A mai kedvencem a következő:
...Raulért meg amúgyis kapnánk 75 millió eurót, Ronaldoért is kb ennyit, belőlük meg kijönne Fabregas + Henry, Huntelaar és Joaquin + Xavi Alonso is...
Ugye hogy megaLOL? És ezt teljesen komolyan is gondolja a gyerek...

Mindenkit meg akarnak venni.ZonaBarca írta:Hát ez nagyon jó!..most olvastam madridistán,hogy néhányan már Chivu,Henry mellett Fabregast Cristiano Ronaldot és Diarrát is elképzelik jövő évi csapatukban!
![]()
1.Ennyi pénz nem nagyon áll rendelkezésükre!
2.Henry ha jön idejön,Fabregasra pedig megvan az az opciónk,hogy beleszólhatunk ha vmelyik spanyol csapatba szeretne!!....a többit meg nem is nagyon tárgyalnám.Örülhetnek ha Diarrát megszerzik!....na megyek vissza olvasom a "meséiket"!
![]()
Én úgy tudom a legnagyobb bevétel az övék, viszont szerintem rengeteget fizetnek ki, talán többet mint a MU. A másik az, hogy angliában kicsit tisztábbak a könyvelések mint mondjuk olasz vagy spanyol csapatoknál (mondjuk a cselzi lehet kivétel ami erősíti a szabályt)Boixos írta:azért azt nem kell elfelejteni, h a világ jelenleg leggazdagabb klubja a margit (bár mostanában a mu ismét belehúzott...), tehát a pénz nem akadály náluk, ahogyan sohasem volt az. igazából az lehet csak kérdés, h a kergetett emberek közül ki az, aki egy tök fejetlen, kesze-kusza brigádba menne játszani, ahol jelen pillanatban semmi sem biztos. arról nem beszélve, h az említett neveket a margithoz hasonló kondíciókkal rendelkező, viszont jelen pillanatban sokkal nyugisabb hátterű brigádok is hajtják. gondolok itt például a milanra és ránk![]()
arról meg végképp nem beszélve, h CHIVU NEM ELADÓ!
Majd ha Paks felé járok,akkor benézek!SINCE 1899 írta:Üdvözlöm a haverodat! Jó srác lehet! Szivesen meglátogatnám a vendéglátóegységet!redlions írta:Sziasztok!
Egy kérésem lenne! Tud valaki anti-Real Madrid sálról nekem linket adni? Egyik barátom Pakson, a kocsmájába hasonló függönyt szeretne csináltatni....![]()
Thx.
Üdvözlöm a haverodat! Jó srác lehet! Szivesen meglátogatnám a vendéglátóegységet!redlions írta:Sziasztok!
Egy kérésem lenne! Tud valaki anti-Real Madrid sálról nekem linket adni? Egyik barátom Pakson, a kocsmájába hasonló függönyt szeretne csináltatni....![]()
Thx.
LG írta:Azért ha mmegxerzik Abidalt, Diarrát-ami konnyen melehett már is sokat erosodtek, mert sok év után ismét lenne 1 jo vkp.-juk és Abidal is non jo. Nem mondom h akkor ok lennének a bajnokok, mert akárkit vehetnek akkor sem lexnek jobbak nálunk, olyan eros csapatunkSanyialó írta:Szerintem a bajnokság nem most dölt el, már a klasszikuson megnyerte a BARCA. A reál meg enyhén szólva nem egy olyan csapat amely bármit is megérdemelne idén, és ha így haladnak jövőre se lesznek jók.
A szakmai munkát nem tartják sokra, megint úgy akarnak játékosokat igazolni, hogy még nincs meg az új edző. ez a röhej. Elköltenek megint 100 milliót és az új edzőnek még beleszólása se lesz.
Ez így nem működhet, hála Istenek.
Nem rossz, csak hiányzik róla a kép... :S Pont az lenne a lényeg...Charlie írta:Tessék Red!Remélem segítettem.
C.
Nagyon szimpatikus ember a barátod!!!redlions írta:Sziasztok!
Thx.
Azért ha mmegxerzik Abidalt, Diarrát-ami konnyen melehett már is sokat erosodtek, mert sok év után ismét lenne 1 jo vkp.-juk és Abidal is non jo. Nem mondom h akkor ok lennének a bajnokok, mert akárkit vehetnek akkor sem lexnek jobbak nálunk, olyan eros csapatunkSanyialó írta:Szerintem a bajnokság nem most dölt el, már a klasszikuson megnyerte a BARCA. A reál meg enyhén szólva nem egy olyan csapat amely bármit is megérdemelne idén, és ha így haladnak jövőre se lesznek jók.
A szakmai munkát nem tartják sokra, megint úgy akarnak játékosokat igazolni, hogy még nincs meg az új edző. ez a röhej. Elköltenek megint 100 milliót és az új edzőnek még beleszólása se lesz.
Ez így nem működhet, hála Istenek.
Ok ilyenek. Vki már említette h "a tipikus real drukkel gyorsan tanul és konnyen felejt".-volt benne igazság az biztosS T U P I D S H A R K írta:Ez az. Hogyha most madridban szidják kaszijaszt akkor elmehetnek A FRANCBA mert hónapok óta ő a reklám legjobb embere. Nem egy meccset mentett meg ( classico ).
De hát ők nem mondanak semmit,megesküdnek egymásnak,meg PG is megmondta hogy ők nem mondtak inkább semmit.Aztán a videófelvételek után rosszul olvassák az anyázást az emberek a reálosok szájáról,ya és nem kéne annyit költenünk a bírókra.SINCE 1899 írta:A reálnál ez már divat lessz,hogy minden meccsen kiállitanak valakit?
Kell a rossebbnek,maradjon ott ahol eddig!Saviola007 írta:S T U P I D S H A R K írta:Ez az. Hogyha most madridban szidják kaszijaszt akkor elmehetnek A FRANCBA mert hónapok óta ő a reklám legjobb embere. Nem egy meccset mentett meg ( classico ).
Ez így van és Ő is a legnormálisabb, én azért nem bánnám ha itt játszana de sosem fog mert neki télleg a Real az élete.
S T U P I D S H A R K írta:Ez az. Hogyha most madridban szidják kaszijaszt akkor elmehetnek A FRANCBA mert hónapok óta ő a reklám legjobb embere. Nem egy meccset mentett meg ( classico ).