2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az számít hivatalosan is saját nevelésnek, aki 15-21 éves koráig legalább 3 évet eltöltött az adott klub akadémiáján.danianevem írta: Piqué és Alba amúgy saját nevelésnek számít? Sosem tudom, hogy éppen kik tartoz(hat)nak ebbe a kategóriába...
Az az ember számít saját nevelésnek aki a La Masián nevelkedett . Nem számít , hogy milyen nemzetiségű (lásd Messi ) . Attól még , hogy elmentek de visszatértek a Barcához (Piqué,Alba vagy Fábregas) attól még ők is Barca nevelések.danianevem írta:Kicsit gondolkodtam, hova is linkeljem be, végül a topic címe alapján ezt találtam a legalkalmasabbnak (elnézést, ha mégis rossz helyre linkelek):
A Sport ma leközölt cikkében egy kis infografikán ábrázolta, hogy az eddigi tétmeccsek alapján a Barcelonában játszották a legtöbb percet a saját nevelésű játékosok:
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 777202.jpg" target="_blank
Maga a cikk pedig (google translate-s angol fordítással):
http://translate.google.com/translate?h ... &sandbox=1" target="_blank
Katalán érdekeltségű laphoz mérten ferdítettek egy kicsit, de a Barca elől valószínűleg már senki nem fogja elvenni az első helyet ezen a listán, hiszen Iniesta, Busquets, Messi alapember, meg hozzájuk a rotáció révén még folyamatosan jönnek majd a többiek.
Piqué és Alba amúgy saját nevelésnek számít? Sosem tudom, hogy éppen kik tartoz(hat)nak ebbe a kategóriába...
akármi van, a ba.sz.kokat azért meg kell ... bökni itthon, utána majd rápihenhetünk az ilyen levantékra, malagákra stb.visca el barca írta:bilbao ellen is jön is majd a szokásos X. reménykedtem h vmi kis hoki csapat jön a válogatott meccsek után, de nem.
Azért őket szoktuk verni itthon. Nem is emlékszem a közelmúltban döntetlenre ellenük otthon.visca el barca írta:bilbao ellen is jön is majd a szokásos X. reménykedtem h vmi kis hoki csapat jön a válogatott meccsek után, de nem.
Én első sorban abban bízok, hogy 13.-ra a mérkőzésre felépülnek a sérültek (Messi, Iniesta, ter Stegen és Vermaelen) illetve, hogy más nem sérül meg a válogatottnál. Az sem elhanyagolható, hogy a Bilbaonál is lesznek válogatott játékosok Muniain, Iturraspe és San Jose, akik közül Iker biztosan pályára lép az U21-ben, de Iturraspe játékára is van esély a nagyoknál. Ezen felül ne felejtsük, hogy négy nappal később nekik is BL kötelezettségük lesz a Sahktar ellenvisca el barca írta:bilbao ellen is jön is majd a szokásos X. reménykedtem h vmi kis hoki csapat jön a válogatott meccsek után, de nem.
Szerintem is valami hasonló lesz, de Rafinha tuti kerettag lesz az eddigiek alapján. Illetve ahogy látom, Luchonak kell minimum 2 támadóként is bevethető játékos a padra. Mivel Adriano és Montoya is tud mindkét oldalon játszani, ezért szerintem közülük fog valaki a lelátón ücsörögni.shutterisland írta:átnéztem most a keretet.
mondjuk ez egy verzió :
kezdő : mats - alba, pique, mathieu, alves - busquets, rakitic, ini - msn
lóca : bravo, vermaelen, adriano, montoya, mascherano, xavi, pedro
kimarad : masip, bartra, douglas, roberto, rafinha
jó lenne elkerülni a sérüléseket, mert akkor baromi necces lesz.
nekem is meg adatott egyszer, hogy élőben láttam a fiúkat, azért bátorkodom hozzá szólni:Barcaforever írta:Messze menő következtetéseket nem szabad levonni a mai meccsről.
Viszont azt fenntartom, h élőben teljesen máshogy lát az ember egy meccset, mint a tv-ben.
Egyértelmű volt, h az 1. félidőben a régi taktika volt 4-3-3, Alves és Alba néha felfutottak a támadással, Messi középen blablabla....
A 2. félidőben nem tudom ki látta, de már a Luis Enrique taktikát alkalmazták. Következő képpen nézett ki: Mathiu és Pique hátul egymástól messzebb, köztük Busquets sokkal mélyebben a megszokott helyétől, biztosít a kontrák ellen, Alba és Alves erősen feltolva végig a 2 szélen, Iniesta-Rakitic és Messi háromszöget alkotva, természetesen Messi van a 3szög csúcsán, elöl pedig 2 csatárosban a 16os 2 sarkával egymagasságban tört kapura Munir és Rafinha. A 2 fiatal helyett Neymar és Suarez gondolom az alapember. Nekem tetszett ez a felállás, de emberek, élőben is látni, h ha Bartrat lefutotta Bale, akkor ezt a francia monstrumot még 2x körbefutja és még megkérdezi, h nincs-e lesen, Ronaldo dettó. Darabos a mozgása, magasan nem illik a rendszerbe, sajnos pedig én pozitív szemmel követtem tényleg.
De jó lesz ez, Visca el Barca!!!![]()
Viccet félretéve, én tényleg így láttam.Barcaforever írta:Jaj, csak legyen igazad!Bár úgy lenne, de a körülöttem lévő katalánok is mondták, h "muy raro"
![]()
Annyi szól még mellette, h Albaval ismerik egymást.
Jaj, csak legyen igazad!Barcaman1993 írta:Én pont fordítva láttam. Sztem Mathieu meglepően fürgén mozgott és ami szemet szúrt, hogy rendkívül gyors a termete ellenére is. Piquénél és Bartranál egyértelműen gyorsabb, de sztem Vermaelennél is. Én bevallom, miatta nem aggódok.Barcaforever írta:Nekem tetszett ez a felállás, de emberek, élőben is látni, h ha Bartrat lefutotta Bale, akkor ezt a francia monstrumot még 2x körbefutja és még megkérdezi, h nincs-e lesen, Ronaldo dettó. Darabos a mozgása, magasan nem illik a rendszerbe, sajnos pedig én pozitív szemmel követtem tényleg.
Én pont fordítva láttam. Sztem Mathieu meglepően fürgén mozgott és ami szemet szúrt, hogy rendkívül gyors a termete ellenére is. Piquénél és Bartranál egyértelműen gyorsabb, de sztem Vermaelennél is. Én bevallom, miatta nem aggódok.Barcaforever írta:Nekem tetszett ez a felállás, de emberek, élőben is látni, h ha Bartrat lefutotta Bale, akkor ezt a francia monstrumot még 2x körbefutja és még megkérdezi, h nincs-e lesen, Ronaldo dettó. Darabos a mozgása, magasan nem illik a rendszerbe, sajnos pedig én pozitív szemmel követtem tényleg.