2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mer a sport2 eloben adja a jovot!Bodi írta:Miért van az,hogy az oldal szerint 22-kor kezdődik a meccs,a Sport2-n meg 21-re van meghírdetve???
Bocsi, ezt én írtam el.Bodi írta:Miért van az,hogy az oldal szerint 22-kor kezdődik a meccs,a Sport2-n meg 21-re van meghírdetve???
tényleg nem kötekedni akarok de olaszoknál mondhatják így h forza barca...LG írta:Most télleg nem kotegedni akarok, de a forZa olaszul van, spanyolul C-vel. FORCA BARCA!!!
Ajajjj, a szurkolok mérgukbe szétszednék a Nou Campot, azért nem játszunk teher nélkul, gyozni kell.Boixos írta:nagyon bízom benne, h most egy tehermentes villa-verés következik, ami azért nem lesz olyan könnyű bugi, mert nekik még keményen szükségük van a pontokra. de nagyon ciki lenne megégni az uccsó othoni meccsünkön.
most jön az örömjáték!!! Nincs teher! Jön a fesztivál!Foolkiller írta:Nézd az tény hogy ez most a barca arnyékos oldala volt,DE MEGJEGYZEM egy meccsen barmelyik masodpercben szulethet egy gol(itt nem volt ez meg),
és ha teszem azt nem mi szerezuk,akkor a real 5 pontra jonne fel,vegig daraltuk a szezont,inkább lasam a barcat ilyen antifocit jatszani a bajunoki cimrol donto meccsen,mint meghalni a szépségbre és atengedni 6 év után a bajnoki cimet,amugy ne szamitsatok az uccso 2 meccsen szép jatekra mert a jatekosok mar szabin vannak...,sztem megérdemelten,de azért reménykedek hogy a NEV KOTELEZ és nem lazuljak el sem a jatekosok sem az edzo.
Nekem vannak emlékeim a tavaly elotti szezonrol ahol a real 10 pontal vezetett (6 forduloval a bajnoksag vege elott) és el is baxtak!!!
Ez nalunk megengedhetetlen!
Nem baj hogy azon a hazai meccsükön is egy 11-es góllal a 90.percben tudtak győzni amikor a bajnoki serleget átvették...aynas írta:az az igazság hogy gyökér mentalitás ikszre menni. ez nem profi szemlélet valjuk be. nézzétek a cselzit. abszolút profizmus. minden tétnélküli meccsen győzni akarnak, de emellett játéklehetőséghez jut mindenki.
aynas írta:az az igazság hogy gyökér mentalitás ikszre menni. ez nem profi szemlélet valjuk be. nézzétek a cselzit. abszolút profizmus. minden tétnélküli meccsen győzni akarnak, de emellett játéklehetőséghez jut mindenki.
mondjuk nem tudom miért jobb motta mind gerard?
miért kell iniestát minden meccsen játszatni?
miért nem lehet decot lecserélni?
miért monják hogy valdes a spanyol bajnkokság legjobb kapusa?
giuly miért jobb mint luis garcia?
ezekre kérnék választés nem mellébeszélést hogy örülni kell mert bajnokok vagyunk stb...