2011.01.15. 00:40:30
Elég sok gondolat kavarog bennem, megpróbálom leírni őket.. senkit se megbántva persze.
Amikor sérülése előtt játszott, Puyol után 2. beton védőnk volt, elképesztően jól játszott, tényleg Puyol 2. volt. Csak jött a sérülése..
Triplázásból nem tudta kivenni a részét a sérülése miatt, hálátlan szerep, mivel előtte való évben pocsék csapatteljesítmény mellett kiválóan tette a dolgát, példaértékű teljesítményt nyújtott.
Amikor visszatért mindenki hatalmas kételkedéssel várta mi lesz, úgy focizott mintha 1-2 hetet hagyott volna ki.. közben jó 1,5 év volt, vagy tévedek?
Talán a negatív oldala, hogy a klub várt rá, bízott benne, kezelte a sérülését, várt rá bcott hosszú időt, erre ő első adandó alkalommal elhúzná a belét..
Másik negatív dolog, hogy jó kapcsolat ide-oda, ne ingyen adogassuk el a játékosainkat már a rohadás enné meg a vezetőséget.. amúgy is kakiban van a klub nem? Milito pedig ha jól emlékszem triplázás, BL győzelem után nem sokkal hosszabbított, szal csengessenek csak érte.. De abszolút nem értem ezt a gondolkodást, jó a kapcsolata a klubbal, mennyé ingyen má, hagyad, van lóvé eléggé.. amikor nincs. Persze lehet tanultak a múltból, nem érdemes néha túl ragaszkodni egy játékoshoz, de akkor sem ez a módja..
Amúgy pedig nagyon szerettem, precíz játékot nyújtott, kár, hogy a sérülése rátette a bélyeget talán legszebb évei lehettek volna.. De ahol Puyol Piqué védőpáros van, ott elég nehéz beverekedni magát olyan embernek aki rettentő sérülékeny.
Meg is értem, meg nem is.. érje el a célját, pár jó szezont még futhat.
Sok Sikert Gabi!
Visca El Barca!
Més que un club