Boixos írta:azért azt nem kell elfelejteni, h a világ jelenleg leggazdagabb klubja a margit (bár mostanában a mu ismét belehúzott...), tehát a pénz nem akadály náluk, ahogyan sohasem volt az. igazából az lehet csak kérdés, h a kergetett emberek közül ki az, aki egy tök fejetlen, kesze-kusza brigádba menne játszani, ahol jelen pillanatban semmi sem biztos. arról nem beszélve, h az említett neveket a margithoz hasonló kondíciókkal rendelkező, viszont jelen pillanatban sokkal nyugisabb hátterű brigádok is hajtják. gondolok itt például a milanra és ránk
arról meg végképp nem beszélve, h CHIVU NEM ELADÓ!

Én úgy tudom a legnagyobb bevétel az övék, viszont szerintem rengeteget fizetnek ki, talán többet mint a MU. A másik az, hogy angliában kicsit tisztábbak a könyvelések mint mondjuk olasz vagy spanyol csapatoknál (mondjuk a cselzi lehet kivétel ami erősíti a szabályt)
Többen mondogatják, hogy a reál ajánlatának nem lehet nemet mondani, de talán ez is változik, lásd Ballack, vagy az edzők példája akik kikosarazták a madridot. Én azt gondolom Cassano, Solari, Steve Mc Manaman is intő példa, jó játékosok voltak, csak hát hoztak egy rossz döntést.