Mindenkit udvozlok!!!MAgamrol csak anyit, hogy a kedvenc csapatom a Barcelona es a kedvenc jatekosom LIONEL MESSI.
Sztem már eleget bizonyított Pekermannak, hogy ha egészséges akkor a kezdőben a helye!!! Rendre ő volt a csapata legjobbja amikor játszott a válogatotban(kivéve ellnünk)!!! És már igenis van akkora sztár bármilyen fiatal is, hogy 1szerüen nem lehet kihagyni!!!Drigo írta:igen csak azért még nem akkora sztár,hogy mindenképpen játszon lehet,hogy kerettag még lehet de nem valószínű,hogy kezdő leszAttya írta:nem hinném, hogy a vb veszélybe lenne addig simán felépül, ha minden jól megy akkor már a bl döntőben játszhat(remélem bejut a csapat)!!!
igen csak azért még nem akkora sztár,hogy mindenképpen játszon lehet,hogy kerettag még lehet de nem valószínű,hogy kezdő leszAttya írta:nem hinném, hogy a vb veszélybe lenne addig simán felépül, ha minden jól megy akkor már a bl döntőben játszhat(remélem bejut a csapat)!!!
Nekem is nagyon rossz érzéseim vannak tényleg sok ahasonló sérülés. Nem tudom mi a baj lehet hogy valami edzés hiba vagy nemtom.vacak írta:Rengeteg sérülés van, és ez már nem néhány eset, hanem éveken át húzódó dolog. Valmi ku...ra nincs rendben. Nem tudom ez kinek a felelősége, de valamit nagyon rosszul csinálnak, és erre rámehet a BL győzelem, és jövőre még többminden is.