2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljes igazad van Clichy pont alkalmas!CFirpo3 írta:Balhétvédnek én Clichy-t látnám szívesen. 23 éves, tehát fiatal, nagy tapasztalata van, mert már évekóta kezdő az Arsenalban, gyors, jól cselez.
Csak sajnos nem hinném, hogy elmenne az ágyúsoktól.
Tényleg basszus, de hlye vagyokDanka00792 írta:Én meg azt mondom, hogy ha uj játékosra vágyunk, akkor csak le kell tekinteni a B csapathoz. Vannak ott jó játékosok.Katalán88 írta: Ha az év végéig sikerül, ilyen formát produkálni, akkor felesleges lenne leigazolni. Még mindig azt mondom Luis Suarez kell ide, és Bojan-t meg kölcsönbe.
Én meg azt mondom, hogy ha uj játékosra vágyunk, akkor csak le kell tekinteni a B csapathoz. Vannak ott jó játékosok.Katalán88 írta: Ha az év végéig sikerül, ilyen formát produkálni, akkor felesleges lenne leigazolni. Még mindig azt mondom Luis Suarez kell ide, és Bojan-t meg kölcsönbe.
Szivesen máskor issoadroli írta:Hát a fordítóprogi elég gyenge.....
De köszi![]()
Anyám! Pofám leszakadpalesz77 írta:lionelmessi19 írta:Egy valaki van egyébként, aki hatalmas kedvencem a '06 VB ótta, és miatta még német focit, sőt Baryern meccset is képes voltam 1-2szer megnézni, de momentán erősen kétlem, hogy csak egy picit is elérhető lenne...
Frank Ribbery.
Attól teljesen függetlenül, hogy mennyibe kerülne, télen vagy nyáron jönne, és hova tudnánk berakni, vagy milyen megoldással. Meg hogy kell-e egy nagy név még... senki más nagyot nem igazolnék szívem szerint igazán, van most elég.. ő az egyetlen.
Na ez igazi Álmok színháza tartalom volt most. Nemtom eddig mért nem írtam le, de most a Barca vs. Realban megláttam a nevét.. és eszembe juttott.
Amúgy talán baloldalt férne el legsimábban.. de semmi realitását nem látom.
http://www.goal.com/en/news/592/bayern- ... sfer-dream
látod csak kérned kellett, lehet, hogy nyáron csatlakozikmár ha jól értettem, hogy nem a szezon közepén menne el v.melyik nagyba, hanem év végén
lionelmessi19 írta:Egy valaki van egyébként, aki hatalmas kedvencem a '06 VB ótta, és miatta még német focit, sőt Baryern meccset is képes voltam 1-2szer megnézni, de momentán erősen kétlem, hogy csak egy picit is elérhető lenne...
Frank Ribbery.
Attól teljesen függetlenül, hogy mennyibe kerülne, télen vagy nyáron jönne, és hova tudnánk berakni, vagy milyen megoldással. Meg hogy kell-e egy nagy név még... senki más nagyot nem igazolnék szívem szerint igazán, van most elég.. ő az egyetlen.
Na ez igazi Álmok színháza tartalom volt most. Nemtom eddig mért nem írtam le, de most a Barca vs. Realban megláttam a nevét.. és eszembe juttott.
palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=214539&
gondoltam ide írom, ők lennének(lesznek) a legjobb nyári igazolások
Tényleg nagyon jó játékos, el is férne a bal oldalra, de én óvakodnék egy újabb sztár igazolásától. Láthattuk mi történt az elöző csapatunkal, mikor túl sok lett sztár, és a galaktikus madrid nagyon jó példa.lionelmessi19 írta:Egy valaki van egyébként, aki hatalmas kedvencem a '06 VB ótta, és miatta még német focit, sőt Baryern meccset is képes voltam 1-2szer megnézni, de momentán erősen kétlem, hogy csak egy picit is elérhető lenne...
Frank Ribbery.
Tényleg elférne a csapatban, de ez tényleg az álmok színháza. R10 helyére tökéletes lenne. De hát a Bayern nem olyan hülye mint a Real hogy legtehetségesebb játékosát eladja. De most ő nem kell ide.lionelmessi19 írta:Egy valaki van egyébként, aki hatalmas kedvencem a '06 VB ótta, és miatta még német focit, sőt Baryern meccset is képes voltam 1-2szer megnézni, de momentán erősen kétlem, hogy csak egy picit is elérhető lenne...
Frank Ribbery.
Télen senkit, nyáron viszont nem csak balbunkót igazolunk, jelenleg úgy gondolom, ez a helyzet.Sanama írta: Egyetlen poszt ami már évek óta kérdés ,az a balhátvéd. Ha hiszitek,ha nem oda lesz 1igazolás majd. Nem Xavi,Messi,Henry,Yaya helyére..
Nem is a Téged kritizáltalakVarga Tamás írta:Noname!
Hogy az egyik kedves moderátort idézzem: ne kezdj el öltözködni...
Nem Neked szólt ez a hsz-em.
Béke.
Gervinho a szélső támadó? Nem ismerem azért kérdem.lionelmessi19 írta:Egy szélső támadóról beszélünk.
Most nektek télleg ilyen nehéz a felfogásotok vagy csak tetetitek magatokat?!Katalán88 írta:1. Ki az a Gervinho?
2. Most minek igazolnának, ha jól megy a szekér?
3. Így is kevés lehetőséget kapnak a cserék és minek újjab vetélytársak nekik?