Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván védi a kapusát, de szerintem tényleg így van, ld. Bravo esete Bilbaoban. Ott neki szerencséje volt.Rikinho20 írta:"A Barça kapusa úgy védekezik, ahogyan azt én mondom neki, hogy csinálja. Ez a játékhelyzet egyértelműen az én felelősségem. Ez a gól az én hibám, én akarom, hogy a kapusaink így játsszanak, helyezkedjenek."
Azért ez elég szimpatikus nyilatkozat volt tőle...
Én nem írtam olyat, h semmi köze a triplázáshoz. Ez te túloztad el. Én csak annyit mertem leírni, h nem őt tartom a sikerek legfőbb kulcsának.Nero. írta: Dettó. Azt mondjátok, hogy sok közé nem volt a triplázáshoz, utána mégis felsoroltok 5-6 olyan új dolgot/elemet a csapatból amit ő hozott ide.
Dettó. Azt mondjátok, hogy sok közé nem volt a triplázáshoz, utána mégis felsoroltok 5-6 olyan új dolgot/elemet a csapatból amit ő hozott ide.noname írta:Arra h LE csak fontos láncszem és h az MSN nélküle is milyen jó lenne, stb. Esküszöm amikor valaki ilyet ír, már ökölbe szorul a kezem és ugrik a vérnyomásom egy 50est.
Kb mindennel egyetértek, a szerencsefaktorhoz még annyit, hogy az is megemlíthető bizonyos mértékben, amit sok ellendrukker szeret hangoztatni, hogy míg minket elkerültek a komolyabb sérülések, az ellenfelek többször egy-egy kulcsjátékos nélkül álltak fel ellenünk. Mondjuk ez szerintem konkrétan inkább csak a Bayern elleni elődöntőre igaz abban az értelemben, hogy ott tényleg reális hátránya származott az ellenfélnek abból, hogy többen sérültek voltak. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy ha Robben és Ribéry játszik, akkor is mi jutunk tovább tavaly. A Barca egyszerűen a legjobb és legjobban meccselő (főként rangadókon) klubcsapat volt, az idejemúlt Pep-filozófiájú Bayern-t nem azért vertük meg kétszer is kb. ( a visszavágó második félideje komolyan vehetetlen volt ), mert Robbery nem volt.noname írta:
Egy BL győzelemhez rendszerint egy nagy adag szerencse kell. LE csapata ehhez képest gyakorlatilag lesimázta a teljes mezőnyt. Mióta focit nézek talán ez volt a legsimább BL menetelés, amit láttam.
Max azt lehet a szerencsére fogni h kevés volt a sérülés és inkább támadó csapatokat kaptunk.
Mármint mire?noname írta:Ha én most erre szókimondóan és őszintén válaszolok, akkor ki leszek tiltva egy hónapra.
Nero. írta:Néha idegesítő, néha hihetetlen hogy mennyire keveset beszélünk erről az emberről. Biztos vagyok benne, hogy neki volt a legnagyobb szerepe ebben a történelmi évben.
Bezzeg a Bilbao elleni fiaskó után egyből megtalálta a sok szakértő.
A 3 ziccer az első félidőben egy Atma ellen bőven sok, főleg idegenben.recrea írta:Szerintem a rossz meccs után hozod fel, lefociztuk Messi nélkül is őket, 3 ziccerünk volt az első félidőben. Egyébként az atma tegnap nagyjából egy kieső csapat szintjén volt, fővárosi szurkolóként számonkérném őket, h vajon mit csináltak foci nevén.
Volt egy kifutott szezonjuk, szerintem nem több ez a csapat.
Ez nem így megy sajnos. Ha kikaptunk volna, most nagyon hangos lenne a topic és mindenki LE fejét követelné, őt tartanák felelősnek az eredményért. Így, hogy bejött a számítása el van intézve egy fejbólintással az egész. Nekem az az érzésem, hogy sokan még mindig alkalmatlannak tartják és inkább abba kapaszkodnak, hogy hol hibázott. Nem véletlen, hogy egy triplázó szezon után is folyamatosan előjönnek az Anoeta-s hangok.Samper írta:A győzelemmel nem lehet vitatkozni. Ha balsiker esetén elővesszük az edzőt, hagyjuk meg neki a sikert is!
Tegnap pont ez utóbbi történt....noname írta:Lehet páraknak nem tetszik majd, de Messivel nem dominálnánk ennyire. Rengeteget dolgozik mind3 támadónk. Majd jön Messi a 60. percbe egy amúgy is fáradt Atletico ellen és kicsit megmozgatja őket.![]()
Ilyenkor azért sajnálom h Messi ennyire játékmániás. Főleg rangadókon sokszor meg lehetne lépni h beküldünk 60 percre egy melóst, aki kifárasztja a védelmet, majd jön Messi - SMASH!
Szerintem senki nem vette elő a meccs után. A meccs előtt többek megkérdőjelezték a döntését, miszerint Messi ne kezdjen. De ha valóban megbeszélték akkor ok. Mondjuk nem úgytűnt, mintha olyan fáradt lenne, és nem bírna 90 percet. Cseŕéi is bejöttek, Mathieu remekül játszott, illetve nagyon jó húzás volt, h nem Rafinhat, hanem Rakiticet hozta le, Leo beállásánál. Úgy hogy összességében dicséret illeti.Samper írta:A győzelemmel nem lehet vitatkozni. Ha balsiker esetén elővesszük az edzőt, hagyjuk meg neki a sikert is!