolásoknak.
Vagy csak nem írták le.Tim írta: Mellesleg itt a nagy franciázás közben megfeledkeztetek szegény Petit-ről..Na,ő tényleg egyike volt a teljesen felesleges igazolásoknak.
A Muppett Show is a két öreg miatt tetszettvisca el barca írta:.. mint valami házsártos öregember, komolyan mondom...
egy szóval nem írtam h nincs igaza. csak furcsa h miután rosell 2010-ben kitette a szűrét, azótza egy jó szava sincs... bár biztos én vagy mániákus és ezek csak véletlen dolgok...crixus írta:..
Egyébként a Neymar-dologban igaza volt. Messi rengeteg "levegőt vesz el" a többi csatár és a támadó kp-sok elől. Neymarnak is kell a terület, ő is szeret beszállni a szervezésbe. Neymar-t Messi miatt szorítottuk ki a szélre, ahol nem volt rossz, de nem is volt annyira jó, mint a válogatottban, vagy mint amennyire nagyobb területtel képes lenne. Cruyff ezt nagyon korán felismerte.visca el barca írta: tavaly 20x lenyilatkozta, h neymar nem kell ide, mert usem fér meg messi mellett. 3 éve nem olvastam tőle semmi olyat amiben legalább egy kicsit is dícsérné a csapatot. mint valami házsártos öregember, komolyan mondom...