2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az alábbi dolog, ha hiteles, akkor jól tudtad, tényleg nem kell kifizetni.. egyelőre.Chino írta:Nem kell kifizetni ezt a pénzt az Arsenalnak. A kritériumok szerint pályára is kell lépni a BL-ben. Illetve ha jól tudom nem egy, hanem 2 megnyert serleg után kapnak. (bár ebben az utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos)
Most jelent meg nemrég:Chino írta:danianevem írta:Az Arsenal megérdemli a 4 milliót, Vermaelen a háttérből irányítja a szálakat.Egyébként le a kalappal előtte, hogy nem adta fel és hamarosan pályára is fog lépni. Feltételezem nyugodtan tingli-tanglizhatott volna szakkommentátorként, de felvállalta, hogy újra felépíti magát.
Nem kell kifizetni ezt a pénzt az Arsenalnak. A kritériumok szerint pályára is kell lépni a BL-ben. Illetve ha jól tudom nem egy, hanem 2 megnyert serleg után kapnak. (bár ebben az utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos)
danianevem írta:Az Arsenal megérdemli a 4 milliót, Vermaelen a háttérből irányítja a szálakat.Egyébként le a kalappal előtte, hogy nem adta fel és hamarosan pályára is fog lépni. Feltételezem nyugodtan tingli-tanglizhatott volna szakkommentátorként, de felvállalta, hogy újra felépíti magát.
Inkább főleg azt, hogy rögtön az első évben...defender3 írta:De akkor ki gondolta volna, hogy reális esély lesz rá.Ezt már nyáron lehetett tudni amikor leigazoltunk ,furcsa hogy sok helyen még most meglepődnek rajta, de egye fene amúgy annyi baj legyen, az UEFA úgyis valami 38 milliót utal a számlára BL győzelem esetén.
De akkor ki gondolta volna, hogy reális esély lesz rá.Ezt már nyáron lehetett tudni amikor leigazoltunk ,furcsa hogy sok helyen még most meglepődnek rajta, de egye fene amúgy annyi baj legyen, az UEFA úgyis valami 38 milliót utal a számlára BL győzelem esetén.
boccs az off-ért, de nekem is meg kell jegyeznem, h az ottani színvonal valami kegyetlen..régebben a hajam tudtam tépnia kommentektől, mostanában ha beleolvasok csak nevetek a sok fogalmatlanon (tisztelet a kivétel) !MessiNeymarSuarez írta:nem, én valójában az a madridgirl18( vagy ki) vagyokMQuCsabi írta:Zubi kap egy szobrot![]()
Okés, megnyugodtam, hogy nem jött ide rontani az átlagot![]()
![]()
nem, én valójában az a madridgirl18( vagy ki) vagyokMQuCsabi írta:Zubi kap egy szobrot![]()
Okés, megnyugodtam, hogy nem jött ide rontani az átlagot![]()
Nemnem, nem én vagyokMQuCsabi írta:NSOn MessiNeymarSuarez kommentelt, hogy nem volt kerettag BL-ben. Ha ugyan az a srác, aki itt is ezen a néven szerepel, mondanám, hogy a Bayern ellen keretben volt pl.![]()
Ennyit mondjuk nekem bármikor megérne egy BL győzelem.
Akkor ősszel igazán vissza utalhatnák hogy fedezze a belga következő szezonbeli orvosi számláját!messideco írta:Kicsit lesz vicces, ha BL-t nyer a csapat, 4 misit kap az Arsenal, Vermaelen hathatós közreműködéséért a trófea megnyerésében
Ha már a végleteknél tartunk meg kell említeni a túloldalt is, hogy nem sérül levisca el barca írta:90. percben behozzák, gyorsan bólint is kettőt egymás után
Mathieu jobb hogy balos tartalék legyenSergi írta:Jövőre fontos tagja lesz a csapatnak.A 4 középső Piqué-Bartra ill. Vermaelen-Mascherano lesz.
Mathieu megy ki balos tartaléknak ill. megmarad az eddigi szerepe is.
Jobbra meg Alves-Adriano páros a legvalószínűbb.Douglas kölcsönbe, Montoya meg az Ajaxba
Ezt közvetlenül Rexach-ék mondták a füledbe?Sergi írta:Jövőre fontos tagja lesz a csapatnak.A 4 középső Piqué-Bartra ill. Vermaelen-Mascherano lesz.
Mathieu megy ki balos tartaléknak ill. megmarad az eddigi szerepe is.
Jobbra meg Alves-Adriano páros a legvalószínűbb.Douglas kölcsönbe, Montoya meg az Ajaxba
Ez is benne van, lehet egyáltalán nem lesz szükség rá, de ha egészséges, azért nem hátrány, ha ott van.visca el barca írta:viszont ha most bedobják és lesérül, akkor nyáron gyógyulgathathank1ee írta:Jelenleg nem vetném be gyengébb csapatok ellen sem, ráér a következő szezonban kiegészítő embernek, addigra szedje össze magát teljesen!![]()
![]()
"viccet" félretéve, igazából semmi szükség nincs rá. sőt, jövőre sem lesz sok. van 4 védőnk, mind a 4 elég magas színvonalon tolta, sok értelme nincs variálni.