Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
noname
Llegenda del Barça

2015.03.22. 23:21:42

Komoly ellenfelekből külön kel készülni. A Real készült a mi játékunkból, a Barca nem készült a Realéból. Ezen kívül Busquets kezdetése alighanem mindenkinek itt megkímélt volna pár ősz hajszálat. Meccs előtt írtam is, hogy Busquets jobb lenne a dominancia fenntartása érdekében. Masch a ki-ki, nyíltsisakos meccsekre való, nem a Clasicon. Ezek látszottak az első félidőben és ez a negatív kritika LE felé.

Pozitívumok:
- rögzített szituációkban a csapat lassan a világelit része lesz mind védekezés, mind támadás esetén. :shock: Már nem öregedek 5 évet minden szögletnél.
- erőbeosztás. A real a nagy hajtást egy óráig bírta, a Barca stabil tempóban ment. Kis csapatokat szoktunk így felőrölni. Külön dicsérendő, hogy úgy bírta a csapat jobban fizikálisan, hogy a City azért sokat kivett belőle.
- cserék, változtatások.
A Fifa egy szégyen
Alonso0190
Jugador del Barça

2015.03.22. 23:18:09

Mit kapott az év elején... De most már ideje megdicsérni. Szép munkát végezz egyenlőre!
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
DrMajor
Barça C

2015.03.22. 23:14:04

S.Agüero írta:
noname írta:Most mutasd meg mit tudsz!
Ancelotti eddig veri, változtatni kell.
Hát a végére csak ő győzött, mindannyiunk nagy örömére. :D
Én bevallom, látom benne a fantáziát, és kiváncsi vagyok, meddig tart ez a lendület.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.22. 23:13:18

határozottan jól cserélt, talán neymart kellett volna előbb lehozni, de végül is nem lett belőle baj...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.22. 23:07:58

Nagy gratula neki! Szép teljesítmény! =D>
roby122
Entrenador del Barça

2015.03.22. 22:55:38

De a végére mégiscsak LE verte Carlo papát , a full extrás megerősített KP-val. Kellett Busi és Xavi.
Szép volt! Jár a taps Enriquének!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.22. 21:56:30

noname írta:Most mutasd meg mit tudsz!
Ancelotti eddig veri, változtatni kell.
noname
Llegenda del Barça

2015.03.22. 21:48:08

Most mutasd meg mit tudsz!
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.19. 16:02:44

Samper írta:
noname írta:LE most vált asszem igazi edzővé a szememben. Egy angol csapat ellen játszunk és még a fejpárbajokat is egyértelműen nyerjük. A City szögleteit pedig röhögve hárítjuk. Ezen felül KONTRÁKRA JÁTSZUNK!!! Ekkora taktikai-technikai alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam. =D> =D> =D>
Várjuk ki a szezon végét. Óriási szerencse, hogy Rakitic baj nélkül átvészelte a mellőzési időszakát. Piquét viszont tuti, hogy LE pedagógiája hozta rendbe.

Amit Piquén (és Masch-on is) felül még neki pozitívumként mindenképp számlájára lehet írni, az a kp rendbehozatala egy új szisztémában, a direkt, gyorsabb támadásvezetések taktikába integrálása és a legfontosabb az MSN hatékony alkalmazása. Messit kitolta szélre és sikerült harmóniába hozni őket. Ez lehetett talán a legnehezebb feladat. Mindegyikük nagyon jól dolgozik, érzik egymást. Persze ebben nekik is partnerek kellett hogy legyenek, de Lucho keze is bőven van szerintem.
Az mondjuk furcsa, hogy mióta rendbe van a csapat és működik a játék, amihez eredmény is társul, nagyon elkezdett pangani a topic. Korábban egy-egy gyenge meccs után 4-5 oldalon keresztül követelték LE fejét. Nyilván messze még a szezon vége, utólag lehet majd pontos következtetést levonni és nem nyertünk egyelőre semmit, de ez az út mindenképp biztató. Korábban nem nagyon zúgtak azok a kommentek, hogy utólag ítélkezzünk.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.03.18. 21:40:55

noname írta:LE most vált asszem igazi edzővé a szememben. Egy angol csapat ellen játszunk és még a fejpárbajokat is egyértelműen nyerjük. A City szögleteit pedig röhögve hárítjuk. Ezen felül KONTRÁKRA JÁTSZUNK!!! Ekkora taktikai-technikai alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam. =D> =D> =D>
Várjuk ki a szezon végét. Óriási szerencse, hogy Rakitic baj nélkül átvészelte a mellőzési időszakát. Piquét viszont tuti, hogy LE pedagógiája hozta rendbe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.18. 21:38:34

Pedig csak áll az oldalvonal mellett a kis kabátjában és nézz a semmibe....Ezt bárki letudja hozni mint ő, felküldi a csapatot és még pénzt is kap azért, hogy a legjobb helyről nézi a meccset....

Viccet félre téve, látszódik, hogy fizikálisan erősödött meg ez a csapat, s olyan dolgok jönnek elő, amik eddig hiányosságok voltak. Pontrúgások, párharcok megnyerése stb.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.03.18. 21:34:56

LE most vált asszem igazi edzővé a szememben. Egy angol csapat ellen játszunk és még a fejpárbajokat is egyértelműen nyerjük. A City szögleteit pedig röhögve hárítjuk. Ezen felül KONTRÁKRA JÁTSZUNK!!! Ekkora taktikai-technikai alázást utoljára a Real elleni 5-0-n láttam. =D> =D> =D>
A Fifa egy szégyen
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.03.16. 21:29:54

Kép
Mascherano
Jugador del Barça

2015.03.16. 19:35:05

Bármi is lesz klasszikus vége szerintem a barca most jó edzőre talált. Visszaadta a győzni akaraást a srácokba és ezért csak hála járhat neki. Persze voltak hibái pl: Anoeta;; Malaga, de egyrészt nem valami tapasztalt volt ekkor, másrészt melyik vezetőedző nem hibáz egy idényben? Sokkal több a változás a csapat sebbeségében, szerkezetében mint Martinoval. Nem beszélve a pontrúgásbel fejlődésről, vagy rafinha csapatba építéséről. =D> A csapat stílusa is változó néha sok passz, néha kontra így nem lehet kiismerni , védekezni ellene. Nem akarom elkiabálni ,de Tito óta most először érzem hogy a Barca kupákat nyerhet! Egy jó bl sorsolásal ,akár még...
Més que un club !
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.15. 08:49:40

mess2009 írta: hát ez az..! alig tudunk valamit! a semmitmondó sablon szövegeiből semmi nem derül ki. Xavit, Messit isteníteni nem kunszt és nem hír. az hogy a jelenlegi gárdából Alvest kell játszatni ugyancsak egyértelmű, az már kevésbé, hogy semmit nem látni abból, hogy Montolyát úgy kezelné, mint egy lehetséges utódot ,de még feltűnőbb u. ez Bartra esetében. nehéz ügy ez a pali...nem igazán tudom hová tenni.
dehogynem tudjuk h hogy tekint montoyara. Nem szamol vele, nem uti a szintet. Ezt kb igy lenyilatkozta. Az h Bartraval mi a terve, nem tudni, mert nem mondott semmit, de biztos jobban atlatja a helyzetet, mint itt barki a forumon. Bar neha mar ketlem ezt is, sokan olyan meggyozodessel osztjak az eszt. Aki meg arra var, h valos tenyeket osszon meg es ne sablonokat nyilatkozzon, az varjon csak... Meg nem olvastam olyan edzo nyilatkozatat aki a kivulallokat olyan szinten bevonna a csapat eletebe a nyilatkozataival, mintha egy belsos lenne. Nekunk a szinhaz jut. Ennyi.
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.14. 09:45:04

mess2009 írta:
Csbal írta:
Samper írta:LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
milyen tamadast hiv ki, sunshine? Talan a te kritikadat es nem tetszesedet a forumon? Sztem leszarja kb. Ott vagy az edzeseken, latod h hogy dolgoznak az altalad emlitett jatekosok? Latod a csapaton beluli moralis szerepuket? Kitalalom, nem! Osezeeskuves elmeletek... Ilyen a kis fejedben van, mivel tulsagosan beleled magad abba, h amit itt leirsz, annak van barmi jelentosege.
hát ez az..! alig tudunk valamit! a semmitmondó sablon szövegeiből semmi nem derül ki. Xavit, Messit isteníteni nem kunszt és nem hír. az hogy a jelenlegi gárdából Alvest kell játszatni ugyancsak egyértelmű, az már kevésbé, hogy semmit nem látni abból, hogy Montolyát úgy kezelné, mint egy lehetséges utódot ,de még feltűnőbb u. ez Bartra esetében. nehéz ügy ez a pali...nem igazán tudom hová tenni.
Nem tisztem beleszólni, de egy (jó) edző teljesen mást kommunikál nyilvánosság felé mint amit az öltözőben tesz. Így védi játékosait. Dárdai azt mondta Freiburg után hogy túledzette játékosait, ezért volt egy kalap monoton f#s az egész. Nyilván el tudjátok képzelni hogy egy ilyen szinten "túledzik" a játékosokat :D Ezzel kiállt a világ elé, bevállalta hogy ő hibázott, ezt az emberek 90%-a benyelte mint általában mindent, a 10% pedig elismerően bólogatott, hogy profi nyilatkozat. Róla beszélhetnék bővebben is, de nem tehetem sajnos. Visca el Barca! :)
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.14. 09:36:33

Csbal írta:
Samper írta:LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
milyen tamadast hiv ki, sunshine? Talan a te kritikadat es nem tetszesedet a forumon? Sztem leszarja kb. Ott vagy az edzeseken, latod h hogy dolgoznak az altalad emlitett jatekosok? Latod a csapaton beluli moralis szerepuket? Kitalalom, nem! Osezeeskuves elmeletek... Ilyen a kis fejedben van, mivel tulsagosan beleled magad abba, h amit itt leirsz, annak van barmi jelentosege.
hát ez az..! alig tudunk valamit! a semmitmondó sablon szövegeiből semmi nem derül ki. Xavit, Messit isteníteni nem kunszt és nem hír. az hogy a jelenlegi gárdából Alvest kell játszatni ugyancsak egyértelmű, az már kevésbé, hogy semmit nem látni abból, hogy Montolyát úgy kezelné, mint egy lehetséges utódot ,de még feltűnőbb u. ez Bartra esetében. nehéz ügy ez a pali...nem igazán tudom hová tenni.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.14. 07:58:04

Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.14. 07:25:07

Szerinted milyen lenne a helyes nyilatkozat a részéről?
Mondjuk egy ilyen: Alves egy nulla, de a másik két opció még nála is gyengébb, ezért kell játszania?
A fórumon oké, hogy felelősség nélkül leírja valaki, még nagyjából igaz is, de ezt azért nem lehet elvárni egy edzőtől sem, hogy ilyen módon degradálja a játékosait.

Milyen összeesküvés elméletekre gondolsz egyébként? Komolyan érdekelne, szeretnék én is tájékozott lenni ebben.
Samper
Director del Fútbol

2015.03.14. 05:29:28

LE lehetne az új Barca kovácsa. De nem. Hetente kiáll Alves mellett és még egy évre marasztalja Xavit. Ezzel kivéd egyik fajta támadást és kihív egy másikat. De azzal, hogy hangsúlyozza, Xavinak megkerülhetetlen súlya van a csapatnál, alapot ad az összeesküvés elméleteknek mindenegyes kudarc esetén.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.03. 16:09:30

Lionel85 írta:
messideco írta:Hupsz, Lucho :(

Barelona's 4 Liga defeats this season is their worst record after 24 games since 2003/2004 season.
Akkor második lett a csapat a Valencia mögött.
Akkor nagyon össze kell szednie magát a Valenciának, hogy előzzenek. :mrgreen:
Annyira nem is, 6 pontra vannak tőlünk. :P :mrgreen:
Lionel85
Llegenda del Barça

2015.03.03. 15:38:09

Barelona's 4 Liga defeats this season is their worst record after 24 games since 2003/2004 season.
Akkor nagyon össze kell szednie magát a Valenciának, hogy előzzenek. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Nigel
Barça B

2015.02.28. 16:47:14

http://www.foci-live.hu/bulvar/messi-ma ... apjait-eli" target="_blank
Valahol olvastam, lehet hogy ezen az oldalon hogy Enrique ugyanezt csinálta Tottival a románál. Sajnos tudjuk hogy mi lett a vége.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.27. 11:12:31

Meglepő statisztika, akkortájt emlékeim szerint azért 80 pont elég volt a végén nem is értem hogy jött össze ez a statisztika. :D. Ma már ez inkább 90 felett van, de mondjuk az hogy 100-at érne el csapat szerintem megszűnt azzal hogy "visszatért" a Valencia, van egy remek Villareal, beton Atletico jó kis Celta stb. Idén is szerintem kb 90 pont körül nyer a végén valaki, de hogy ki azt a jó Isten se tudja.
S.Agüero írta:Pep utolsó meccse volt velünk. :(
https://www.youtube.com/watch?v=w00XA4dSuJs" target="_blank

Amúgy érdemes visszaolvasni a topikban. :) :D
Deja vu lesz ha megint a Bilbao és mi jutunk a döntőbe és megint lesz közte három és megint elmegy az edző. :D Oké a 4:1-nél nem volt edzőváltás és én bízok is Luchoban hogy a minimum 2 évet megkapja aztán az utána lévő Bilbao elleni kupadöntő győzelem követően felállhat. :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.02.27. 09:50:24

Hupsz, Lucho :(

Kép
"And my heart will leave you never."
Lezárt