2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
cocu8 írta:Srácok ne hülyéskedjetek!! Lyon vagy milán jön ha továbbjutunk!
Vagy ezt csak álmodtam?)
Egyik se lesz a dontoben ellenfel mert, ha tovabbjutunk(amit tobb mint 1000%) akkor a nyertessel fogunk jatszani.Bodi írta:Ha bejutunk a döntőbe,akkor én az Intert vagy a Villarealt szeretném ellenfélnek!doki írta:A Villarreált ,és az Arsenált várom az elődöntőbe,de egyiket sem szeretném ellenfélnek a döntőben.
Ha a Benfica lo 1 golt, mi lovunk 4et. Portugáliában is csak 3.-ok, majd pont toluk kapunk ki, perxeVito írta:először talán túl kellene jutni a Benfica-n!
nagyon nehéz lesz, és addig egyelőre nem a további meccsekkel kell foglalkozni. ha lő egy gólt a Benfica, akkor kész a baj és futhatunk az eredmény után.
szóval egyelőre ezzel a meccsel kellene törődni...
Ezt a mostani Inter-t sztem senki se akarja ellenfélnek.Bodi írta:Ha bejutunk a döntőbe,akkor én az Intert vagy a Villarealt szeretném ellenfélnek!doki írta:A Villarreált ,és az Arsenált várom az elődöntőbe,de egyiket sem szeretném ellenfélnek a döntőben.
Ha bejutunk a döntőbe,akkor én az Intert vagy a Villarealt szeretném ellenfélnek!doki írta:A Villarreált ,és az Arsenált várom az elődöntőbe,de egyiket sem szeretném ellenfélnek a döntőben.