Gabriel Milito

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2011.01.15. 14:15:43

LG írta:
Tocy írta:Ez a dolog kétoldalú. Ha kötelessége volt a klubnak kitartani mellette, akkor ezért a játékosnak is kötelessége. Ha érthető az, hogy a játékos saját érdekei miatt elhagyja a klubot, akkor az lett volna a normális, ha a klub saját érdekei miatt felbontotta volna a szerződését anno. Megértem Milito indokait, és kicsit haragszom Pepre, hogy ezt csinálja. De most nekem nem lett szimpatikusabb az argentin...
De épp ez a lényeg, h Milito nemcsak a saját érdekei miatt hagyja el a klubot, mert a klubnak sem érdeke őt itt tartani. Pep nem számol vele, így felesleges koptatja a padot, és kapja a fizetését. Nem véletlen, h klub nem gördít akadályt a távozása elé, sőt, úgy látszik, h még meg is akarják könnyíteni olyan módon, h nagyon olcsón, sőt, lehet ingyen mehet.
Pont h Pep számol vele. Tavaly, főleg év végén igen gyakran volt kezdő is. Idén sérült is volt, Abidal pedig fantasztikus formában volt mindenhol. Számoltak vele. Nem mint stabil kezdő, de amint jöttek volna a BL kiesős szakaszok + a kupa felsőbb szakaszok, biztos vok benne h kapott volna bőven játékperceket, akárcsak tavaly.
Hajrá Fontas! Itt a lehetőség h bebizonyítsa, valóban remek védő lesz belőle. Eddig amikor játszott, rendszerint a védelem egyik, ha nem a legjobb játékosa volt!
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.15. 13:47:01

Tocy írta:Ez a dolog kétoldalú. Ha kötelessége volt a klubnak kitartani mellette, akkor ezért a játékosnak is kötelessége. Ha érthető az, hogy a játékos saját érdekei miatt elhagyja a klubot, akkor az lett volna a normális, ha a klub saját érdekei miatt felbontotta volna a szerződését anno. Megértem Milito indokait, és kicsit haragszom Pepre, hogy ezt csinálja. De most nekem nem lett szimpatikusabb az argentin...
De épp ez a lényeg, h Milito nemcsak a saját érdekei miatt hagyja el a klubot, mert a klubnak sem érdeke őt itt tartani. Pep nem számol vele, így felesleges koptatja a padot, és kapja a fizetését. Nem véletlen, h klub nem gördít akadályt a távozása elé, sőt, úgy látszik, h még meg is akarják könnyíteni olyan módon, h nagyon olcsón, sőt, lehet ingyen mehet.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.15. 12:39:36

MessiFan írta:Szerintem ott még 2-3 évig alapember lesz utána megy haza :)
Ezt az ő esetében merész kijelenteni, mármint a 2-3 évet, mert bármikor közbejöhet egy sérülés. Persze ha egészséges biztosan alapember lesz. Reméljük szerencsésebb lesz a jövőben!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.15. 12:05:11

Jason írta:Sajnálom Gabyt, hogy elmegy de ez van. :cry: Az elmundon azt olvastam a hirről,hogy Rosselék állitólag kinézték helyette a Benfica balhátvédjét David Luizt, és a Milánból Thiago
Silvát.Hát majd kiderül mitörténik a továbbiakban. :idea:
az elmundo ezeket mind nyárra írja, azt azért vegyük figyelembe.

amúgy nyilván thiago silva lenne a tökéletes megoldás (ugye sokan őt tartják a világ legjobb középhátvédjének jelenleg, én is), de a milan többször is kijelentette, hogy ő érinthetetlen. az elmundo az ibra ügyet hozza fel, amivel lehetne esetleg okoskodni.

a másik pedig david luiz, a benfica középhátvédje(!). 2010ben a portugál liga legjobbja, thiago silvával az új brazil válogatott betonpárosa. ha most télen nem viszi el a chelsea,(és thiago silva esélytelen) akkor nyáron huszonöt milliós ár körül kötelező. és akkor még a balázspali frizura se változik a védelem közepén, amit már úúgy megszoktunk.
Jason
Jugador del Barça

2011.01.15. 11:37:55

Sajnálom Gabyt, hogy elmegy de ez van. :cry: Az elmundon azt olvastam a hirről,hogy Rosselék állitólag kinézték helyette a Benfica balhátvédjét David Luizt, és a Milánból Thiago Silvát.Hát majd kiderül mitörténik a továbbiakban. :idea:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Llegenda del Barça

2011.01.15. 11:30:55

Szóval akkor végleg. Érthető a döntése. Sok sikert neki! Szerintem ott még 2-3 évig alapember lesz utána megy haza :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.15. 11:05:31

Ez a dolog kétoldalú. Ha kötelessége volt a klubnak kitartani mellette, akkor ezért a játékosnak is kötelessége. Ha érthető az, hogy a játékos saját érdekei miatt elhagyja a klubot, akkor az lett volna a normális, ha a klub saját érdekei miatt felbontotta volna a szerződését anno. Megértem Milito indokait, és kicsit haragszom Pepre, hogy ezt csinálja. De most nekem nem lett szimpatikusabb az argentin...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.15. 10:38:49

torrentkiller írta:És csak ezért a pályafutása végéig üljön a padon? Ráadásul úgy, hogy ha a többi belső védő ki is dől, Pep akkor sem őt játszatja, hanem Abidal+Busi kettőst, ami nem egy életbiztosítás, főleg az utóbbi.

A másik dolog: Melyik a jobb? ül a padon, játszik kb havi 90 percet és kapja az évi 4.5 millás fizetését. Vagy elmegy, megspóroljuk azt a pénzt, arra a havi pár percre meg akár Fontas is bevethető.
Egyetértek! Én abszolút megértem és nem haragszom rá egyáltalán. Ahogy LG is írta valamilyen szinten kötelessége volt a klubnak őt támogatni, hiszen ő is a csapat része. Türelmesek voltak vele, de ezért cserébe nem várhatjuk el hogy itt maradjon.
Azzal viszont már nekem is gondom van, hogy ingyen adjuk. Legalább egy 3-4 millát kérnénk érte. Nem hinném hogy minden jelentkező eltántorodna, mert nem egy kifizetethetetlen összeg.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.15. 10:38:41

Tocy írta: És mi ezért fizettük neki a lóvéját másfél évig amíg nem játszott?
Szerintem azok után, ahogyan előtte játszott, ennyivel tartozott neki a klub. Plusz amikor visszatért, már-már világklasszis szintet hozott. Hiba nélkül teljesítette a meccseket.
Nem Ő tehet arról, hogy Pep ragaszkodik a sormintájához.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.15. 10:19:09

Sztem Militora nem lehet haragudni, h menni akar. Minden játékosnak az a legfontosabb, h játsszon, ő is szeretne játszani, + a válogatottba is vissza akar kerülni, ami a Barca padjáról lehetetlen.
Nem várhatjuk el tőle, h azért cserébe, mert ilyen türelmes volt vele klub(ami sztem erkölcsi kötelesség volt) pályafutása végéig a padot koptassa. Egy dolog, h nem kezdő, hiszen Pique-Puyol páros remekül teljesít, őket most nem lehet kihagyni, de az, h a 3., meg 4. alternatíva sem ő, az sztem jogosan sarkallja távozásra. És emiatt a klubnak sem érdeke itt tartani. Minek, ha semmit nem játszik? Olyan, mintha a semmiért fizetnénk a 4,5 milliós fizetését.
Szóval azt hangoztatni, h maradjon, mert tartozik a klubnak, miközben ez neki is rossz, és klubnak is hátrányos, sztem butaság.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.15. 10:13:39

torrentkiller írta:
noname írta:Ezzel Rosell maga alá is vágja a fát. Beszél rémes anyagi helyzetről és ingyen engedünk el játékosokat. Én nem kívánok Militonak sok sikert. Megharagudtam rá. Semmi oka nem volt lelépni! A csapat kivárt rá, amikor súlyosan lesérült, miközben más csapat egyszerűen felbontotta volna a szerződését. Tartozott annyival h elviselje a padot! Szégyellhetné magát!
És csak ezért a pályafutása végéig üljön a padon? Ráadásul úgy, hogy ha a többi belső védő ki is dől, Pep akkor sem őt játszatja, hanem Abidal+Busi kettőst, ami nem egy életbiztosítás, főleg az utóbbi.

A másik dolog: Melyik a jobb? ül a padon, játszik kb havi 90 percet és kapja az évi 4.5 millás fizetését. Vagy elmegy, megspóroljuk azt a pénzt, arra a havi pár percre meg akár Fontas is bevethető.
És mi ezért fizettük neki a lóvéját másfél évig amíg nem játszott?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.01.15. 10:01:57

malagaaaaaaaa :?: :shock: Atyaúristen.. bármelyik bajnokság élcsapatába kezdő lehetne..
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.15. 09:50:51

noname írta:Ezzel Rosell maga alá is vágja a fát. Beszél rémes anyagi helyzetről és ingyen engedünk el játékosokat. Én nem kívánok Militonak sok sikert. Megharagudtam rá. Semmi oka nem volt lelépni! A csapat kivárt rá, amikor súlyosan lesérült, miközben más csapat egyszerűen felbontotta volna a szerződését. Tartozott annyival h elviselje a padot! Szégyellhetné magát!
És csak ezért a pályafutása végéig üljön a padon? Ráadásul úgy, hogy ha a többi belső védő ki is dől, Pep akkor sem őt játszatja, hanem Abidal+Busi kettőst, ami nem egy életbiztosítás, főleg az utóbbi.

Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.15. 09:36:06

szajko írta:Ha ingyen odaadjuk én bef*sok... mi nekünk mindenkit áron alul vagy ingyen kell odaadni ez nem igaz. A tartozás ilyenkor persze nem számít.
Detto ugyanez..... a Spanyol Manchester City is most tele van pénzel,de nem,mi nekünk ingyen kell adni........ez a jó igazoláspolitika?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
noname
Llegenda del Barça

2011.01.15. 09:30:38

Hama írta:Ne ítéld meg Őt túl szigorúan Noname.Vele a legrosszabb dolog történt ami egy játékossal történhet.Másfél évig nem játszott és ez idő alatt olyan csapat épült amely a világon jelenleg a legjobb.Nem tudja beverekedni magát a kezdők közé és ezt tudja ő is.Érthető hogy játszani akar szeretne még valamit elérni.Már nem fiatal és én úgy veszem ki hogy a csapat se nagyon marasztalja.Remélem sikeres lesz ott ahova megy. :)
Azt értem, hogy mi az ok ami miatt elmegy, de, és itt jönnek a problémák. Ugyebár kb 1,5 évig nem játszott, miközben kapta tovább a fizetését. 4,5 millió eurót kapott + orvosi költségek. Nekem nem lenne pofán ezután azt kérni h elmehessek. Egyszerűen hátba szúrta azokat, akiknek nagyon sokkal tartozik. A csapat kitartott mellette, miközben anyagilag sokkal jobban jártunk volna, ha egyszerűen felbontjuk a szerződését, legfeljebb álljuk az orvosi költségeket. Tisztességtelen amit csinált! Ezért nem kívánok neki sok sikert! Rendkívül önző döntést hozott, csak a maga érdekeit tartotta szem előtt és magasról tett arra h kinek mivel tartozik!
A Fifa egy szégyen
Hama
Barça C

2011.01.15. 09:24:10

Ne ítéld meg Őt túl szigorúan Noname.Vele a legrosszabb dolog történt ami egy játékossal történhet.Másfél évig nem játszott és ez idő alatt olyan csapat épült amely a világon jelenleg a legjobb.Nem tudja beverekedni magát a kezdők közé és ezt tudja ő is.Érthető hogy játszani akar szeretne még valamit elérni.Már nem fiatal és én úgy veszem ki hogy a csapat se nagyon marasztalja.Remélem sikeres lesz ott ahova megy. :)
noname
Llegenda del Barça

2011.01.15. 08:53:36

Ezzel Rosell maga alá is vágja a fát. Beszél rémes anyagi helyzetről és ingyen engedünk el játékosokat. Én nem kívánok Militonak sok sikert. Megharagudtam rá. Semmi oka nem volt lelépni! A csapat kivárt rá, amikor súlyosan lesérült, miközben más csapat egyszerűen felbontotta volna a szerződését. Tartozott annyival h elviselje a padot! Szégyellhetné magát!
A Fifa egy szégyen
albicelesteX
A Vadász

2011.01.15. 08:22:02

Legalább Afellay árát elkértem volna érte.Militonak sok sikert a válogatottban.

Game-nek meg Gratulálok a 10000-hez. :wink:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.15. 08:03:36

A 30. év fölötti játékosokat ingyen adjuk?
S még mondja valaki jó igazoláspolitikának ezt.
Gabynak én is sok sikert kívánok, remélem a válogatottban alapember tud lenni. Samuel-Milito tengely nem hangzana rosszul :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.01.15. 02:19:05

szajko írta:Ha ingyen odaadjuk én bef*sok... mi nekünk mindenkit áron alul vagy ingyen kell odaadni ez nem igaz. A tartozás ilyenkor persze nem számít.
Látom nem csak én vagyok kiakadva, hogy ismét odaadunk egy játékost ingyen. Következő jótékonykodásunk mi lesz? :roll:

Sok sikert neki, remélem benntmarad a Malagával.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
szajko
Director del Fútbol

2011.01.15. 01:09:34

Ha ingyen odaadjuk én bef*sok... mi nekünk mindenkit áron alul vagy ingyen kell odaadni ez nem igaz. A tartozás ilyenkor persze nem számít.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.15. 00:40:30

Elég sok gondolat kavarog bennem, megpróbálom leírni őket.. senkit se megbántva persze.

Amikor sérülése előtt játszott, Puyol után 2. beton védőnk volt, elképesztően jól játszott, tényleg Puyol 2. volt. Csak jött a sérülése..

Triplázásból nem tudta kivenni a részét a sérülése miatt, hálátlan szerep, mivel előtte való évben pocsék csapatteljesítmény mellett kiválóan tette a dolgát, példaértékű teljesítményt nyújtott.

Amikor visszatért mindenki hatalmas kételkedéssel várta mi lesz, úgy focizott mintha 1-2 hetet hagyott volna ki.. közben jó 1,5 év volt, vagy tévedek?

Talán a negatív oldala, hogy a klub várt rá, bízott benne, kezelte a sérülését, várt rá bcott hosszú időt, erre ő első adandó alkalommal elhúzná a belét..

Másik negatív dolog, hogy jó kapcsolat ide-oda, ne ingyen adogassuk el a játékosainkat már a rohadás enné meg a vezetőséget.. amúgy is kakiban van a klub nem? Milito pedig ha jól emlékszem triplázás, BL győzelem után nem sokkal hosszabbított, szal csengessenek csak érte.. De abszolút nem értem ezt a gondolkodást, jó a kapcsolata a klubbal, mennyé ingyen má, hagyad, van lóvé eléggé.. amikor nincs. Persze lehet tanultak a múltból, nem érdemes néha túl ragaszkodni egy játékoshoz, de akkor sem ez a módja..

Amúgy pedig nagyon szerettem, precíz játékot nyújtott, kár, hogy a sérülése rátette a bélyeget talán legszebb évei lehettek volna.. De ahol Puyol Piqué védőpáros van, ott elég nehéz beverekedni magát olyan embernek aki rettentő sérülékeny.

Meg is értem, meg nem is.. érje el a célját, pár jó szezont még futhat.

Sok Sikert Gabi!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
detabarca
Capitá del Barça

2011.01.14. 21:05:15

khm....

http://barcanoticias.blog.hu/2011/01/14 ... _szerzodik

Értem én, hogy a Barca egy család és mi mindenkit szeretünk, de nehogy már megint jótékonykodás legyen....
Ja és a cikk szerint vasárnap még tárgyalnak, úgyhogy tuti nem játszik ellenünk.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.14. 15:17:21

Sajnálom hogy távozik, mert szerettem a játékát, de érthető döntés. Nem igazán jut szóhoz Pique és Puyol mellett, plusz számolni kell a fiatalokkal is. Pechére rengetegszer volt sérült, pedig simán lehetne most akár ő is középen az egyik alapember, de nem úgy alakultak a dolgok. Sok sikert neki a Malagában!
Kép

Lezárt