Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Az origón azt írják, hogy a getafe szeretné kölcsönbe Rodrit! ki tudja lehet hogy jót tenne neki egy kis idő hogy szokja a bajnokságot , meg valószínű jövőre több játéklehetőséget kapna mint a Barcába! Ha pedig visszajönne már az első csapatban játszhatna, amit ilyen fiatalon még nem tehet meg, főleg ha jönnek a nagynevű védők ( chivu, alves, nesta, stb.) csak kiegészítő szerep jutna neki és nem lenne jó ha úgy járna mint Maxi.
Ti nem így gondoljátok?

-
- Director del Fútbol
Biztos,hogy nem fogunk venni 3 védőt,maximum kettőt,de inkább egyet szerintem!valdo88 írta:nekem tetszik noname írása,bár sajna elég valószínűtlen,hogy mindez összejönne,már várom hogy a vezetőség mit fog alkotni nyáron
Saviolat én nem hívnám vissza,meg kell próbálkozni Henry-val!
Bár Henry-t szerintem nehezebb lenne beépíteni a csapatba,mint megvenni,viszont ha sikerülne,és mindenki elfogadná a helyzetét,akkor talán minden idők legjobb Barca-ja alakulhatna ki!

- Enrique21
- Capitá del Barça
Húúú...Az mekkora lenneGerafan írta:Ha már mindenáron támadó középpályást akartok, akkor én Quaresma helyett Lucho Gonzálezt hoznám, ő bármelyik szélen és középen is tud játszani, nem dajkálja a labdát és gólerős.

Csak tod a Franki antiargentinás...
Én Alvest annyira nem favorizálom. Jobb oldalon jó lesz majd Oleguer és Damía! A többi nekem is szimpi lenne. 

- Stike
- Jugador d'estrella
Nem rossz csapat, csak nem értem, hogy a bal oldalt miért nem jelőltél meg egy másik alternatívát
De a középsővédő szerepkörére nagyon jó lenne egy fiatal (sajátnevelésű) gyereket is néha beállítani, hogy legyen jövőgeneráció
Mint tudjuk a legjojobb középhátvéd jelemzője, jó ütem érzék fordulékonység és tapasztalat, de ezeket egy kivételével mind fiatalon lehet elsajátítani, és ha valakiben meg van az első kettő akkor játszatni kell és olyan sztár lesz mint Puyol.

De a középsővédő szerepkörére nagyon jó lenne egy fiatal (sajátnevelésű) gyereket is néha beállítani, hogy legyen jövőgeneráció
Mint tudjuk a legjojobb középhátvéd jelemzője, jó ütem érzék fordulékonység és tapasztalat, de ezeket egy kivételével mind fiatalon lehet elsajátítani, és ha valakiben meg van az első kettő akkor játszatni kell és olyan sztár lesz mint Puyol.
Barça óptimo
- noname
- Llegenda del Barça
De leginkább annak örülnék, ha a védelembe jönne Alves, Chivu és Gallas.
Jobboldalon kezdhetne Alves, cserének ott van Oleguer.
Középen működne a rotáció, ráadásul Puyol tud jobb oldalon is játszani, Chivu pedig bárhol.
Bal oldalra jöhet Gallas, cserének ott lesz Silva.
Belletti, Gio mehet.
Középpályára Van der Vaart, Gabri mehet.Ha jön a holland, akkor Bommel viheti a Bayern.
Csatárposztokon: Saviola jöhet vissza, Ezu,Gyula mehet.Roni cseréjének pedig fel lehetne valakit hozni a B-ből!
Mit szólnátok egy ilyen kezdőhöz:
Alves-------Puyol--------Marquez--------Gallas
(Oleguer)(középül Gallas és Chivu is jó)(Silva)
Edmilson(Motta)
Deco-----------------Xavi
(Van der Vaart, Iniesta)
Messi------------Etoo--------------Roni
(Saviola) (Maxi) (????????)
Összesen 4 játékost vennenk. Gallas kb.8-10 milla, Chivu 10-15, Van der Vaart 10-15, Alves 7-10.
Összesen 40-50 milla, de mivel hogy Belletiért, Gyuláért, Ezuért, és Bommelért még pénzt is kapnánk, az egész vásárlás kijönne 25-35millából.
Az igazolási gondok megoldódnának egy időre.
Bocs ha hosszú voltam.
Jobboldalon kezdhetne Alves, cserének ott van Oleguer.
Középen működne a rotáció, ráadásul Puyol tud jobb oldalon is játszani, Chivu pedig bárhol.
Bal oldalra jöhet Gallas, cserének ott lesz Silva.
Belletti, Gio mehet.
Középpályára Van der Vaart, Gabri mehet.Ha jön a holland, akkor Bommel viheti a Bayern.
Csatárposztokon: Saviola jöhet vissza, Ezu,Gyula mehet.Roni cseréjének pedig fel lehetne valakit hozni a B-ből!
Mit szólnátok egy ilyen kezdőhöz:
Alves-------Puyol--------Marquez--------Gallas
(Oleguer)(középül Gallas és Chivu is jó)(Silva)
Edmilson(Motta)
Deco-----------------Xavi
(Van der Vaart, Iniesta)
Messi------------Etoo--------------Roni
(Saviola) (Maxi) (????????)
Összesen 4 játékost vennenk. Gallas kb.8-10 milla, Chivu 10-15, Van der Vaart 10-15, Alves 7-10.
Összesen 40-50 milla, de mivel hogy Belletiért, Gyuláért, Ezuért, és Bommelért még pénzt is kapnánk, az egész vásárlás kijönne 25-35millából.

Az igazolási gondok megoldódnának egy időre.

Bocs ha hosszú voltam.
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Én akkor már inkább Quaresmára szavaznéz, de középpályás nem kell. Az egyetlen kp akit idehoznék az Van der Vaart, de rá sincs nagy szükség.Gerafan írta:Ha már mindenáron támadó középpályást akartok, akkor én Quaresma helyett Lucho Gonzálezt hoznám, ő bármelyik szélen és középen is tud játszani, nem dajkálja a labdát és gólerős.
Ide kell 2-3 jó védő és SAVIOLA

A jobb oldalon sztem 2 lehetőség van:
Jön Chivu középre és akkor Puyol újra kimegy a szélre vagy jön Alves, és akkor Puyol marad középen. Nekem szinte mindegy melyik történik majd, mert Alves is nagyon jól tolja a Sevillában, Chivuról meg nem is beszélve!
A Fifa egy szégyen
Ha már mindenáron támadó középpályást akartok, akkor én Quaresma helyett Lucho Gonzálezt hoznám, ő bármelyik szélen és középen is tud játszani, nem dajkálja a labdát és gólerős.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Egyénként ha nem jön Henry, akkor én visszahoznám, jönne egy cserecsatár, aki Eto'o helyett játszhatna, és jöhetne Quaresma, bár ez úgyse lesz, de én el tudnám képzelni, mindig is imádtam ,még önzőn is, manapság is kumma jó, de asszem van vmi visszaásárolási opciónk, örülnék, ha értékesítenénk...
Nekem is nagy kedvencem...
Nagyon szerettem már amikor mi megvettük,csak tényleg nem tudott beilleszkedni sajna...
Most is szívesen látnám nálunk ,mondjuk Messi mögött simán játszogathatna...Viszonylag olcson,ha jol tudom kb:7 milláért meg lehet venni...Pár Roma szintü scapat helyében én már rég lecsaptam volna már rá,de ők tudják..
Ja és vb-n szívesen nézném együtt Decoval és C.Ronaldoval,mert őket is nagyon szeressem 

Nagyon szerettem már amikor mi megvettük,csak tényleg nem tudott beilleszkedni sajna...

Most is szívesen látnám nálunk ,mondjuk Messi mögött simán játszogathatna...Viszonylag olcson,ha jol tudom kb:7 milláért meg lehet venni...Pár Roma szintü scapat helyében én már rég lecsaptam volna már rá,de ők tudják..

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akármilyen jó játékos, Messi, Eto'o és Dinho mellett labdába se rúgna...
főleg ha jön Henry is... Ő Larsson szerepét nem fogadná el. Jobb is hogy elment, egyszer talán nagy sztár lehet vmelyik elit bajnokságban

Quaresma mostmár nagyon jó játékos lett, mert most nőtt be úgy igazán a feje lágya. Tőlunk azért kűldték el, mert túlságosan szerette a labdát és nem iagazán akart passzolni. Tipikusan a régi Betises Denilsonhoz hasonlított a játéka
Az első évében a Portonál, ott még problémái voltak a labda iránti szeretetével
,de mostanra ez megváltozott és nem csinál felesleges cseleket, többnyire a porto legjobbja és így már a válogatott közelébe is odakerülhetett és nagyvalószinűséggel utazik a vb-re is. Kár érte, hogy nem itt tanúlta meg, hogy mi az a csapatjáték 

sebaj akkor 2 év múlva. nekem úgyis jó, csak téll érnének el azt a szintet.
Ha már álmok színháza nem feltétlen új igazolásokról kell csak gondolkodni. Ez most az egyik álmom: Rodri nagyot domborít a kövi meccseken, Damía is folytatja a remeklést és felfejlődnek Puyolhoz közeli szintre: és milyen szép védelmünk lehetne jövőre: Damía Puyol Rodri Oleguer Marquez Sylvinho Gio. Persze az álomhoz hozzátartozik hogy hozzák azt amit kell. 

Mindenesetre most már ugy néz ki az Arsenál jovore is fog a BL-ben menni, ezzel csokkenek Henryre az esélyeink. AMugy ha nem jon ossze, Forlánt semmikép se szeretném, nála més Saviola is sokkal jobb. 

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hery nem olyannak ismerem inkább célra törö hogy ugy mondjam ömég szeretne egy kicsit a dicsöcsgböl és azt jelen pillanatban az arzenal nem tudja megadni neki csak itt tud bajnok is meg bl gyöztes is lenni!!!Gerafan írta:Ezer dolog köti oda, bár az is furcsa, hogy ha nagyon maradna, akkor már rég hosszabbított volna... Lehet, hogy így akar még nagyobb pénzt kicsikarni az elnöktől...
Ezer dolog köti oda, bár az is furcsa, hogy ha nagyon maradna, akkor már rég hosszabbított volna... Lehet, hogy így akar még nagyobb pénzt kicsikarni az elnöktől... 

En azért nagyon orulnénk Henrynek, de ha a pályán kívul is akkora ember mint a pályán, akkor nem jon el az Arsenalbol. 

Én azt mondom minek fizessünk 30 éves csatárnak hogy jöjjön amikor itt van a Saviola aki fantasztikus csereember lehetne és a kevésbé fontos meccseken kezdő, és ezzel meg is elégedne. Viszont Henry jó sőt fantasztikus, aki nem elégedne meg ezzel. Ronaldo nem volt fantasztikus a Realos időszaka elött? Nem kell ennyi sztár a csapatba, csak a morálon rontana. Eto'o vagy Messi hogy viselné ha csupán azé maradna ki mer itt van most Henry. Elképzelhetetlennek tartom hogy 4 világklasszis emberke lenne a támadó alakzatunkban. Saviola melletti indokaim: nem kell fizetni érte, fiatal, remek pléjer és már egyszer játszott a Barcaban (nem is rosszul).
Több ember is távozni fog Larssonon kívül sztem: Ezquerro, Belletti. Kérdéses: Maxi (akiben még mindig bízok), Giuly(aki nem egyszer húzott ki a ...-ból), v. Bommel(akinek még nem sikerült sztem a beilleszkedés). Kíváncsi leszek a nyárra...
védők kellenének nagyon de sejtelmem sincs kik lennének a legjobb megoldások oda.
Több ember is távozni fog Larssonon kívül sztem: Ezquerro, Belletti. Kérdéses: Maxi (akiben még mindig bízok), Giuly(aki nem egyszer húzott ki a ...-ból), v. Bommel(akinek még nem sikerült sztem a beilleszkedés). Kíváncsi leszek a nyárra...