2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy esetleg Kluivert-et!!!Mr. Master írta:Lehet, h egy kicsit le vagyok késve az ötlettel, de mi lenne, ha Larsson helyére Rivaldot hoznánk vissza?
minden egyes meccsen ezen gondolkodom én is!Ordog írta: Ja és még azon elgondolkoznék, hogy Iniestát vagy Decot játszassam-e kezdőként... mi sem lenne szebb egy Xavi-Iniesta saját nevelésű irányítópárosnál:D
NEM FOG MINKET MÉG JÓ PÁR ÉVIG SENKI SEM LELÖKNI A TRÓNRÓL![]()
![]()
Sztem nem az orvosi stábbal van a baj.Ezen a szinten már minden csapatnak jó az orvosi stábja.vsctp írta:A legfontosabb egy új orvosi stáb lenne! Ez a mostani szánalmas...
Bellettivel mi a bajunk????!!!!!Baggio-Marci írta:Nem tom Bellettivel mi a bajotok én csipázom!!!!!Monnyuk Edmilson is nagyon jó....ha belegondolok nem is kell ide védekező kp.Szerintem most már ez a poszt a legfontosabb!!!!Viszont csatár kell!!!!!HENRY GYERE!!!
fcjoc írta:
Gio és Syl is sokkal jobbak mint F.Navarro szerintem..
Damia jó... Belló mehet... DE KELL MÉG DANIEL ALVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
áh majd meglátjátok mien jóóó![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maximálisan egyetértek!Csatárnak mondjuk mindenképpen Henry lenne az ideális.Subinho írta:sztem ez egy remek csapat! 2 problémás hely van csak. Larssoné, mert tuti elmegy és bellettié, mert nagyon gyenge. sztem 2. számú balhátvédnek vissza kell hozni damiát és bellettit meg eladni. venni egy nagyon jó jobbhátvédet és akkor oleguer lehetne a puyol-marquez védő kettős cseréje. mostanában télleg egyre jobban játszik... vagy középső védőt venni és oleguer damiával cserélhetné egymást a jobb oldalon.
csatár posztra sztem is egyre kevesebb az esély henryre, de minél előbb kell találni vkit, mert az augusztusi túrán már szoknia kell a légkört... nem hinném, hogy forlan a megfelelő ember, de ha henry nem jön úgyis őt vesszük meg...
saviolat meg hagyjátok már végre békén! úgyis ua. lesz a sorsa, mint riquelmenek... egy esetben jöhetne vissza: ha henry nem jön, giuly elmegy és senkit nem veszünk a helyére, akkor messi tartalékja lehetne...