Luis Enrique
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Kíváncsi vagyok mit talál ki most Lucho.
Gyakorlatilag nincs cserénk a KP-ra. Valami alternatív megoldást kell találnia. Talán Alvest tolja eggyel előrébb(ha majd felépül) és akkor Robi maradhat jobbhátvéd. Vagy tovább erölteti Robit az eredeti posztján, és akkor mindenki marad a helyén. Nem leszünk majd nyugodtak mikor, meg kell nyerni egy meccset és nincs kit behozni, Rakitic meg kifújt.
Sajnos erre számitani lehetett a szezon előtt is a fifa ban miatt. Mindenki tudta, hogy egy komoly sérülés esetén baj lesz. Talán ezért felkészült valamivel Lucho is. Meglátjuk.
Gyakorlatilag nincs cserénk a KP-ra. Valami alternatív megoldást kell találnia. Talán Alvest tolja eggyel előrébb(ha majd felépül) és akkor Robi maradhat jobbhátvéd. Vagy tovább erölteti Robit az eredeti posztján, és akkor mindenki marad a helyén. Nem leszünk majd nyugodtak mikor, meg kell nyerni egy meccset és nincs kit behozni, Rakitic meg kifújt.
Sajnos erre számitani lehetett a szezon előtt is a fifa ban miatt. Mindenki tudta, hogy egy komoly sérülés esetén baj lesz. Talán ezért felkészült valamivel Lucho is. Meglátjuk.
Nyilván védi a kapusát, de szerintem tényleg így van, ld. Bravo esete Bilbaoban. Ott neki szerencséje volt.Rikinho20 írta:"A Barça kapusa úgy védekezik, ahogyan azt én mondom neki, hogy csinálja. Ez a játékhelyzet egyértelműen az én felelősségem. Ez a gól az én hibám, én akarom, hogy a kapusaink így játsszanak, helyezkedjenek."
Azért ez elég szimpatikus nyilatkozat volt tőle...
- Rikinho20
- Jugador d'estrella
"A Barça kapusa úgy védekezik, ahogyan azt én mondom neki, hogy csinálja. Ez a játékhelyzet egyértelműen az én felelősségem. Ez a gól az én hibám, én akarom, hogy a kapusaink így játsszanak, helyezkedjenek."
- Chino
- Llegenda del Barça
Én valahol a két vélemény között látom az érdemeit. Egy vesztes mentalitású csapatot kapart fel a földről. Ezt nem lehet elvitatni. Lehet, hogy Messi sokat jelent, de nem tartom valószínűnek, hogy szólt egyet aztán mindenki összekapta magát. Suarez idejövetelében nem tudom mennyi szerepe volt, ezt nem tudni. De hogy végre egy középcsatárt a helyén szerepeltetett az igenis az ő érdeme. Itt volt Villa, Ibra akiket inkább kiraktak szélre, de valamilyen szinten még Eto'o-t is, Messi miatt. LE végre tökös volt és meghúzta amit kellett. Xavit is kitette a csapatból és hozott egy Rakitic-et, aki nem sztárként érkezett, de tökéletes puzzle-darab lett LE taktikájában. Megreformálta szinte az egész játékot. Martino, de még Tito (Rouraról nem is beszélve) sem mert újítani, megpróbált Pep hagyatékából élni, ami láthattuk hova vezetett. Nem sztárokból épített igazi csapatot, úgy tűnik ezt folytatja tovább. Jó bizonyíték erre, például Arda és Vidal érkezése. Természetesen ők is nagyon kellettek, de megtalálta az egyensúlyt a "nagy" játékosok és a kisebb nevű, de elengedhetetlen emberek között.
Igaz LE is relatíve sokat kísérletezett sokan meg is találták ezért, de végül neki lett igaza.
Suarezt is tökéletesen integrálta, létrehozott egy tökéletes támadósort, amiben a játékosok kaptak szabadságot, de tudták is pontosan mi a dolguk. Már Neymar érkezésével is felvetődött, hogy megfér-e két dudás egy csárdában, az uruguayi-val pláne. Mégis sikerült. A középpálya lehet, hogy kevésbé kreatív lett, de olyan stabil, ami elengedhetetlen volt. Korábban folyamatosan szétkontráztak minket, most nem sok csapat képes rá ennek az egész pályás védekezésnek hála.
Szóval nem egy kiváló újítása volt, amivel triplázni tudtunk. Voltak hibái is. A Real ellen Matyi balhátvédként való szerepeltetése vagy a Soci elleni idegenbeli meccs és hasonlók, de a pozitív változtatása jóval több, mint a negatív húzásai.
Nem magasztalnám az égig, mert távol áll a tökéletestől, viszont úgy vélem nagyon jól jártunk vele eddig. Aztán lehet, hogy idén bukni fogunk
Igaz LE is relatíve sokat kísérletezett sokan meg is találták ezért, de végül neki lett igaza.
Suarezt is tökéletesen integrálta, létrehozott egy tökéletes támadósort, amiben a játékosok kaptak szabadságot, de tudták is pontosan mi a dolguk. Már Neymar érkezésével is felvetődött, hogy megfér-e két dudás egy csárdában, az uruguayi-val pláne. Mégis sikerült. A középpálya lehet, hogy kevésbé kreatív lett, de olyan stabil, ami elengedhetetlen volt. Korábban folyamatosan szétkontráztak minket, most nem sok csapat képes rá ennek az egész pályás védekezésnek hála.
Szóval nem egy kiváló újítása volt, amivel triplázni tudtunk. Voltak hibái is. A Real ellen Matyi balhátvédként való szerepeltetése vagy a Soci elleni idegenbeli meccs és hasonlók, de a pozitív változtatása jóval több, mint a negatív húzásai.
Nem magasztalnám az égig, mert távol áll a tökéletestől, viszont úgy vélem nagyon jól jártunk vele eddig. Aztán lehet, hogy idén bukni fogunk
Forca Barca!!!!
Én nem írtam olyat, h semmi köze a triplázáshoz. Ez te túloztad el. Én csak annyit mertem leírni, h nem őt tartom a sikerek legfőbb kulcsának.Nero. írta: Dettó. Azt mondjátok, hogy sok közé nem volt a triplázáshoz, utána mégis felsoroltok 5-6 olyan új dolgot/elemet a csapatból amit ő hozott ide.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- noname
- Llegenda del Barça
Akkor pár ember kedvéért még egyszer. Mit adott LE a csapatnak és most ne a Pep-féle csapathoz hasonlítsunk, hanem a Martino féléhez, mert azt kapta kézbe. A teljesség igénye nélkül írom, ami eszembe jut. Ami nem csak LE érdeme, azt is ide írom, hiszen a saját staffját is ő állította össze.
1. mentalitás: a csapat vesztes mentalitásúvá vált Tito és Martino alatt(lásd Bayern vereségek), LE alatt a gólhátrány meg se látszott a csapaton
2. letámadás: kell magyarázni?
3. Messi új feladatköre
4. Suarez: az ő kérésére jött és egyszerűen zseniálisan mozog. Érdemes megfigyelni egy meccsen, még amikor köze sincs a támadáshoz, blokkol, zavar, egyszerűen tökéletesen felépített taktika van rá
5. rögzített szituk
6. Xavi új feladatköre. Xavi csak kerékkötő volt Martino alatt, de a triplázásban jelentős szerepe volt
7. Alves: kb. 2 év szerencsétlenkedés után a szezon végén láttunk egy csúcs Alvest, aki a világ legjobb jobbhátvédje
8. Pique
9: Rakitiv-Cesc csere
10. Bravo - az ő kérésére jött
11. Neymar feladatköre: Martino kísérletezgetett vele, LE tudta h mit akar
12. Mathieu: kb LE volt az egyetlen, aki látott benne valamit. Igaza volt
13: meguntam.
1. mentalitás: a csapat vesztes mentalitásúvá vált Tito és Martino alatt(lásd Bayern vereségek), LE alatt a gólhátrány meg se látszott a csapaton
2. letámadás: kell magyarázni?
3. Messi új feladatköre
4. Suarez: az ő kérésére jött és egyszerűen zseniálisan mozog. Érdemes megfigyelni egy meccsen, még amikor köze sincs a támadáshoz, blokkol, zavar, egyszerűen tökéletesen felépített taktika van rá
5. rögzített szituk
6. Xavi új feladatköre. Xavi csak kerékkötő volt Martino alatt, de a triplázásban jelentős szerepe volt
7. Alves: kb. 2 év szerencsétlenkedés után a szezon végén láttunk egy csúcs Alvest, aki a világ legjobb jobbhátvédje
8. Pique
9: Rakitiv-Cesc csere
10. Bravo - az ő kérésére jött
11. Neymar feladatköre: Martino kísérletezgetett vele, LE tudta h mit akar
12. Mathieu: kb LE volt az egyetlen, aki látott benne valamit. Igaza volt
13: meguntam.
A Fifa egy szégyen
Dettó. Azt mondjátok, hogy sok közé nem volt a triplázáshoz, utána mégis felsoroltok 5-6 olyan új dolgot/elemet a csapatból amit ő hozott ide.noname írta:Arra h LE csak fontos láncszem és h az MSN nélküle is milyen jó lenne, stb. Esküszöm amikor valaki ilyet ír, már ökölbe szorul a kezem és ugrik a vérnyomásom egy 50est.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kb mindennel egyetértek, a szerencsefaktorhoz még annyit, hogy az is megemlíthető bizonyos mértékben, amit sok ellendrukker szeret hangoztatni, hogy míg minket elkerültek a komolyabb sérülések, az ellenfelek többször egy-egy kulcsjátékos nélkül álltak fel ellenünk. Mondjuk ez szerintem konkrétan inkább csak a Bayern elleni elődöntőre igaz abban az értelemben, hogy ott tényleg reális hátránya származott az ellenfélnek abból, hogy többen sérültek voltak. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy ha Robben és Ribéry játszik, akkor is mi jutunk tovább tavaly. A Barca egyszerűen a legjobb és legjobban meccselő (főként rangadókon) klubcsapat volt, az idejemúlt Pep-filozófiájú Bayern-t nem azért vertük meg kétszer is kb. ( a visszavágó második félideje komolyan vehetetlen volt ), mert Robbery nem volt.noname írta:
Egy BL győzelemhez rendszerint egy nagy adag szerencse kell. LE csapata ehhez képest gyakorlatilag lesimázta a teljes mezőnyt. Mióta focit nézek talán ez volt a legsimább BL menetelés, amit láttam.
Max azt lehet a szerencsére fogni h kevés volt a sérülés és inkább támadó csapatokat kaptunk.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- noname
- Llegenda del Barça
Arra h LE csak fontos láncszem és h az MSN nélküle is milyen jó lenne, stb. Esküszöm amikor valaki ilyet ír, már ökölbe szorul a kezem és ugrik a vérnyomásom egy 50est.
A Fifa egy szégyen
Mármint mire?noname írta:Ha én most erre szókimondóan és őszintén válaszolok, akkor ki leszek tiltva egy hónapra.

Azért az MNS mögé szükség volt egy erős kpra és védelemre, ezt mind LE szervezte meg. Ezenkívül volt elég tökös, hogy leültesse a csapat sztárját. Neki köszönhető az is, hogy "szakítottunk" a tiki-takával. És ez csak néhány a sok érv közül, amik Luchot igazolják.

Hú. . . .
Nem akarok itt semmiféle vitát generálni, de szerintem nem neki volt a legnagyobb szerepe a sikerekben. Neki is nagy szerepe volt, de mondjuk én előbb emelném ki a tavalyi csapatból az MSN-t, mint mondjuk Luchot. Volt 1-2 begyakorolt elem a támadásainkban, de legtöbbször a támadótriónk improvizatív képességeire hagyatkozunk. Ami egyáltalán nem baj, sőt. De ehhez LE-nek annyi köze volt, h Messit kitette szélre. Mondjuk ehhez nem kellenek nagy edzői kvalítások.
Ami még a támadásunkat illeti, az egyértelmú, h pontrúgásoknál sokat fejlődtünk. Ha viszont jól tudom, ez Unzue érdeme. De mondjátok, ha nem így van. Ja, és el ne feledjem Enrique egyik fő "újítását" a kontra játekot.
Szvsz a védelemben volt neki nagyobb szerepe. És itt a csapatvédekezésre gondolok. Jól meglátta, h ha a támadóknak ilyen szabadságot ad, akkor a középpályásoknak muszáj mélyebben helyezkedniük. Különben átrohannak rajtunk az eladott labda után.
Idei szezonban is voltak már szép meglátásai. Gondoljunk csak arra, h SR milyen jó teljesítményt nyújt jhv-ként. Illetve Vermához is jól nyúlt. Persze vannak rossz döntései is. Ha pl a fiatalokra gondolunk.
Összességében egyértelműen nagyon fontos szerepe volt a sikerekben. De mint leírtam, én így se őt emelném ki legelőször. Úgy is fogalmazhatnék, h a csapat nem annyira függ tőle, mint mondjuk Pep idejében. Sokkal több az improvizatív elem.
Nem akarok itt semmiféle vitát generálni, de szerintem nem neki volt a legnagyobb szerepe a sikerekben. Neki is nagy szerepe volt, de mondjuk én előbb emelném ki a tavalyi csapatból az MSN-t, mint mondjuk Luchot. Volt 1-2 begyakorolt elem a támadásainkban, de legtöbbször a támadótriónk improvizatív képességeire hagyatkozunk. Ami egyáltalán nem baj, sőt. De ehhez LE-nek annyi köze volt, h Messit kitette szélre. Mondjuk ehhez nem kellenek nagy edzői kvalítások.
Ami még a támadásunkat illeti, az egyértelmú, h pontrúgásoknál sokat fejlődtünk. Ha viszont jól tudom, ez Unzue érdeme. De mondjátok, ha nem így van. Ja, és el ne feledjem Enrique egyik fő "újítását" a kontra játekot.
Szvsz a védelemben volt neki nagyobb szerepe. És itt a csapatvédekezésre gondolok. Jól meglátta, h ha a támadóknak ilyen szabadságot ad, akkor a középpályásoknak muszáj mélyebben helyezkedniük. Különben átrohannak rajtunk az eladott labda után.
Idei szezonban is voltak már szép meglátásai. Gondoljunk csak arra, h SR milyen jó teljesítményt nyújt jhv-ként. Illetve Vermához is jól nyúlt. Persze vannak rossz döntései is. Ha pl a fiatalokra gondolunk.
Összességében egyértelműen nagyon fontos szerepe volt a sikerekben. De mint leírtam, én így se őt emelném ki legelőször. Úgy is fogalmazhatnék, h a csapat nem annyira függ tőle, mint mondjuk Pep idejében. Sokkal több az improvizatív elem.
Nero. írta:Néha idegesítő, néha hihetetlen hogy mennyire keveset beszélünk erről az emberről. Biztos vagyok benne, hogy neki volt a legnagyobb szerepe ebben a történelmi évben.
Bezzeg a Bilbao elleni fiaskó után egyből megtalálta a sok szakértő.
LE edzői érdemei közül talán a legnagyobb, hogy komoly szakmai csapatot hozott össze. Ennek a paradox következménye, hogy az eredmények nem egy személyhez köthetőek, a kudarcok viszont személyes döntésekhez köthetőek, mint az összeállítás, a cserék és a szóbeli instrukciók. Ez nem igazságos, de kikerülhetetlen. Nem beszélve a kulisszák mögötti dolgokról, amikről gyakran utólag se tudunk.
Néha idegesítő, néha hihetetlen hogy mennyire keveset beszélünk erről az emberről. Biztos vagyok benne, hogy neki volt a legnagyobb szerepe ebben a történelmi évben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Luis Enrique a meccsei 81,81 %-át (66/54) megnyerte a Barca edzőjeként, ez a második legjobb a klub történelmében [mundo]
[Hozzátéve, hogy az első helyezett Rabassa (1960 - 83,33%) pozíciója kissé komolytalan, tekintve, hogy mindössze 6 meccsen edzősködött és ebből 5-öt megnyert a csapat]
[totelcamp]
Azért annak ellenére, hogy köztudott tény, hogy a Barca kispadján még a szertáros is triplázna, ez egészen elképesztő teljesítmény. Ezzel a bő egy szezonnal be is írta magát a klub történetébe Lucho, 8 méteres aranyozott betűkkel.
És azért mindezt olyan másfél év után, amikor a csapat mentálisan és filozófiájában is széthullott, tehát bőven volt mint újjászervezni. Innentől lehet azon vitatkozni, hogy vajon jó edző-e, vagy sem, csak felesleges és hiteltelen.
[Hozzátéve, hogy az első helyezett Rabassa (1960 - 83,33%) pozíciója kissé komolytalan, tekintve, hogy mindössze 6 meccsen edzősködött és ebből 5-öt megnyert a csapat]
[totelcamp]
Azért annak ellenére, hogy köztudott tény, hogy a Barca kispadján még a szertáros is triplázna, ez egészen elképesztő teljesítmény. Ezzel a bő egy szezonnal be is írta magát a klub történetébe Lucho, 8 méteres aranyozott betűkkel.
És azért mindezt olyan másfél év után, amikor a csapat mentálisan és filozófiájában is széthullott, tehát bőven volt mint újjászervezni. Innentől lehet azon vitatkozni, hogy vajon jó edző-e, vagy sem, csak felesleges és hiteltelen.
- noname
- Llegenda del Barça
A 3 ziccer az első félidőben egy Atma ellen bőven sok, főleg idegenben.recrea írta:Szerintem a rossz meccs után hozod fel, lefociztuk Messi nélkül is őket, 3 ziccerünk volt az első félidőben. Egyébként az atma tegnap nagyjából egy kieső csapat szintjén volt, fővárosi szurkolóként számonkérném őket, h vajon mit csináltak foci nevén.
Volt egy kifutott szezonjuk, szerintem nem több ez a csapat.
Kieső csapat szintjén volt. Hm. lehetséges h ennek volt némi köze ahhoz h a labdajáratás a kp-n annyira pontos volt h a madridiak 2-3 passznál többet max a középső védő és a kapus közt tudtak összehozni.
Vagy jöhetnék a közhellyel: Minden csapat annyira játszik jól, amennyire hagyják. Mi nem hagytuk.
Ez az egyszezonos kifutott csapat sztem 2. helyen fog végezni a Real előtt a bajnokságban.

Azoknak, akik kételkednek LE-ben. Már tényleg nem tudom eldönteni h ennyire hülyék páran vagy csak trollkodnak.

Remélem utóbbi. LE átvett egy eléggé padlón levő csapatot, még a saját szurkolói is max 1 kupára tartották esélyesnek a Barcát, emellett a fél világ temette Messi, Piquet, Xavit, Neymart pedig zsákbamacskának tartották.
Ehhez képest Pique volt az év védője, Messi ismét a csúcson, Xavi lehozta minden idők legjobb teljesítményét 12. emberként, Neymar meg a világ egyik legjobbja lett.

Ezen felül azóta is csak röhögök, amikor megnézem h Rakitic kevesebbe került, mint amiért Cesc ment.
Még egy kis plusz. Lehet sokan nem emlékeznek arra h Pep-el hogy lett meg az első BL. A Chelsea azon a bizonyos elődöntőn jobb volt, mint a Barca. Komoly helyzetünk alig volt, aztán jött Ini. Ehhez képest mi volt most?
City-alázás
PSG-még nagyobb alázás
Bayern-már a biztos továbbjutás tudatában engedett csak ki a csapat
Juve-volt kb 20 perc amikor úgy tűnt h még esélyük is lehet
Egy BL győzelemhez rendszerint egy nagy adag szerencse kell. LE csapata ehhez képest gyakorlatilag lesimázta a teljes mezőnyt. Mióta focit nézek talán ez volt a legsimább BL menetelés, amit láttam.
Max azt lehet a szerencsére fogni h kevés volt a sérülés és inkább támadó csapatokat kaptunk.
Amikor vmi olyasmit csinál LE, ami nem tetszik, csendben megjegyzem és kész. Ameddig a döntései 90%-ban bejönnek, addig nem emelem fel ellene a hangom, még akkor se ha Real pólóban tartja az edzéseket.
A Sociedad meccsel jönni meg. Kicsinyesség és szánalmas. Az egy szerencsétlen meccs volt, amikor semmi nem jött be, a csapat meg még csak kezdett összeállni.
A Fifa egy szégyen
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez nem így megy sajnos. Ha kikaptunk volna, most nagyon hangos lenne a topic és mindenki LE fejét követelné, őt tartanák felelősnek az eredményért. Így, hogy bejött a számítása el van intézve egy fejbólintással az egész. Nekem az az érzésem, hogy sokan még mindig alkalmatlannak tartják és inkább abba kapaszkodnak, hogy hol hibázott. Nem véletlen, hogy egy triplázó szezon után is folyamatosan előjönnek az Anoeta-s hangok.Samper írta:A győzelemmel nem lehet vitatkozni. Ha balsiker esetén elővesszük az edzőt, hagyjuk meg neki a sikert is!
Én legalább annyira neki tulajdonítom a sikert, mint Messinek. Nyiilván az argentin sokat számított, és semmit nem veszek el az érdemeiből, de azt se felejtsük, hogy már egy hulla védelem ellen ugrott be. Addig is voltak bőven helyzeteink. A cseréi is nagyon bejöttek. Nem félt Rakiticet lehozni és Rafinhat fent hagyni, Mathieu is jól szállt be. (bár ez egyértelműbb volt)
Nem akarom felmagasztalni az egekbe, de szerintem legalább annyi elismerést megérdemelne, mint amennyit vereség esetén kapott volna.
Forca Barca!!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
lucho azt nyilatkozta, hogy közösen Leoval hozták meg a döntést. Nem volt edzésben, az utazásoktól fáradtabb volt, sérülés veszélyt minimalizálni stb, stb, stb. Ennyi.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tegnap pont ez utóbbi történt....noname írta:Lehet páraknak nem tetszik majd, de Messivel nem dominálnánk ennyire. Rengeteget dolgozik mind3 támadónk. Majd jön Messi a 60. percbe egy amúgy is fáradt Atletico ellen és kicsit megmozgatja őket.![]()
Ilyenkor azért sajnálom h Messi ennyire játékmániás. Főleg rangadókon sokszor meg lehetne lépni h beküldünk 60 percre egy melóst, aki kifárasztja a védelmet, majd jön Messi - SMASH!
Szerintem a rossz meccs után hozod fel, lefociztuk Messi nélkül is őket, 3 ziccerünk volt az első félidőben. Egyébként az atma tegnap nagyjából egy kieső csapat szintjén volt, fővárosi szurkolóként számonkérném őket, h vajon mit csináltak foci nevén.
Volt egy kifutott szezonjuk, szerintem nem több ez a csapat.
Szerintem senki nem vette elő a meccs után. A meccs előtt többek megkérdőjelezték a döntését, miszerint Messi ne kezdjen. De ha valóban megbeszélték akkor ok. Mondjuk nem úgytűnt, mintha olyan fáradt lenne, és nem bírna 90 percet. Cseŕéi is bejöttek, Mathieu remekül játszott, illetve nagyon jó húzás volt, h nem Rafinhat, hanem Rakiticet hozta le, Leo beállásánál. Úgy hogy összességében dicséret illeti.Samper írta:A győzelemmel nem lehet vitatkozni. Ha balsiker esetén elővesszük az edzőt, hagyjuk meg neki a sikert is!
A győzelemmel nem lehet vitatkozni. Ha balsiker esetén elővesszük az edzőt, hagyjuk meg neki a sikert is!
- Normandia
- Director del Fútbol
Szép az élet. Lucho marad, Leo gólt lőtt.
Kell ennél több?
Egyébként tuti megbeszélték.

Egyébként tuti megbeszélték.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- noname
- Llegenda del Barça
Lehet páraknak nem tetszik majd, de Messivel nem dominálnánk ennyire. Rengeteget dolgozik mind3 támadónk. Majd jön Messi a 60. percbe egy amúgy is fáradt Atletico ellen és kicsit megmozgatja őket.
Ilyenkor azért sajnálom h Messi ennyire játékmániás. Főleg rangadókon sokszor meg lehetne lépni h beküldünk 60 percre egy melóst, aki kifárasztja a védelmet, majd jön Messi - SMASH!

A Fifa egy szégyen