2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem hiszem, hogy akkora cserélgetés harmadik és negyedik "számú" játékost. Ha a kezdőbe követelnénk az már más tészta, de a cserekérdés szintúgy.Bob_Marley írta:Umtiti hosszútávra vettük pont amiatt hogy Mascherano és Mathieu idősödik, nem hiszem hogy azért hogy már most játsszon és ilyet nem is mondott senki, hogy záros határidőn belül.22 éves a "semmiből" jött, nagyon is idő kell neki. Tehetséges és jó felépítésű ő is, de nekem heppem hogy a védelemben pláne nem cserélgetünk csak úgy ki idegenekre embereket. És Umtiti aztán abszolút idegen test még, nyelvről nem is beszélve.
Helyezkedéssel pedig tudja Mathieu kompenzálni, vannak hibái, de nagyon rá vagytok szállva. Rohadt fontos egy ilyen ember, akire mindig lehet számítani, mert igen aláírom nem volt tökéletes előző éve, de nem hiszem hogy 1 év alatt ennyit fordult volna a világ. Sérülés közbeszólt, megingások, válogatottban is össze-vissza tolta. Fejben megzavarhatták ezek a dolgok, de így is volt nem egy meccs mikor azt hozta, amit kell és bőven lehet rá számítani. Kell tudja hozni ezt konstans és nem lesz gond, ahogy előtte nem volt vele gond, úgy ezért kell szorítani, hogy ez visszatérjen és olyan játékot hozzon mint pl a Sevilla ellen a kupadöntőben, az az igazi Mathieu. Blokkol, ütközik, szerel, kapar, megsemmisít.
Nálam egy tanulóév ebben az esetben nem igazán azt jelenti, hogy kap néhány meccset a kupában meg talán egy-két bajnokit. A testi ereje pedig egy dolog, de úgy fordul, mint egy anyahajó és az futja le aki nem szégyelli. Ráadásul nem tudja úgy helyezkedéssel kompenzálni. Maschot például testi erőben mindkét francia felülmúlja, mégis az argentin a stabil kezdő. Erről ennyit.Bob_Marley írta:Francia forradalom van kialakulóban kérdés kit fejeznek le.Szerintem Matyinak most még nem kell félnie, Umtitinek ez tanulóév, s igen a tavalyi szezonja nem úgy sikerült mint az előtte levő, de én nem aggódok miatta. Testi ereje továbbra is hibátlan és nagy szükség van erre. Kerüljék el a sérülések és továbbra is hasznos tagja lehet a csapatnak. Nálam ő továbbra is az első számú beugró hátvéd jelölt.
palesz77 írta:Mutet utan a vadlija serult meg, semmi koze annak a beavatkozashoz, vagy az elozo serulesehez.
Cserekent gyatra, baloson nem jo, de kozepen egy biztos szintet hoz, kelleni fog o jovore, mert hosszu a szezon. Az eladasarol sincs szo, meg 1-2 evet tuti marad a bagos. Szerintem csak az utan fognak elvalni a klubbal az utjaik, miutan egy uj kh - remelhetoleg Umtiti - bevalik, es nyugodtan lehet mast is igazolni/felhozni, mert vannak biztos emberek. De addig jo az oreg a haznal.
+ sérült is volt, de ettől még azt hiszem, a hsz-em lényege igaz: egy top klub játékosa még akkor is simán lehet egy erős válogatott kerettagja (sőt akár kezdő is), ha klubjában nem alapkezdő. A francia és a spanyol válogatottba is kerültek be olyan játékosok, akik nálatok, vagy nálunk nem alapkezdők. (Matyi és Varane ilyen lett volna, spanyolban Bartra, Isco, Lucas Vázques)Veidt_madridista írta:Hat miota ott van Klopp azota eleg kezdo volt az a Lovren-Sakho duo (nehany meccstol eltekintve, ahol Toure tolta vagy pihentette a kulcsembereket az EL donto elott)LG írta:de még Sakho sem alapkezdő a Liverpoolban.
Nagyon egyszerű a helyzet: a legerősebb sztárcsapatok, mint a Barca, Real, Bayern, még erősebbek a legerősebb válogatottaknál is. Varane is valszeg kezdő lett volna, pedig a Realban csak 3. számú, de még Sakho sem alapkezdő a Liverpoolban.zola8787 írta:Nagyon sajnálom szegényt, egyik kedvencem a csapatban, akárki-akármit mond, nálunk is jól teljesít és valószínűleg az utolsó nagy tornája lehetett volna. Az mondjuk elég gáz, hogy azért vitték be a válogatottba, mert a Barcelonában játszik és ne mondjátok, hogy nem így van, mert a Valencában még jobb volt, mint itt nálunk.
Elég vicces:
- amikor idejött, nagyon sokan szidták, hogy béna, drága, öreg, cigis, nem kell ide
- szinte mindenki a francia válogatottat mondja a legnagyobb esélyesnek az EB-n
- és most kivagyunk borulva, mert valószínűleg kezdő lett volna a srác a francia válogatottban
- szóval a legtöbben úgy látták, hogy ő gyenge ide, viszont a "legjobb" európai válogatottból való kiesése nagy érvágás
Meniszkusz (gyűrűporc) szakadása volt, és eltávolították a térdéből.visca el barca írta:én már semmit nem értek. előzőleg milyen baja volt? mert most mindehol azt olvasom, hogy tegnap a vádlija sérült meg.LG írta:Nem 100 százalék, hogy megnehezíti a későbbi életét, de a meniszkusz hiánya jelentős növeli a porckopás kockázatát, akinek eltávolítják nem javasolnak olyan sportokat, mint a labdarúgás, főleg nem ezen a szinten. A csapat orvosai nem véletlenül javasolták a visszavarrást.
Most nem az előző sérülése jött ki, csak baromi szerencsétlen volt. Amit én írtam, az arra szólt, hogy ha nem kockáztat, akkor is kihagyja az EB-t, de akkor nem állna fenn az a lehetőség, amit írt LG.visca el barca írta:én már semmit nem értek. előzőleg milyen baja volt? mert most mindehol azt olvasom, hogy tegnap a vádlija sérült meg.
én már semmit nem értek. előzőleg milyen baja volt? mert most mindehol azt olvasom, hogy tegnap a vádlija sérült meg.LG írta:Nem 100 százalék, hogy megnehezíti a későbbi életét, de a meniszkusz hiánya jelentős növeli a porckopás kockázatát, akinek eltávolítják nem javasolnak olyan sportokat, mint a labdarúgás, főleg nem ezen a szinten. A csapat orvosai nem véletlenül javasolták a visszavarrást.
Nem 100 százalék, hogy megnehezíti a későbbi életét, de a meniszkusz hiánya jelentős növeli a porckopás kockázatát, akinek eltávolítják nem javasolnak olyan sportokat, mint a labdarúgás, főleg nem ezen a szinten. A csapat orvosai nem véletlenül javasolták a visszavarrást.visca el barca írta:nyilván ha olyan szintű lett volna a korábbi sérülése, hogy tényleg megnehezíti a későbbi életét, akkor a komolyabb bevatkozást végezteti el. ennyire csak nem lehet hülye.palesz77 írta:Baromira sajnálom, mert így ha belegondolunk, a Spanyol Kupáért nehezítette meg jelentősen az 50-es éveit..
nyilván ha olyan szintű lett volna a korábbi sérülése, hogy tényleg megnehezíti a későbbi életét, akkor a komolyabb bevatkozást végezteti el. ennyire csak nem lehet hülye.palesz77 írta:Baromira sajnálom, mert így ha belegondolunk, a Spanyol Kupáért nehezítette meg jelentősen az 50-es éveit..