A botrány: Ibrahimovic távozik

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mi a véleményed Ibra távozásáról?

Teljesen rossz döntés, minden szempontból, sajnálom.
151
55%
Ha már megromlott a játékos-edző viszony, menjen, de sokkal többért.
100
36%
24 millió is elég, ez van.
10
4%
Mehetne tőlem akár ingyen is.
15
5%

Szavazatok száma: 276
Dave87
Capitá del Barça

2010.08.29. 10:46:00

No comment...
Nevetséges ez az egész. Gyönyörűen megcsináltuk magunknak a tutit, mondhatom. :?
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Initom
Entrenador del Barça

2010.08.29. 10:41:55

Engem nem is az bánt hogy eladtuk,hanem hogy ilyen nevetséges áron.
Hülye lenne a milán ha nem venné meg jövőre.
Hatalmasat buktunk az egészen.
Hülyét csinált belőlünk a milán. :evil: :shock:

nevetséges...
Abi & Tito
Deus
Boixos Nois

2010.08.29. 10:29:16

Nem az a baj, hogy a fél világ röhög rajtunk, hanem a madrid.
KépKép
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.29. 10:29:05

BlauGranaGroc írta:
Tocy írta:OvaMind hsz-ével egyet értek. A gyengülés csak akkor lesz mérhető, ha sérülések, nagy formahanyatlások lesznek. Pl ha elöl Bojan úgy játszik mint tavaly év végén, vagy év elején a sérülése előtt, akkor nem lesz gond sztem...viszont ha megsérül Messi vagy Xavi, akkor meg úgyis mind1, őket nem lehet pótolni...
na ne már, a

masc-busi-ini
pedro-bojan-villa

vagy

busi/masc-thiago-ini/jds
pedro-villa/bojan-villa/ini

simán jó
Persze, jó-jó, de közelébe se ér, amikor Xavi és Messi van a pályán :)
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.08.29. 10:28:40

na milyen topic nyílt már :D hát kb a fél világ nevethet rajtunk. nem is joggal. nem csak Ibra miatt, meg amiatt hogy mennyit buktunk rajta, hanem a többi rossz eladás, igazolás miatt. egyféleképpen válaszolathunk: nyernünk kell így is, kupákat!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
skadi
Capitá del Barça

2010.08.29. 10:27:09

baromi nagy hibának tartom..
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.08.29. 10:25:31

Tocy írta:OvaMind hsz-ével egyet értek. A gyengülés csak akkor lesz mérhető, ha sérülések, nagy formahanyatlások lesznek. Pl ha elöl Bojan úgy játszik mint tavaly év végén, vagy év elején a sérülése előtt, akkor nem lesz gond sztem...viszont ha megsérül Messi vagy Xavi, akkor meg úgyis mind1, őket nem lehet pótolni...
na ne már, a

masc-busi-ini
pedro-bojan-villa

vagy

busi/masc-thiago-ini/jds
pedro-villa/bojan-villa/ini

simán jó
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.29. 10:14:14

OvaMind hsz-ével egyet értek. A gyengülés csak akkor lesz mérhető, ha sérülések, nagy formahanyatlások lesznek. Pl ha elöl Bojan úgy játszik mint tavaly év végén, vagy év elején a sérülése előtt, akkor nem lesz gond sztem...viszont ha megsérül Messi vagy Xavi, akkor meg úgyis mind1, őket nem lehet pótolni...
Replay
Director del Fútbol

2010.08.29. 10:05:06

Remek cikk számokkal arról, hogyan csinált hülyét a Milan csapatunkból.
http://bleacherreport.com/articles/4452 ... -yet-again
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.08.29. 10:02:27

nekem a másik kedvencem a milán.de azért odadahátnák patót ibráért.szemétség volt ibra felé
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.29. 09:58:32

lahertitty írta:Figyeljetek, Ibra tavaly a bajnokság első néhány fordulójában zsinórban termelte a gólokat (ezzel debütálókéntnt majdnem megdöntött v.milyen rekordot), a Madrid elleni hazai meccsen ő lőtte az egyetlen gólt a kispadról beállva, még félig sérülten, a Rubin elleni hazai meccsen pedig az egyetlen becsületgólt. A Stuttgart elleni odavágón ő szerezte az egyetlen Barca-gólt, Londonban az Arsenal ellen 0-2-re vezettünk a duplájának hála (bár 2-2 lett a vége). 26 meccsen 16 gólt termelni 1. szezonjában egy olasz bajnokságból jőve azért nem semmi. Pep meg azt mondta tavaly, hogy Ibra annyi meccsen játszhat rosszul amennyin akar. A nagy Maxwell cimborája szerint is sokkal motiváltabban készült az idei szezonra, mint valaha. Meg is látszott rajta, hogy ég benne a bizonyítási vágy: 3 felkészülési meccsből 2n zsinórban 2 gólt szerzett. Nem is beszélve a Sevilla elleni góljáról, ami úgy meglepte Palopékat, hogy 60 percig nem tudtak mit reagálni. Augusztus 23-ig úgy volt, hogy 99.9 százalékig biztosan nem megy sehová, meg, hogy "A világ legjobb klubjában vagyok","Olaszországban már szinte mindent megnyertem, szükségem volt újabb kihívásokra. Nagy lépést tettem a karrierem szempontjából.", ehhez képest tegnap ezt mondta: "Visszakaptam a mosolyom, elszántan megyek, az életben nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy terveztük. Mindent megteszek, hogy nyerjek a Milannal, a világ egyik legjobb klubjával, ami még a Barcelonánál is nagyobb. Boldog vagyok, mindkét fél az, menni akartam. Ronaldinhóval és Patóval erősek leszünk. Az interesek szerintem most nem foglalkoznak velem, mindent megnyertek nélkülem is. Hogy Guardiolától elköszönök-e? Nem hiszem" Egy bizonyítani vágyó Ibra-Villa csatársortól az egész világ a Barcelona lába előtt hevert volna. Pedro vagy Bojan hozzá képest sehol sincsenek rutinban, testi erőben és főleg tekintélyben (még).
Én is úgy gondolom, hogy jól kezdte a szezont, és tulajdonképpen semmivel sem nyújtott kevesebbet, mint vártam. Lehet, hogy bizonyos tekintetben testidegen volt a játéka, de azért ne feledjük, hogy ő egy olyan klasszis, aki lehetetlen szögekből, a legváratlanabb pillanatban szerezhet gólt.

Ne feledjük azt sem, hogy Henry tulajdonképpen súlytalan volt tavaly, így Ibra is több figyelmet kapott a védőktől.

Sokan sokmindent leírtak, úgyhogy csak annyit mondanék, hogy szeritnem összességében erősödött a csapat (több poszton bevethető, jó játékosok érkeztek), viszont ezzel az amatőr hibával hátra is léptünk egyet. Biztos egyébként, hogy ha elkerül minket a sérüléshullám, akkor még jobbak leszünk mint tavaly, mert Touréra Pep nem igazán számított tavaly sem, Ibra nélkül pedig ugyanolyan jók vagyunk, ha nem jobbak.

Az egyetlen probléma az, hogy a keret rendkívül szűk, még akkor is, ha ebben a játékosanyagban ezúttal nincsenek is töltelékemberek.
Katalán88
Capitá del Barça

2010.08.29. 09:43:49

Én is szomorú vagyok, hogy elment, de nézzük a jó oldalát: többet játszhat Bojan és a többi fiatal csatárunk. Bár az is lehet, hogy már vettünk a helyére eg szuper tehetséget akit még nem mutattak be a nyílvánosságnak.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.29. 09:25:22

Jason írta:Hát ez hihetetlen!!!És eladták.......komolyan mondom hogy szerintem ez már szánalmas amit Pep müvel.Az egész világ kiröhög minket.Nem elég hogy igy is szűk a kerett, Eto,Touré,Cáceres és most Ibra eladása után érkezett két ember a pótlásukra nevezetesen Adriano és Mascherano.Ez botrány!!!És szerintem már nem is fog igazolni senkitsem a vezetőség. :cry:
Ez még annyira nem is lenne gond, mert ha belegondolsz Cácares nagyon keveset játszott aztán az utsó évben Touré is. A gond az ára. Én nem tudom mi "járt" a Laporta és a Rosell vezetőség fejében, mikor Ibrát megvették aztán most eladták. Mikor megvették lehetett tudni, hogy sok pénzt elvisz majd a kasszából az ára is meg a fizetése is. De ez a 60 millió spórolás ez egy akkora baromság... Az a 60 millió úgy jön ki, hogy úgy számoltak, hogy mind a 4 évét itt tölti és így 3*12+24=60 :!: Igen ám, de ezt 3 év alatt :!: Mi meg 48 millát és Etót dobtuk ki 1 év alatt. Ha 10%-os kamatot számolunk arra a 48-ra amit adtunk az 4 év alatt olyan durván 65-70 millió jön ki (de jó vagyok matekból :D ). Ha tovább folytatom a számolást, akkor az a 60 milla a "bevétel" és 65-70 milla a kiadás és Eto elvesztése. Ez olyan 30 millió kb. :arrow: Ez viszont megdöbbentő :!: Ennyi pénzből egy normális középcsatárt tudunk venni. A másik az meg igaz, hogy nem kell most már pénzt kiadni Ibrára, de ha nem válik be 1-2 éven belül Bojan-Pedro-Jeffren 3-as, akkor vehetünk egy új csatárt és annak ugyanúgy állni kell a fizetését és a vételárát. Úgyhogy ez a 60 milla nem reális ár, mert az a plusz zsebpénz más játékosra fog kimenni.

Hsz-t módosítok :D . Ezt kihagytam. Ha most pl. eladtuk volna 40 milláért (vagy akár 35-ért), akkor az miért nem érné meg jobban, mint ez? Akkor se nekünk kéne már állni a játékos fizetését :!: És 10-15 millával többet kaphattunk volna érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2010.08.29. 09:44:37-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LOLer
Barça B

2010.08.29. 09:11:37

Yaya(07-10) írta:a vicc az, hoogy a milan 3×8 millás részletben kívánja kifizetni ezt a pénzt. mik-makkosok kiszámolhatják, hogy ez mennyit is jelent jelenértékben... a helyzet az, hogy sajnos 24milliónál kevesebbet. nem hiszem, hogy a jétékos nem termeli meg a fizetését. ez óriási kamu, hogy ennyi spórol vele a klub. az megy minden féle rendezvényekre, sőt az idei felkészülési meccsekben már bőven termelt pénzt hiszen majdhogynem egyetlen sztárként játszott.
Lehet,hogy azért játszot sokat ,hogy ellehesen adni... :roll:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.29. 09:10:45

Tim írta:
Attika 25 írta:.. miért nem fogadtuk el a City ajánlatát,ők adtak volna 45 millát,ha ennyire javithatatlan volt a dolog,akkor az el kellett volna fogadni
Ahogy Zozzy is mondja egy játékost oda lehet elpasszolni,ahová ő is menni akar. Én továbbra is tartom magam a lentebb írt elméletemhez(legalább is addig míg meg nem dől),ennyire nem lehetünk hülyék.
Ez igy ebben a formában nem igaz. Akkor még nem is akartuk mindenáron eladni. Ha akkor is úgy viselkedünk mint most,akkor szerintem boldogan ment volna Mancini-hez a City-be,de ő még a maradás mellett volt akkor,mert Pep is azt mondogatta,hogy számit rá.......
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.08.29. 09:05:24

Sajnálom, hogy elment. Annak idején, mikor érkezett, nem örültem neki, mert sosem volt szimpatikus, mégis megkedveltem. Maradhatott volna még 2-3 évig, biztos, hogy sokkal jobb is lehetett volna. Viszlát Ibra!
Tim
Mezei fórumozó

2010.08.29. 08:56:55

Attika 25 írta:.. miért nem fogadtuk el a City ajánlatát,ők adtak volna 45 millát,ha ennyire javithatatlan volt a dolog,akkor az el kellett volna fogadni
Ahogy Zozzy is mondja egy játékost oda lehet elpasszolni,ahová ő is menni akar. Én továbbra is tartom magam a lentebb írt elméletemhez(legalább is addig míg meg nem dől),ennyire nem lehetünk hülyék.
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2010.08.29. 08:54:42

a vicc az, hoogy a milan 3×8 millás részletben kívánja kifizetni ezt a pénzt. mik-makkosok kiszámolhatják, hogy ez mennyit is jelent jelenértékben... a helyzet az, hogy sajnos 24milliónál kevesebbet. nem hiszem, hogy a jétékos nem termeli meg a fizetését. ez óriási kamu, hogy ennyi spórol vele a klub. az megy minden féle rendezvényekre, sőt az idei felkészülési meccsekben már bőven termelt pénzt hiszen majdhogynem egyetlen sztárként játszott.
Gali
Capitá del Barça

2010.08.29. 08:51:28

Bob_Marley írta:Azért az érdekes, hogy pl a Sport.es oldalon elolvastam pár hozzászólást, s annyira nem palotaforradalmi a hangulat!Persze sokan keveslik a pénzt....de pl a szavazás, hogy jó döntés volt-e eladni Ibrát csak 53-47%ra NEM, s nem 2 ember szavazott:)!Ezt csak mint érdekesség meg említem!Nem kell borúsnak látni a világot!
Akkor nézd meg a Mundodeportivo.es-t. Több mint 8.000 szavazat érkezett. A szavazók 90%-a nagyon rossznak vagy elégtelennek tartja a Milannal kötött egyezséget.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
koncz antal
Barça C

2010.08.29. 08:48:48

nincs itt helye szerintem,romboló személyiség mennyen arcoskodni a milánba
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.08.29. 08:44:46

Attika 25 írta:
Zozzy 5 írta:
Sajnálatos, hogy Rosell elnökké avatásakor "hirtelen" felfedezett óriási tartozást az egyik legnagyobb klasszisunk kifúrásával kell orvosolni.
Erre még ez sem lehet magyarázat, mert akkor miért nem fogadtuk el a City ajánlatát...
Mert Ibra nem akart a City-be menni...
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.29. 08:37:28

Zozzy 5 írta:
Sajnálatos, hogy Rosell elnökké avatásakor "hirtelen" felfedezett óriási tartozást az egyik legnagyobb klasszisunk kifúrásával kell orvosolni.
Erre még ez sem lehet magyarázat,mert akkor miért nem fogadtuk el a City ajánlatát,ők adtak volna 45 millát,ha ennyire javithatatlan volt a dolog,akkor az el kellett volna fogadni és lett volna egy hónapunk pótolni valamilyen formában,mostanra kész lenne a keret,és senki nem hőzöngene úgy mint most ezek után.

Még valami,olvastam,hogy sokan úgy értelmezitek (vagyis inkább úgy szeretnétek értelmezni) ezt a 24 millát,hogy ez csak ilyen első részlet,meg arra az egy év kölcsönadásra vonatkozik.....
Szóval szerintem ez hiú ábránd,nincs az a csapat aki 24 millát fizetne 1 évre,ez a végleges ára,most ingyen megy (gondolom a fizuját állják azért) s jövőre ha kell nekik akkor kifizetik a 24 millát (az sem biztos hogy egy részletben) és bye-bye Ibra. Gondoljatok bele,ha erre a 24 millára még járna nekünk valamilyen formában valamennyi lóvé akkor azt eltitkolná a vezetőség? Igy is a fejüket követeli szerintem fél Barcelona,ha nem ez lenne a végösszeg,akkor ezt kiabálnák Rosell-ék,hogy megnyugodjon a nép.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2010.08.29. 08:32:29

a nagy matematikus levezette, hogy Ibrát 36M-ért vettük....kérdezem én, hogyan lehet ez, amikor 46M-t utaltunk át az internek???? Azzal, hogy Etoo-t belevettük valóban csökkentettük a kifizetett összeg nagyságát, kb 66M-ról 46-ra....Etoo kifizetett bérét meg minek számolnád bele, ,amikor ő így is úgy is távozott volna?? ha nem az inter viszi olcsobban elviszi akárki. megjegyzem, ha etooka maradt volna a bevételi oldalon simán generált volna 10M-t, mert vele együtt a bl siker is bőven benne lehetett volna...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.08.29. 08:29:30

A cikkben is használt szánalmas szó a legjobb kifejezés erre az egészre. Nagyot csalódtam Pep-ben, mert most valahogy Ibrának hiszek, aki azt mondja, hogy nem ugyan úgy bántak vele. Semmi oka nem lett volna a távozásra, most pedig boldogan tekint Milánóra...

Sajnálatos, hogy Rosell elnökké avatásakor "hirtelen" felfedezett óriási tartozást az egyik legnagyobb klasszisunk kifúrásával kell orvosolni. Majdnem az egész nyarat képesek voltunk végigszenvedni Fabregas miatt, akire egyébként különösebb szükség nincs is a középpályán, azt a csatárunkat viszont, aki taktikailag a variálás lehetőségét adná elől aprópénzért eladjuk. Nincs meg az ideális létszám elől, ha ne adj Isten Villa megsérül nézhet majd értetlenül mindenki...

Txiki szintekkel jobban értett ehhez az egészhez, mint a mostani emberkék, és Pep is egy egyenesebb ember látszatát keltette, mint mostanában. Ráadásul borzalmasan makacs...

Volt egy komplett keretünk, ahova csak elvétve kellett volna kis erősítés, erre most majdnem ott tartunk, hogy komplett vérátömlesztés, ki tudja miért...A fiatalok beépítésének nem az volt a módja eddig sem, hogy az adott poszton legjobbakat szépen eladjuk, főleg, amíg zongorázni lehet a különbséget attól függően, hogy ki van a pályán.

Sikerült a keretet kellőképpen megnyírbálni ahhoz, hogy igencsak izgulhassunk a következő szezonban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2010.08.29. 08:36:25-kor.
Jason
Jugador del Barça

2010.08.29. 08:29:24

Hát ez hihetetlen!!!És eladták.......komolyan mondom hogy szerintem ez már szánalmas amit Pep müvel.Az egész világ kiröhög minket.Nem elég hogy igy is szűk a kerett, Eto,Touré,Cáceres és most Ibra eladása után érkezett két ember a pótlásukra nevezetesen Adriano és Mascherano.Ez botrány!!!És szerintem már nem is fog igazolni senkitsem a vezetőség. :cry:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.