Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
offf:légyszíves ne irjad már be minden hsz-ebde a honlapod címét ez nem reklámzásra való hely, másrészt meg a hírek 95%-át az eurobarcaról veszitek, és még nem is fáradtok azzal hogy átalakítsátok, hanem egy az egybe ugyan az, szal ne ird be! igen Messi megbízhatóbb mint Giuly, de Larsson pedig kiegyensúlyozottabb, 89-perceként lő gól átlagba...kelemen555 írta:Igen, azért jó, hogyha Messi a pályán van.
Gulynak nem megy jol csak az uccso meccsn játszott jól az elött semikor!!na meg Messi jobb Gulynál és ha nem lene Larson akkor azért nem tudnánk ugy potolni Gulyval mint Larsonnal!!!kelemen555 írta:Igen, mostanában tényleg jól megy H.Larsson-nak és L.Giuly-nek is!
Messi nem pótolhatatlan, de azért azt ne feledjük el, hogy ő a Mradona utód!
Nagyon igazad van. A tegnap este is nagyon jol jatszott a francia, meg amugy is szimpatikus.doki írta:Pontosan!Larsonnak nagyon megy,és még Giuly is jó!
tudjuk pótolni messitFernando írta:Akkor térjen vissza, amikor 100%-os
Ez hülyeség már ne is haragudjál, ilyet nem tehetnek!!! Xavi keresztszalag szakadást szenvedett és 6 hónapot mondtak jó esetben, Messi pedig izomszakadást szenvedett és ez is általában 4-6 hetet vehet igénybe!!! Az, hogy jobban gyógyul ők, nem tudják előre +jósolni szóval nincsen itt semmi különös dolog csupán annyi, hogy őrüljünk annak, hogy jobban gyógyulnak a vártnál!!! Ja, és annak +külön örülök, hogy Messi is jól halad a gyógyulás terén!!! Hajrá BarcaGrege írta:Nem tudom, én mostanában minden egyes sérülésnél azt veszem észre, hogy az orvosok direkt 3-szor annyi időt mondanak a gyógyulásra, mint az várható...
Sztm ez síma pszichológia, később sokkal könnyebb azt beadni az edzőnek, meg az elnöknek, h jé hamarabb felgyógyult, mint azt, h bocsesz, bár azt mondtuk kész lesz, inkább még pihentesd 2-3 hetet...
Már az elején is úgy éreztem, h ez a 4-6 hét sok lesz.......és ez volt Xavinál is, Deconál is, egyedül Giulynél nem.....
Ennek alapján viszont sztm Classicora fog felépülni, illetve Bl első meccsén talán félidőt nyomni fog.