2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Biztos,hogy nem fogunk venni 3 védőt,maximum kettőt,de inkább egyet szerintem!valdo88 írta:nekem tetszik noname írása,bár sajna elég valószínűtlen,hogy mindez összejönne,már várom hogy a vezetőség mit fog alkotni nyáron
Húúú...Az mekkora lenneGerafan írta:Ha már mindenáron támadó középpályást akartok, akkor én Quaresma helyett Lucho Gonzálezt hoznám, ő bármelyik szélen és középen is tud játszani, nem dajkálja a labdát és gólerős.
Én akkor már inkább Quaresmára szavaznéz, de középpályás nem kell. Az egyetlen kp akit idehoznék az Van der Vaart, de rá sincs nagy szükség.Gerafan írta:Ha már mindenáron támadó középpályást akartok, akkor én Quaresma helyett Lucho Gonzálezt hoznám, ő bármelyik szélen és középen is tud játszani, nem dajkálja a labdát és gólerős.
Hery nem olyannak ismerem inkább célra törö hogy ugy mondjam ömég szeretne egy kicsit a dicsöcsgböl és azt jelen pillanatban az arzenal nem tudja megadni neki csak itt tud bajnok is meg bl gyöztes is lenni!!!Gerafan írta:Ezer dolog köti oda, bár az is furcsa, hogy ha nagyon maradna, akkor már rég hosszabbított volna... Lehet, hogy így akar még nagyobb pénzt kicsikarni az elnöktől...