www.puska.hu ezen sok mindent megtalálsz elemzések házi dogák stb. persze én ezt csak hallottam valakitől

meg van egy jó könyvsorozat olyan alakja van, mint egy bizonyítványnak (tod az az általános iskolai meg gimis) három sávos színezés felül középen meg alul kül színek mindegyiken más, attól függően, hogy melyik könyvek vannak feldolgozva benn a címe a kötelező olvasmányok röviden a ... osztályoknak, vagy évfolyamoknak és alattuk a bennük lévő művek de nem bizt, hogy mindegyiken rajta van az összes szal nézd meg a boritót ezek nagyon jók érdemes megvenni.
Hát nem irigyellek az olvasmányok miatt a Faust egy ótvar a Hamlet memoriterből én egyesre feleltem (meg kb az osztály 90%-a mert elkezdett feleltetni,aztán látta, hogy senki sem tudja ezért kikérdezte mindenkitől a vén ****) szigeti veszedelem meg a júlia nem túl rossz antigoné sem az illiászt meg az odüsszeiát meg nem olvastam de a Faustot nehogy elolvasd!!
Na közben megtakláltam a könyvet és kiderült, hogy a hátom csík, az valójában négy na de ez mindegy szal libri.hu-n beírod a keresőbe, hogy Kötelező olvasmányok röviden és akkor kidobja a sorozat összes példányát, de asszem neked erre van szükséged:
Bolti áron 690 neten rendelve 5% kedvezménnyel 656 ft megéri nagyon, hidd el!
Az ajánló ezt írja:
Libri.hu írta:E kötetet nem lusta diákok kézikönyvének szántuk, hiszen a tartalom ismertetése nem adja vissza a mű varázsát, nem pótolhatja az olvasás által nyújtott élményeket, viszont segítséget nyújthat egy alaposabb, precízebb elemzéshez, áttekintéshez.
Persze állítom a vásárlók 99,9%-a diák!