2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt ha lehozzuk úgy,hogy továbbjutunk a bl-ben,és még a bajnokságot is vezetjük,az óriási eredmény lenne.BarcafanTomee írta: 5 nagyon komoly meccset kell játszani 14 nap alatt, ráadásul két bajnoki is 4 órás meccs lesz. Okosan kell majd forgatni a csapatot. Ráadásul már rögtön a Celta ellen sem lesz könnyű idegenben, válogatott szünetet követően mindig tompák vagyunk.
+1Chino írta: Azzal viszont nem értek egyet, hogy "kiismerték" azt a játékot és azért nem hatékony. Ez egy hatalmas és -legalábbis szerintem- téves közhely. Ha olyan szinten tolnánk, mint akkor, tehetnének bármit akkor sem tudnák hatékonyan levédekezni.
A BL valóban lutri, főleg úgy, hogy Pep valamivel jobban ismeri a Barcat, mint LE a Bayernt. De a bajnokság a jelenlegiek szerint csak fegyelmezett csapatjáték kérdése, ha valami rémes sérülés - sorozat be nem következik.MQuCsabi írta:Számomra akkor sem lesz gáz, ha nem jön BL, bajnokság. A BL mindig lutri, nicns eegyértelmű esélyes, a bajnokság nagyon szoros. Akkor csalódnék, ha a kupát sem sikerülne elhódítani.
MQuCsabi írta:Számomra akkor sem lesz gáz, ha nem jön BL, bajnokság. A BL mindig lutri, nicns eegyértelmű esélyes, a bajnokság nagyon szoros. Akkor csalódnék, ha a kupát sem sikerülne elhódítani.
Nekem már az év elején feltűnt, hogy az edzéseken a mez alatt van valami mellény. Most is van szerintem (ahogy Dani barátunk kicsit terminátoros mozgását elnézem),csak mot páran kívülre húzták. Szerintem ezzel valamilyen méréseket végezhetnek (pulzus, stb), hogy ki mennyire pörög edzésen és talán el is raktározzák az adatokat, így láthatja az edzői stáb hosszú távon, hogy ki-hogyan teljesít az edzéseken. Aztán lehet, hogy csak az én elme szüleményem. Mindenesetre,ha nem így van írok egy mail-t a barca-nak innovációs ötlet gyanánt!Sanama írta:Tudja valaki mi ez a fekete top szerű cucc a játékosokon?
https://www.youtube.com/watch?v=xi_H7_dOVU8
És hogy miért van rajtuk? Ha jól látom az elején szépen le van ragasztva valami felirat, szóval még nem is reklám. Elég furán néz ki szerintem, de várom a tippeket.
Tippre vmi szívvel kapcsolatos mérőeszköz lehet beleépítve, a hátulján látszik egy kis kütyü is.Sanama írta:Tudja valaki mi ez a fekete top szerű cucc a játékosokon?
https://www.youtube.com/watch?v=xi_H7_dOVU8
És hogy miért van rajtuk? Ha jól látom az elején szépen le van ragasztva valami felirat, szóval még nem is reklám. Elég furán néz ki szerintem, de várom a tippeket.
Ez is mutatja, amit már érezni lehetett, hogy Alexis nagyon jó volt tavaly, barcelonai legjobb idényében küldték el. De már nem lehet visszacsinálni, most már Suárezt kell elfogadni és beépíteni a csapatba. Az MSN továbbjavíthatja ezt a statisztikai listát.danianevem írta:Lassan hivatalosan is a csapat legeredményesebb triója lehet a mostani. Hát ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a "botlábú Lajos" október végéig csak külső szemlélő volt...
A piros a meccsszám, sárga a gólok száma.
A transfermarkt-on igen, de a csapat hivatalos oldalán 4-et írnak. Bár ott meg külön van assist és goal assist is, ami nekem kínai...Chino írta:Neymarnak amúgy nem 8 assist-ja van?
Mindenki a Goal.com-ra hivatkozik, ő meg valami egyes források szerint, vagy valami hasonló. Szóval ennyire komoly.mess2009 írta:éppen a Madridi x után erősödött meg bennem, hogy a ..."hosszú még a szezon".. nem üres frázis a lehetőségeink ahogy írjátok adottak, sőt a kupában nem túlzás azt mondani, hogy több is valamivel.
egy dolog aggaszt: állítólag újra lábra kapott az öltözői balhé körüli találgatás! igaz, hogy a konkrét forrás egy (Goal.com) de egybehangzó Spanyol lapértesülésekre hivatkoznak benne...! hallottatok valami konkrétabbat? esetleg más forrásból?
Igen , kupa + Bl. Bajnokságban egy gólja , egy gólpassza sincs. Idén nagyon halovány , egyszerűen egy nulla. Hiába próbálom elfogultan nézni a játékát , még úgy is értékelhetetlen. Megy kifele ő is , sajnos az a baj , vagy csak nincs mellette Xavi , de kizártnak tartom , hogy ez lenne a gond.S.Agüero írta:Nem úgy volt, hogy Iniestának nincs is?Petr írta:Most assists for Barcelona this season: Messi 18 - Suarez 13 - Rakitic 6 - Alba 6 - Iniesta 5 - Pedro 5 #fcblive [via @barcastat]
Vagy ezt az ötöt a BL+kupa kombóban hozta össze?
Nem úgy volt, hogy Iniestának nincs is?Petr írta:Most assists for Barcelona this season: Messi 18 - Suarez 13 - Rakitic 6 - Alba 6 - Iniesta 5 - Pedro 5 #fcblive [via @barcastat]