Nagy Laci
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Amikor a Veszprém-Barcelona meccsen ment a himnusz kiírtak egy transzparenst: Laci ismerős még a dallam?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Valahogy nem értem. Azt mondta, hogy ő nem állított olyat, hogy spanyol válogatott akar lenni. Ezzel szemben ott van az hogy kihagyta az EB-t, ami még el is megy, sérülés stb. De ha meglátogatta a szövetség elnöke és azt monjda hogy nem sikerült megegyezni akkor vmi nincs rendben. A pénzen nem hiszem h vitatkoznának, hiszen annyit keres a Barcában hogy azt sem tudja hova tegye a pénzt. Ráadásul ha megkérdezik h szlovénia ellen játszik-e akkor azt mondja h még távol van. Ha nem lenne semmilyen ügy, akkor azt mondaná hogy persze, mindenképpen.
Különben meg az egész interjú csak mellébeszélés, érdemes dolgot nem tudhattunk meg belőle.
Különben meg az egész interjú csak mellébeszélés, érdemes dolgot nem tudhattunk meg belőle.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
újabb Nagy Laci interjú
csak nekem nem elég ez még mindig? továbbra se egyértelmű számomra Laci jövőbeli szándéka... bennem van a hiba, h ezt is keveslem?
– Amióta kiderült, hogy spanyol lehet, kap hideget-meleget. Bántja?
– Azért bánt, mert akik kritizálnak, nem tudják, mi van a háttérben.
ez így van!
– Tessék, ossza meg velük!
– Ne haragudjon, de ez nem tartozik a nyilvánosságra.
tehát zavarja, ha kritizálják, de meg se próbál tenni ellene... számomra ez nem korrekt.
az utolsó mondata meg a tipikus mutogatás... miért hasonlítja össze a saját esetét az általunk honosított játékosokkal. akiket mi honosítottunk, azoknak nagyon jó okuk volt rá, h ezt tegyék. Lacinak milyen indokai vannak? (a a nyilvánvalón kívül...)
utolsó gondolatom: biztos vagyok benne, h a válogatott játékosaink közül ő keres a legjobban. akkor mégis mi baja van a napidíjjal?
csak nekem nem elég ez még mindig? továbbra se egyértelmű számomra Laci jövőbeli szándéka... bennem van a hiba, h ezt is keveslem?
– Amióta kiderült, hogy spanyol lehet, kap hideget-meleget. Bántja?
– Azért bánt, mert akik kritizálnak, nem tudják, mi van a háttérben.
ez így van!
– Tessék, ossza meg velük!
– Ne haragudjon, de ez nem tartozik a nyilvánosságra.
tehát zavarja, ha kritizálják, de meg se próbál tenni ellene... számomra ez nem korrekt.
az utolsó mondata meg a tipikus mutogatás... miért hasonlítja össze a saját esetét az általunk honosított játékosokkal. akiket mi honosítottunk, azoknak nagyon jó okuk volt rá, h ezt tegyék. Lacinak milyen indokai vannak? (a a nyilvánvalón kívül...)
utolsó gondolatom: biztos vagyok benne, h a válogatott játékosaink közül ő keres a legjobban. akkor mégis mi baja van a napidíjjal?
-
- Director del Fútbol
Igen, kétségtelen, hogy a ködösítés a legrosszabb, ráadásul sértő is, mert úgy jön le az egész, mintha kéretné magát, mint egy utolsó ..... Persze nem erről van szó,de a közvélemény ezt érzi. Egyébként ennél a ködösítésnél jobb lenne a második,de azt sem tudnám elfogadni. Csak, ha az elsőt mondaná!Fecooo írta:Interjú Nagy Lacival
továbbra is ugyanaz a bajom, mint eddig...
"- Nem gondolod, hogy éppen az itthon generált érzelmek miatt mindenkinek jobb lenne, ha most már mielőbb lezárnád a kérdést?
- Azt hiszem, nem a közeljövőben jön el a nap, amikor tényként közlöm az elhatározásom."
nem értem miért nem lehet azt mondani, hogy:
1. : NEM, nem leszek soha spanyol válogatott, ne féljetek,sokat kell gondolkoznom a jövőmről, mert a klubom nagyon fontos számomra, ha vha még válogatott leszek, az csak a magyar csapat lehet!
vagy
2. : Bocsássatok meg, de olyan régóta élek Spanyolországban, h szívesen lennék spanyol válogatott, ugyanis itt vannak a barátaim, a családom, már minden ideköt. megértem, h haragszotok rám, de így döntöttem!
nem fogja fel h a ködösítésnél nincs rosszabb...![]()
Interjú Nagy Lacival
"- Nem gondolod, hogy éppen az itthon generált érzelmek miatt mindenkinek jobb lenne, ha most már mielőbb lezárnád a kérdést?
- Azt hiszem, nem a közeljövőben jön el a nap, amikor tényként közlöm az elhatározásom."
1. : NEM, nem leszek soha spanyol válogatott, ne féljetek! sokat kell gondolkoznom a jövőmről, mert a klubom nagyon fontos számomra, ha vha még válogatott leszek, az csak a magyar csapat lehet!
vagy
2. : Bocsássatok meg, de olyan régóta élek Spanyolországban, h szívesen lennék spanyol válogatott, ugyanis itt vannak a barátaim, a családom, már minden ideköt. megértem, h haragszotok rám, de így döntöttem!
nem fogja fel h a ködösítésnél nincs rosszabb...

1. : NEM, nem leszek soha spanyol válogatott, ne féljetek! sokat kell gondolkoznom a jövőmről, mert a klubom nagyon fontos számomra, ha vha még válogatott leszek, az csak a magyar csapat lehet!
vagy
nem fogja fel h a ködösítésnél nincs rosszabb...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.01.30. 15:16:26-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem tudom mi lesz még a sorsa!De ha reálisan nézem akkor nem értem!Mivel 3 év múlva Olimpia ide vagy oda,de ki tudja mi lesz vele???Az is lehet hogy Blatonfüreden fog játszani mert nem kell sehová sem vgay ha nem is ilyen drasztikusan,de mondjuk a spanyoloknak lesz arra a posztra "saját" ászuk...Akkor mi lesz?Egyébként is elég hülye szabálynak gondolom ezt!!!Ha már valaki egyszer játszott valamelyik ország válogatottjában akkor az utána maradjon a s*ggén!!!Mint a fociban!Más kérdés ha pl. Én játszanék Az Fc Barcelonaba mint magyar és Koeman küldené a meghívást én tuti nem fogadnám el!

- Bobán
- Jugador del Barça
Már az is furcsa nekem, hogy egy Magyar ember ilyeneken gondolkozik! Még ha fociról lenne szó...(én mondjuk akkor se lépném ezt meg) De kéziben a Magyarok se olyan rosszak!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
ezt úgy értette, hogy úgy válthat válogatottat, ha előtte más (válogatott)csapatban 3 évig nem szerepelt.csababarca írta:Senki nem erről beszélt.barca2010 írta:
Ha Spanyolt választja, akkor 3 évig nem játszhat a válogatottban. Az olimpián már pont játszhat.
Értelmezni se bírom amit írsz. Melyik válogatottban nem játszhat 3 évig?ha megadják neki 1 év után akkor nem kell várnia az olimpiáig...Sőt amíg nem lép pályára spanyol színekben addig hiába kapta meg a spanyol állampolgárságot,játszhat a magyar válogatottban. Utána viszont nem léphetne pályára az olimpián,a spanyolok színeiben.
így, ha most pályára lépett volna az EB-n, és az lett volna a terve, h az olimpián "spanyol lesz", akkor ez így meghiúsult volna. ezzel a húzásával viszont továbbra se lehet kizárni, h spanyol válogatott akar lenni...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Senki nem erről beszélt.barca2010 írta:
Ha Spanyolt választja, akkor 3 évig nem játszhat a válogatottban. Az olimpián már pont játszhat.
Értelmezni se bírom amit írsz. Melyik válogatottban nem játszhat 3 évig?ha megadják neki 1 év után akkor nem kell várnia az olimpiáig...Sőt amíg nem lép pályára spanyol színekben addig hiába kapta meg a spanyol állampolgárságot,játszhat a magyar válogatottban. Utána viszont nem léphetne pályára az olimpián,a spanyolok színeiben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- barca2010
- Jugador d'estrella
Ha Spanyolt választja, akkor 3 évig nem játszhat a válogatottban. Az olimpián már pont játszhat.csababarca írta:Te is képben vagyBobán írta:A magyar-spanyol kézilabda meccsen Nagy Laci hol fog játszani?![]()
Sehol,mivel nem vállalta sérülése miatt az EB szereplést a magyar válogatottban.
Spanyolban meg hogyan játszana?az nem úgy van hogy ő eldöntötte hogy ott fog játszani és akkor úgy is lesz.pár hónap kell mire elintézik a honosítást.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Te is képben vagyBobán írta:A magyar-spanyol kézilabda meccsen Nagy Laci hol fog játszani?

Sehol,mivel nem vállalta sérülése miatt az EB szereplést a magyar válogatottban.
Spanyolban meg hogyan játszana?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, kézsérülése van, már pár hete nem játszik, ezért sem tudott jönni (elvileg) a magyar válogatotthoz mostanában.Lesy írta:Már egy ideje nem látom Lászit az összeállításokban. Sérült? Vagy mi a baj vele? Remélem hamar visszatér, mert egész jól kezdte a szezont.
Socioval egyetértek egyébként. Bízzunk benne, hogy helyesen dönt.
Jut eszembe, ez egy elég jó cikk róla:
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... nagy_laci/
Az biztos,hogy a válogatottunk sokat gyengülne az ő lelépésével,mert bár én személy szerint mindig többet várok tőle,mint amit végül nyújt címeres mezben,azt el kell ismerni,hogy az egyik legfontosabb eleme a csapatunknak.
Sokan mondják,hogy a 'nemzetváltás' ma már nem meglepő,meg hogy 'ilyen a világ',meg hasonlók,de azért gondolkozzunk már el a dolgokon.
Hosszú évek óta játszik a magyar válogatottban,itt született,itt nőtt fel,ez a hazája,szeretik,tisztelik és bíznak benne az emberek.
Hogy fordulhat meg a fejében,hogy egy világversenyen ne a hazáját képviselje,hogy ne értünk küzdjön?
Ez számomra megmagyarázhatatlan.
Én biztos,hogy képtelen lennék a honfitársaim ellen játszani,hazaárulónak érezném magam.
Bízom azért benne,hogy nem lépi meg a váltást,bár engem már az is meglep, hogy egyáltalán gondolkodik rajta..
Sokan mondják,hogy a 'nemzetváltás' ma már nem meglepő,meg hogy 'ilyen a világ',meg hasonlók,de azért gondolkozzunk már el a dolgokon.
Hosszú évek óta játszik a magyar válogatottban,itt született,itt nőtt fel,ez a hazája,szeretik,tisztelik és bíznak benne az emberek.
Hogy fordulhat meg a fejében,hogy egy világversenyen ne a hazáját képviselje,hogy ne értünk küzdjön?
Ez számomra megmagyarázhatatlan.
Én biztos,hogy képtelen lennék a honfitársaim ellen játszani,hazaárulónak érezném magam.
Bízom azért benne,hogy nem lépi meg a váltást,bár engem már az is meglep, hogy egyáltalán gondolkodik rajta..
- caskbarca
- Jugador del Barça
Én egyszerűen el sem hiszem, hogy spanyol akar lenni. Hatalmas csalódást okozna számomra, hisz már nem tudom mióta a magyar válogatottat szolgálja, most meg el akar menni
"Nem mennék el más országba sehová a világon, Árpád apánk nemzete ként ezt a hazát szolgálom"

"Nem mennék el más országba sehová a világon, Árpád apánk nemzete ként ezt a hazát szolgálom"

Két szót ismerek mindig és soha Fradista mindig újpesti soha!
Visca el Barca!Visca Cataluna! Més Que Un Club!
Magyar vagyok és Büszke vagyok rá!
Rip Kurt Cobain 1967-1994
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Csalódnék benne. Ha már ennyi évet lehúzott a magyar válogatottban, akkor már csak-csak nem kéne ezt megcsinálnia... Mert ha mondjuk most kéne döntenie, hogy melyik válogatott ajánlását fogadja el, az megint más. De így már ne... Egyébként is, mivel lenne több lehetősége? Spanyol állampolgár anélkül is lehet, nem? Mármint kettős állampolgár.
Egyébként megjegyezném, hogy a frissen igazolt Rutenka hármas (!!) állampolgár, ha jól tudom, játszott a szlovén, a belorusz és most a spanyol válogatottban is. Az a nem semmi. Remélem nem tőle vette az ötletet Laci.
Egyébként megjegyezném, hogy a frissen igazolt Rutenka hármas (!!) állampolgár, ha jól tudom, játszott a szlovén, a belorusz és most a spanyol válogatottban is. Az a nem semmi. Remélem nem tőle vette az ötletet Laci.
-
- Director del Fútbol
Hát engem kicsit mellbe vágna, ha a válogatott legnagyobb klasszisa spanyol mezben lövöldözne Fazekas Nándi kapujára. Természetesen megértem a dolgot, de amit Laci itt kapott a szurkolóktól az még összképileg inkább pozitív, mintsem kritikus.
Nagyon nagy szeretetet is kapott és nehezen hinném, hogy a spanyol állampolgárságból egyenesen következne a spanyol válogatottság is, max később kapná meg, ha nem vállalja, hogy azonnal ott dobál.
Minden érvét megértem, de szerintem belefér, hogy 2-3 évvel később kapjon állampolgárságot és szépen hazajöjjön a meccsekre és megtisztelje a szurkereket.
A gyerekei így is állampolgárok lehetnek csettintésre, uh ez süket duma részéről.
Nagyon nagy szeretetet is kapott és nehezen hinném, hogy a spanyol állampolgárságból egyenesen következne a spanyol válogatottság is, max később kapná meg, ha nem vállalja, hogy azonnal ott dobál.
Minden érvét megértem, de szerintem belefér, hogy 2-3 évvel később kapjon állampolgárságot és szépen hazajöjjön a meccsekre és megtisztelje a szurkereket.
A gyerekei így is állampolgárok lehetnek csettintésre, uh ez süket duma részéről.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Llegenda del Barça
valószínűleg olyan egzisztenciát tud odakint teremteni a családjának, amiből még a dédunokái is normálisan fognak élni. sztem csak felelősen gondolkodó családapa, aki esetleg él az elé kerülő lehetőséggel. gondolom, ha itthon ugyanezt meg tudná oldani, fel sem merülhetne a télak lehetősége, de sajnos ez itt nem annyira egyszerű.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Igaza van Krojfnak, nálunk is sokan vannak akik itt telepedtek le, szóval azért véglegesen elítélni nem kéne! Én mondjuk nem komálom a kézit egyáltalán, szóval nekem aztán 8 hogy hol játszik, de ha ő úgy látja hogy neki az a legjobb, akkor tegye 

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Akárki akármit mond ebből a hírből a főoldalra kéne rittyenteni valamit!
Most mi olyan helyzetben vagyunk, mint Diaz és Charlie esetében a
kubaiak voltak, meg mint amikor Eklemovics és Puljezevics itt
telepedett le.
Nem szólhatunk egy szót sem.
Egyszerűen egy ilyen világot élünk és kész!
Janics Natasa is nekünk gyártja az aranyakat...
K.
Most mi olyan helyzetben vagyunk, mint Diaz és Charlie esetében a
kubaiak voltak, meg mint amikor Eklemovics és Puljezevics itt
telepedett le.
Nem szólhatunk egy szót sem.
Egyszerűen egy ilyen világot élünk és kész!
Janics Natasa is nekünk gyártja az aranyakat...
K.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Remélem ezt ő sem gondolja komolyan........
Vmi olyasmit olvastam tőle, hogy így a családjának meg neki is jobb lesz ha spanyol állampolgár lesz.... meg válogatott nem is értem komoan mondom. Remélem csak a média fújja fel a dolgot.
Vmi olyasmit olvastam tőle, hogy így a családjának meg neki is jobb lesz ha spanyol állampolgár lesz.... meg válogatott nem is értem komoan mondom. Remélem csak a média fújja fel a dolgot.
- madmushroom
- Capitá del Barça
A pofájáról lesülhet a bőr ha ilyen megfordul a fejében.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nagy Laci spanyol lesz?
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/200 ... illag.html
Hát, én elég nagyot csalódnék benne, ha országot váltana.
Nem lenne szép dolog tőle.
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/200 ... illag.html
Hát, én elég nagyot csalódnék benne, ha országot váltana.
Nem lenne szép dolog tőle.

- miihii
- KHAL
Én a magam részéről igényt tartanék a folytatásra!Mert ugyan elsősorban engem is a focicsapat sorsa izgat,de ettől függetlenül az egész BARCELONA,mint intézmény érdekel.Ez alól nem kivétel a kézi sem,főleg ha ilyen remek sikereket tudunk felmutatnikovinho írta:Köszi Tamás és Mihi!
Ha már ebben a topicban vagyunk,
nem tudom, hogy van-e igény erre a kézis dologra, de ha akár egy embert érdekli, már szívesen folytatom...
Szóval?
Csak mert biztos vagyok benne, hogy a legtöbb idejárót csak a fociszakosztály A csapata vonzza.

Szal én örülnék a további fáradozásodnak.Előre is jó munkát kívánok a további kiváló cikkek írásához és sok sikert a csapatunknak,melynek meneteléséről számot adsz!
Köszönjük,Kovi!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel