2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen,Deco is rughtaott volna...redlions írta:Meg ha Ronaldinho mást is engedett volna szabadrúgást lőni...Ádám02 írta:csak szerencséjuk volt a reálosoknak ha nincs Cassilas kitömjük a reállt és akkor nem lenne ekkora szád!!
ne csak akkor szeresd a BARCA-t ha 3-0ra nyernek, hanem akkor is ha gyengén megy (akár a helyzetkihasználás) nekik!!Zsolti írta:csak tudod ezt senkit sem érdekel,ha az eredmény 1-1Ádám02 írta:megmontam 34 kapuralövésünk volt a reálnak meg csak 3!!pffff ezta szégyent!!!
és ezen tényleg felesleges felakadnotok, mert tisztán láccot, hogy ronaldó úgy feldobta magát ahogy tanitják és hát ott volt a grávésen kezes.Cataratas írta:de a tizi nem volt jogos!!de ha már megadta akk roninak is meg kellett vlna adni!
azt hogy önző, hát ne haragudj de az tényleg túlzás.majdnem minden meccsen ő ad gólpaszt.és ezért leszerepel nálad mert a szabadokat ő rugta???hát nem tom komolyan.nem egy meccset döntöt el DINHO (pl a rejál-BARCA).sztem DECO is ugyanígy lötte volna.ennek így kelett lennie, most mindegy sztem ki lövi a szabadot.DINHO mentette meg a csapatot annak idején és leszerepel nálad.........hát ezt tőled nagy BARCA drukkertől azért nem vártam!!!!BOCSI,de ezt le kelett írnom!redlions írta:Szerintem a döntetlen Casillasnak és Ronaldinhonak köszönhető! Elöbbi megmutatta, hogy a világ legjobb kapusa, a másik meg, hogy egy önző disznó.....Mi a francért kell "akkor is én lövőm a szabadot!" játszani, ha nem megy???? Nem véletlenül skandálák Deco nevét.... Ma egy kissé leszerepeplt nálam Ronaldinho....
Nem azt mondtam,hogy akkor nem rúgja be,de nem biztos,hogy berúgja,nem ugyanaz..Zsolti írta:a dagi amúgy is lefutotta volna a Mottát,motta nem éppen a gyorsaságáról híres.
Az a csapat,ami a kapusának köszönheti,hogy nem kapott ki és nem a védelmének,emellett nem csinált semmit..és a védő sérülésével nagyban megnőtt annak az esélye,hogy Ronaldo belovi,tehát ha Motta nem sértül meg egyáltalán nem tartom biztosnak,hogy belövi..az sem erdemel még x-et sem..Zsolti írta:az a csapat,amelyik csak egy kamu tizivel tud előnyt szerezni,aztán emberelőnyben gólt kap,és nem tud lőni,az szerintem mindent érdemel,csak győzelmet nem.
teljesen egyet értek veled! pont ezen mérgelődtem én isredlions írta:Szerintem a döntetlen Casillasnak és Ronaldinhonak köszönhető! Elöbbi megmutatta, hogy a világ legjobb kapusa, a másik meg, hogy egy önző disznó.....Mi a francért kell "akkor is én lövőm a szabadot!" játszani, ha nem megy???? Nem véletlenül skandálák Deco nevét.... Ma egy kissé leszerepeplt nálam Ronaldinho....
Meg ha Ronaldinho mást is engedett volna szabadrúgást lőni...Ádám02 írta:csak szerencséjuk volt a reálosoknak ha nincs Cassilas kitömjük a reállt és akkor nem lenne ekkora szád!!
csak azért irta mert [auto_cenzúra] nagy fölényunk volt és megérdemeltuk volna a Barca nyerést!!Zsolti írta:csak tudod ezt senkit sem érdekel,ha az eredmény 1-1Ádám02 írta:megmontam 34 kapuralövésünk volt a reálnak meg csak 3!!pffff ezta szégyent!!!
sasi1 írta:Nekem picit olyan érzésem volt, mintha nem koncentráltak volna eléggé...........
Szerdán sokkal jobban oda kell figyelni !!!!!!!!!