Leo Messi
- Ádám02
- Entrenador del Barça
hát ja és nagyszerüen játszik csak az a gond hogy sérült!!de igy is tudja potolni öt Larson meg valamennyire Giuly de azért jobban örülnék ha öt látnám a pályán nem pedig Guliyt !!a hirek szerint már egyik benfika meccsre ujra itt lesz ugyhogy nem kell aggodni!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
offf:légyszíves ne irjad már be minden hsz-ebde a honlapod címét ez nem reklámzásra való hely, másrészt meg a hírek 95%-át az eurobarcaról veszitek, és még nem is fáradtok azzal hogy átalakítsátok, hanem egy az egybe ugyan az, szal ne ird be! igen Messi megbízhatóbb mint Giuly, de Larsson pedig kiegyensúlyozottabb, 89-perceként lő gól átlagba...kelemen555 írta:Igen, azért jó, hogyha Messi a pályán van.
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Igen, azért jó, hogyha Messi a pályán van.
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Gulynak nem megy jol csak az uccso meccsn játszott jól az elött semikor!!na meg Messi jobb Gulynál és ha nem lene Larson akkor azért nem tudnánk ugy potolni Gulyval mint Larsonnal!!!kelemen555 írta:Igen, mostanában tényleg jól megy H.Larsson-nak és L.Giuly-nek is!
Messi nem pótolhatatlan, de azért azt ne feledjük el, hogy ő a Mradona utód!
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Igen, mostanában tényleg jól megy H.Larsson-nak és L.Giuly-nek is!
Nagyon igazad van. A tegnap este is nagyon jol jatszott a francia, meg amugy is szimpatikus.doki írta:Pontosan!Larsonnak nagyon megy,és még Giuly is jó!
Catalonia is not Spain.
Forca Barca
Forca Barca
tudjuk pótolni messitFernando írta:Akkor térjen vissza, amikor 100%-os
ezért semmilyen kockázatot nem szabad és úgy gondolom nem is fognak válalni vele kapcsolatban
Zinedine Zidane
-
- Director del Fútbol
Van már valami frissebb hír Messivel kapcsolatban???
Közeledik a Benfica elleni meccs,lassan biztos tudnak már mondani valamit az orvosok!
De ha erre a meccsre nem is,a Real elleni meccsre fel kell épülnie!!!!
Közeledik a Benfica elleni meccs,lassan biztos tudnak már mondani valamit az orvosok!
De ha erre a meccsre nem is,a Real elleni meccsre fel kell épülnie!!!!
- Ramiro
- Barça B
- Kapcsolat:
Szó mi szó, már Messi hivatalos oldalán is megjelent a hír, miszerint a Benfica elleni (valamelyik) meccsre már visszatérhet, azaz nem lehet olyan súlyos a sérülése, ha kb. 2.5-3 hét múlva visszatérhet! [/i]
Azért a Madrid ellen már legyen csak bevetheto

- Ramiro
- Barça B
- Kapcsolat:
Azért az mégis túlzás, hogy a Benfica ellen játszhat, ennyire nem kell siettetni a visszatérését, mert kiújulhat a sérülése, ami senkinek nem lenne jó. Az viszont bíztató, hogy nem kell majd 6 hetet az ágyat nyomnia és talán előbb visszatérhetne.
- KorikaSzeged
- Barça B
Az tényleg várható volt, hogy a jósolt 4-6 hét a teteje a gyógyulásnak, hiszen Messi még nagyon fiatal, gyorsan regenerálódk. És gondolom emellett fejben is ráhangolódott, hogy hamar fel kell épülnie, és ezt tapasztalatból mondhatom, hogy kell is hozzá. De mind1. A lényeg, hogy tényleg minél hamarabb visszatérhessen. Alig várom 

Attya te orvos vagy

- Attya
- Jugador d'estrella
Ez hülyeség már ne is haragudjál, ilyet nem tehetnek!!! Xavi keresztszalag szakadást szenvedett és 6 hónapot mondtak jó esetben, Messi pedig izomszakadást szenvedett és ez is általában 4-6 hetet vehet igénybe!!! Az, hogy jobban gyógyul ők, nem tudják előre +jósolni szóval nincsen itt semmi különös dolog csupán annyi, hogy őrüljünk annak, hogy jobban gyógyulnak a vártnál!!! Ja, és annak +külön örülök, hogy Messi is jól halad a gyógyulás terén!!! Hajrá BarcaGrege írta:Nem tudom, én mostanában minden egyes sérülésnél azt veszem észre, hogy az orvosok direkt 3-szor annyi időt mondanak a gyógyulásra, mint az várható...
Sztm ez síma pszichológia, később sokkal könnyebb azt beadni az edzőnek, meg az elnöknek, h jé hamarabb felgyógyult, mint azt, h bocsesz, bár azt mondtuk kész lesz, inkább még pihentesd 2-3 hetet...
Már az elején is úgy éreztem, h ez a 4-6 hét sok lesz.......és ez volt Xavinál is, Deconál is, egyedül Giulynél nem.....
Ennek alapján viszont sztm Classicora fog felépülni, illetve Bl első meccsén talán félidőt nyomni fog.

Nem tudom, én mostanában minden egyes sérülésnél azt veszem észre, hogy az orvosok direkt 3-szor annyi időt mondanak a gyógyulásra, mint az várható...
Sztm ez síma pszichológia, később sokkal könnyebb azt beadni az edzőnek, meg az elnöknek, h jé hamarabb felgyógyult, mint azt, h bocsesz, bár azt mondtuk kész lesz, inkább még pihentesd 2-3 hetet...
Már az elején is úgy éreztem, h ez a 4-6 hét sok lesz.......és ez volt Xavinál is, Deconál is, egyedül Giulynél nem.....
Ennek alapján viszont sztm Classicora fog felépülni, illetve Bl első meccsén talán félidőt nyomni fog.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Fölösleges ezzel a Rooney-Messi vitával foglalkozni! Szóval sztem nem kell úgy elsietni Messi felépülését. Nem kell még őt bevetni a Benfica ellen! Ott van Giuly aki Messi miatt elég kewvés játéklehetőséget kap, a bl-ben szinte alig játszott, hagy bizonyítson ő is egy nagy meccsen! Nem játszhat mindig Messi és így legalább biztosan kipiheni magát!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Messi az egyik legjobb a világon! Ha most 19 éves, képzeljétek el 25-30 éves korában miket tud majd csinálni!!! Remélem minél hamarabb felépül! jobbulást Messinek és Xavinak!!!
-
- Director del Fútbol
Végre egy jó hír Messivel kapcsolatban!
Nagyon jó lenne,ha felépülne az odavágóra,de én már azzal is nagyon elégedett lennék,ha a Clássico-n játszhatna!
Nagy szükség van rá a real-alázáshoz!
Nagyon jó lenne,ha felépülne az odavágóra,de én már azzal is nagyon elégedett lennék,ha a Clássico-n játszhatna!
Nagy szükség van rá a real-alázáshoz!