Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor viszont 2 ember hátrányban voltunk egész meccsen, mert Adrinao semmivel tett többet a támadásokhoz.. Csak szemléltetésképp, miután Douglas bejött, a 2 játékos képekben. Az elején rögtön volt egy nagy kombinációja Rafinhaval Douglesnek, a végén meg ő ívelt be ballal egy labdát, amit aztán Adriano fölé vert. A szélsőink meg 90%-ban a vonal mellett állnak és várják a labdát, nem tudom ez nála miért bűn..Subinho írta:Tegnap végre játszott, azaz pályán volt.... De minek? Kb. 2x ha labdába ért... Ácsorgott a vonalnál, hátha megszánja vki egy lasztival. Most bizonyíthatott volna, de teljesen töketlen a srác...Gyakorlatilag vele 10 emberrel játszottunk.
Ez után már skandálta a nevét a publikum, szóval tudni kéne..Res írta:Talán egyszer majd a Camp Nou skandálja és akkor megtanuljuk....
Talán egyszer majd a Camp Nou skandálja és akkor megtanuljuk....S.Agüero írta:Hogy ejtik a nevét, Dáglesz vagy Duglász?
Döglesz.S.Agüero írta:Hogy ejtik a nevét, Dáglesz vagy Duglász?
Na akkor a Barcának ugrott az idei BL,a Liga meg a kupa is...messideco írta:Edzésen megsérült 3-4-hét kiadás vár rá. Szegény embert még az ág is húzza
mondjuk egyszerűbb lenne felbontani a szerződését, mint csapatot találni ennek az embernek most. egy megmozdulása van őszről, amikor belekapált egyet a labdába valami 8ad osztályú csapat ellen és adott egy gólpasszt az ellenfélnek. valószínűleg sok csapat ácsingózhat utánaSamper írta:Douglast a télen vagy el kell adni, vagy kölcsönadni. Helyére Adriano végleg átköltözhet a jobboldalra, a balon meg Alba mellé fel kell hozni Grimaldot.
ha ez így lenne, nem valószínű, hogy egy jobbhátvéd nélküli csapat kölcsönadná őtvisca el barca írta:hírek a távoli jövőből, 2016. 05.30
"Douglas a világ bármelyik nagy klubjánál megállná a helyét, sajnálatos módon azonban LE taktikai elképzeléseibe nem fér bele, így a nyáron minden bizonnyal az állandó játéklehetőség reményében kölcsön fogjuk adni valamelyik európai top klubnak. Intelligens, agilis, két lábas játékos, aki mind védekezésben, mind támadójátékban a szűk elit része. Jól lát a pályán, nagyszerű a cselezőkészsége, hátvéd létére egy az egyben képes bármikor bárkit megverni és egy szemvillanás alatt felérni az ellenfél védekező zónájába. Még egyszer mondom, mivel egy rendkívüli játékosról beszélünk, csak és kizárólag kölcsönadás jöhet szóba"
Ja és Alvessel további 3 évvel meghosszabbítjuk a szerződését, továbbra is a legjobban kereső jobbhátvéd, kivásárlási ára 500millió.visca el barca írta:hírek a távoli jövőből, 2016. 05.30
Erre gondoltam. Persze utólag érthető, hogy mire gondoltál.Chino írta: Én nem tartom rossz játékosnak a brazilt, ennyi idő után nem lehet olyan sok dolgot leszűrni. Persze nem világklasszis, ez kiderült, de nem is egy Oleguer. Ha hoz egy stabil teljesítményt, visszaér védekezni és a támadásokat is úgy-ahogy segíti én elégedett leszek. Nem lesz a jobb oldalunk a csapat legnagyobb erőssége, de mindenképp előrelépés lesz.
Nem értem mi az ellentmondás. Annyit írtam, hogy szerintem nem rossz játékos HA hoz egy stabil teljesítményt, visszaér védekezni és a támadásokat is úgy-ahogy segíti én elégedett leszek. Ez pedig benne lehet. És nem tényként írtam.crixus írta:Borzasztó ellentmondásosan fogalmazol. Leírod, hogy ennyi idő alatt nem lehet róla véleményt alkotni, de te azért megállapítod, hogy nem rossz játékos, stabil ember lehet belőle, stb....Chino írta: ...![]()
Egyébként meg a tényeket figyelmen kívül hagyod. Például beilleszkedésről beszélsz egy olyan játékosnál, aki jóformán nem játszik. Ez még egy klasszisnak sem menne, pláne nem Douglasnak. Így a büdös életben nem fog fejlődni. Másik dolog, hiába nem foglalkozol azzal, hogy más klubok nem keresték, ettől ez még elég beszédes adat. Az európai futball nagyobb bajnokságai közül rengeteg csapatnak vannak megfigyelői Brazíliában. A jelenlegi piac nem túlzottan bővelkedik klasszis jobbhátvédekben, tehát ha annyira jó lenne ez a srác, akkor legalább egy középcsapat felfigyelt volna rá.
Borzasztó ellentmondásosan fogalmazol. Leírod, hogy ennyi idő alatt nem lehet róla véleményt alkotni, de te azért megállapítod, hogy nem rossz játékos, stabil ember lehet belőle, stb....Chino írta: ...
látszik, hogy mind tecnikailiag, mind taktikailag teljesen alkalmatlan. 2 mérkőzésen nem volt egy épkézláb megmozdulása sem, védekezésre pedig teljesen alkalmatlan. Egy 3. ligás edző is látta, hogy mindent rá kell játszatni.Chino írta:Először a szezon legrosszabb mérkőzésén játszott, aztán pedig egy hibáján csámcsog mindenki. (plusz sérüléssel is bajlódott)
Na, ilyen helyzetben nyújtson maradandót.
Erre én még mindig azt tudom mondani, hogy LE Cuadradot próbálta ide hozatni. Lenyilatkozta, hogy neki támadóbb szellemű szélső kell, ami a klumbiaival meg is lett volna oldva. Az már más dolog, hogy egy ideje szélsőt játszik. De nem hiszem, hogy oda akarták. Legalábbis Messit kellett volna kiszorítani, ami valljuk meg, képtelen ötlet. Nem véletlenül szenvedtünk a Fio-val több, mint egy hónapig. Végül a vezetés sajnálta azt a plusz 3(?) milliót így nem jöhetett létre a transzfer.sneco7 írta: Tehát semmi koncepció nem volt a leigazolásában. Igen kellett valaki,mert transferban stb, de akkor inkább már lett volna az a megoldás, hogy vagy klasszis vagy senki.