2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A végén kiderül, hogy jött volna még 25 ember szavazniPetr írta:Én is lekéstem, még nem tudtam rávenni magam arra, hogy végigírjam a topikokat. Így jártam.
Amúgy sorry, tényleg kiírhattam volna, hogy meddig lehet szavaznifanbarca írta:Én megértem, de azért jó lenne egyértelműsíteni előre, hogy mikor avagy milyen esetekben lesz lezárva az adott topic. Én szerettem volna várni, nem elsietni. Na de mindegy, így alakult, no offense.
Én megértem, de azért jó lenne egyértelműsíteni előre, hogy mikor avagy milyen esetekben lesz lezárva az adott topic. Én szerettem volna várni, nem elsietni. Na de mindegy, így alakult, no offense.PCsabi írta:Nyitva hagyhattam volna még két hétig a topikokat, hátha jött volna még 4 szavazat.
Rosszabb ez, mint amikor várom a Trónok harca következő részét. Miért húzzátok elS.Agüero írta:
Holnap lesz eredmény.
Csabi lezárta, mert az utolsó szavazat tegnap reggelt volt, gondoltuk, felesleges már.fanbarca írta:Hogy van az, hogy minden évben lekésem a szavazást? Nem találtam sehol határidőt, s megint lemaradtam. Nem teljesen logikus, hogy az év vége előtt 3 héttel mért jár le.
Vennék egy pár szavazatot, ment a pü.PCsabi írta: Átszerkesztettem az összes hsz-t a topikban és mindenkinél én vagyok az első helyen. De erről pszt, ne tudja meg senki sem.
Átszerkesztettem az összes hsz-t a topikban és mindenkinél én vagyok az első helyen. De erről pszt, ne tudja meg senki sem.palesz77 írta:Év Fórumozója: S.AgüeroPCsabi írta:Amúgy Matyika hamarosan jön a végeredménnyel.
MQuC írta:Persze, a mártírkodás mindig bejön.
Persze, a mártírkodás mindig bejön.Rögtön kaptam még 6 szavazatot.Rá kellett jönnöm, hogy most sem én leszek az év fórumozója...
(Jövőre nem lesz szavazás, rohadjatok meg. Kivéve MessiFan.)
Rögtön kaptam még 6 szavazatot.PCsabi írta:Rá kellett jönnöm, hogy most sem én leszek az év fórumozója...![]()
(Jövőre nem lesz szavazás, rohadjatok meg. Kivéve MessiFan.)
Már 1-2 éve ez a rendszer van.csababarca írta:Szerintem jobb volt a régebbi rendszer, ha jól emlékszem ki volt téve hírek közé, vagy a címsorba,hogy Év szavazása, és nem ilyen átláthatatlan volt, eldugva altopicokba az összes kategória, akik kevesebbet fórumoznak,vagy csak olvasnak nem igazán fognak kutakodni utána...
<3messideco írta:PCsabi meg jó fej
Hát v.e.b. régi bajtársam, liláknak szurkol, filmklub, és bírom a filozófikus pesszimista hozzáállását a Barcáhoza szavazatomnál írta:1.veb
2.PCsabi
3.davi10
látlak ám kisbarátomzola8787 írta:veb-el szoktam a legtöbbet vitázni normális keretek közöttValahogy jó érzés odaszólni neki, aztán várom, hogy visszaírjon egy kis fricskát és eddig sosem csalódtam benne
veb-el szoktam a legtöbbet vitázni normális keretek közöttCFirpo3 írta: Egyébként kíváncsi lennék, hogy ki mi alapján szavaz az év fórumozójára.
Az, hogy aktív legyen, nyilván alap feltétel. Ezen túl, nálam pl az döntött, hogy kivel értek egyet a legtöbb témában, habár ez kicsit szubjektív, mert akikkel nem értek egyet egy-egy alkalommal, azoktól is lehet olvasni nagyon korrekt véleményeket, tehát ők is ugyanúgy megérdemelnék, hogy nyerjenek. Lehet nem a legigazságosabb, de valahogy dönteni kellett.
Van, aki más alapján szavazott?
Még szép, több évig díszelgett a hsz-eim alatt!CFirpo3 írta:És emlékszik!
Én is ez alapján szavaztam. Chino miatt kezdtem el idén év elején ismét aktívabban fórumozni, tetszettek a hsz-ei, és szinte folyamatosan csak olyanokat írt - és azóta isCFirpo3 írta:Egyébként kíváncsi lennék, hogy ki mi alapján szavaz az év fórumozójára.
Az, hogy aktív legyen, nyilván alap feltétel. Ezen túl, nálam pl az döntött, hogy kivel értek egyet a legtöbb témában, habár ez kicsit szubjektív, mert akikkel nem értek egyet egy-egy alkalommal, azoktól is lehet olvasni nagyon korrekt véleményeket, tehát ők is ugyanúgy megérdemelnék, hogy nyerjenek. Lehet nem a legigazságosabb, de valahogy dönteni kellett.![]()
És emlékszik! Megnyugodtam, hogy jó helyre ment az év fórumozója szavazatom.palesz77 írta: Plusz feléleszthetnéd az Aláírások topicot is akár, emlékszem még a szuper sigemre amit nekem készítettél anno..
Miért nem térsz vissza teljesen?CFirpo3 írta: Pedig én még vissza is tértem két év kihagyás után a szavazás erejéig, rajtam ne múljon.![]()
Pedig én még vissza is tértem két év kihagyás után a szavazás erejéig, rajtam ne múljon.palesz77 írta:Tényleg kár, hogy idén kevesebben szavaztak, van olyan topic, ahol csak 15 voks van..![]()