Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, kétségtelen, hogy a ködösítés a legrosszabb, ráadásul sértő is, mert úgy jön le az egész, mintha kéretné magát, mint egy utolsó ..... Persze nem erről van szó,de a közvélemény ezt érzi. Egyébként ennél a ködösítésnél jobb lenne a második,de azt sem tudnám elfogadni. Csak, ha az elsőt mondaná!Fecooo írta:Interjú Nagy Lacival
továbbra is ugyanaz a bajom, mint eddig...
"- Nem gondolod, hogy éppen az itthon generált érzelmek miatt mindenkinek jobb lenne, ha most már mielőbb lezárnád a kérdést?
- Azt hiszem, nem a közeljövőben jön el a nap, amikor tényként közlöm az elhatározásom."
nem értem miért nem lehet azt mondani, hogy:
1. : NEM, nem leszek soha spanyol válogatott, ne féljetek,sokat kell gondolkoznom a jövőmről, mert a klubom nagyon fontos számomra, ha vha még válogatott leszek, az csak a magyar csapat lehet!
vagy
2. : Bocsássatok meg, de olyan régóta élek Spanyolországban, h szívesen lennék spanyol válogatott, ugyanis itt vannak a barátaim, a családom, már minden ideköt. megértem, h haragszotok rám, de így döntöttem!
nem fogja fel h a ködösítésnél nincs rosszabb...![]()
ezt úgy értette, hogy úgy válthat válogatottat, ha előtte más (válogatott)csapatban 3 évig nem szerepelt.csababarca írta:Senki nem erről beszélt.barca2010 írta:
Ha Spanyolt választja, akkor 3 évig nem játszhat a válogatottban. Az olimpián már pont játszhat.
Értelmezni se bírom amit írsz. Melyik válogatottban nem játszhat 3 évig?ha megadják neki 1 év után akkor nem kell várnia az olimpiáig...Sőt amíg nem lép pályára spanyol színekben addig hiába kapta meg a spanyol állampolgárságot,játszhat a magyar válogatottban. Utána viszont nem léphetne pályára az olimpián,a spanyolok színeiben.
Senki nem erről beszélt.barca2010 írta:
Ha Spanyolt választja, akkor 3 évig nem játszhat a válogatottban. Az olimpián már pont játszhat.
Ha Spanyolt választja, akkor 3 évig nem játszhat a válogatottban. Az olimpián már pont játszhat.csababarca írta:Te is képben vagyBobán írta:A magyar-spanyol kézilabda meccsen Nagy Laci hol fog játszani?![]()
Sehol,mivel nem vállalta sérülése miatt az EB szereplést a magyar válogatottban.
Spanyolban meg hogyan játszana?az nem úgy van hogy ő eldöntötte hogy ott fog játszani és akkor úgy is lesz.pár hónap kell mire elintézik a honosítást.
Te is képben vagyBobán írta:A magyar-spanyol kézilabda meccsen Nagy Laci hol fog játszani?
Igen, kézsérülése van, már pár hete nem játszik, ezért sem tudott jönni (elvileg) a magyar válogatotthoz mostanában.Lesy írta:Már egy ideje nem látom Lászit az összeállításokban. Sérült? Vagy mi a baj vele? Remélem hamar visszatér, mert egész jól kezdte a szezont.
Én a magam részéről igényt tartanék a folytatásra!Mert ugyan elsősorban engem is a focicsapat sorsa izgat,de ettől függetlenül az egész BARCELONA,mint intézmény érdekel.Ez alól nem kivétel a kézi sem,főleg ha ilyen remek sikereket tudunk felmutatnikovinho írta:Köszi Tamás és Mihi!
Ha már ebben a topicban vagyunk,
nem tudom, hogy van-e igény erre a kézis dologra, de ha akár egy embert érdekli, már szívesen folytatom...
Szóval?
Csak mert biztos vagyok benne, hogy a legtöbb idejárót csak a fociszakosztály A csapata vonzza.