Nevetséges ez az egész. Gyönyörűen megcsináltuk magunknak a tutit, mondhatom.

Persze, jó-jó, de közelébe se ér, amikor Xavi és Messi van a pályánBlauGranaGroc írta:na ne már, aTocy írta:OvaMind hsz-ével egyet értek. A gyengülés csak akkor lesz mérhető, ha sérülések, nagy formahanyatlások lesznek. Pl ha elöl Bojan úgy játszik mint tavaly év végén, vagy év elején a sérülése előtt, akkor nem lesz gond sztem...viszont ha megsérül Messi vagy Xavi, akkor meg úgyis mind1, őket nem lehet pótolni...
masc-busi-ini
pedro-bojan-villa
vagy
busi/masc-thiago-ini/jds
pedro-villa/bojan-villa/ini
simán jó
na ne már, aTocy írta:OvaMind hsz-ével egyet értek. A gyengülés csak akkor lesz mérhető, ha sérülések, nagy formahanyatlások lesznek. Pl ha elöl Bojan úgy játszik mint tavaly év végén, vagy év elején a sérülése előtt, akkor nem lesz gond sztem...viszont ha megsérül Messi vagy Xavi, akkor meg úgyis mind1, őket nem lehet pótolni...
Én is úgy gondolom, hogy jól kezdte a szezont, és tulajdonképpen semmivel sem nyújtott kevesebbet, mint vártam. Lehet, hogy bizonyos tekintetben testidegen volt a játéka, de azért ne feledjük, hogy ő egy olyan klasszis, aki lehetetlen szögekből, a legváratlanabb pillanatban szerezhet gólt.lahertitty írta:Figyeljetek, Ibra tavaly a bajnokság első néhány fordulójában zsinórban termelte a gólokat (ezzel debütálókéntnt majdnem megdöntött v.milyen rekordot), a Madrid elleni hazai meccsen ő lőtte az egyetlen gólt a kispadról beállva, még félig sérülten, a Rubin elleni hazai meccsen pedig az egyetlen becsületgólt. A Stuttgart elleni odavágón ő szerezte az egyetlen Barca-gólt, Londonban az Arsenal ellen 0-2-re vezettünk a duplájának hála (bár 2-2 lett a vége). 26 meccsen 16 gólt termelni 1. szezonjában egy olasz bajnokságból jőve azért nem semmi. Pep meg azt mondta tavaly, hogy Ibra annyi meccsen játszhat rosszul amennyin akar. A nagy Maxwell cimborája szerint is sokkal motiváltabban készült az idei szezonra, mint valaha. Meg is látszott rajta, hogy ég benne a bizonyítási vágy: 3 felkészülési meccsből 2n zsinórban 2 gólt szerzett. Nem is beszélve a Sevilla elleni góljáról, ami úgy meglepte Palopékat, hogy 60 percig nem tudtak mit reagálni. Augusztus 23-ig úgy volt, hogy 99.9 százalékig biztosan nem megy sehová, meg, hogy "A világ legjobb klubjában vagyok","Olaszországban már szinte mindent megnyertem, szükségem volt újabb kihívásokra. Nagy lépést tettem a karrierem szempontjából.", ehhez képest tegnap ezt mondta: "Visszakaptam a mosolyom, elszántan megyek, az életben nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy terveztük. Mindent megteszek, hogy nyerjek a Milannal, a világ egyik legjobb klubjával, ami még a Barcelonánál is nagyobb. Boldog vagyok, mindkét fél az, menni akartam. Ronaldinhóval és Patóval erősek leszünk. Az interesek szerintem most nem foglalkoznak velem, mindent megnyertek nélkülem is. Hogy Guardiolától elköszönök-e? Nem hiszem" Egy bizonyítani vágyó Ibra-Villa csatársortól az egész világ a Barcelona lába előtt hevert volna. Pedro vagy Bojan hozzá képest sehol sincsenek rutinban, testi erőben és főleg tekintélyben (még).
Ez még annyira nem is lenne gond, mert ha belegondolsz Cácares nagyon keveset játszott aztán az utsó évben Touré is. A gond az ára. Én nem tudom mi "járt" a Laporta és a Rosell vezetőség fejében, mikor Ibrát megvették aztán most eladták. Mikor megvették lehetett tudni, hogy sok pénzt elvisz majd a kasszából az ára is meg a fizetése is. De ez a 60 millió spórolás ez egy akkora baromság... Az a 60 millió úgy jön ki, hogy úgy számoltak, hogy mind a 4 évét itt tölti és így 3*12+24=60Jason írta:Hát ez hihetetlen!!!És eladták.......komolyan mondom hogy szerintem ez már szánalmas amit Pep müvel.Az egész világ kiröhög minket.Nem elég hogy igy is szűk a kerett, Eto,Touré,Cáceres és most Ibra eladása után érkezett két ember a pótlásukra nevezetesen Adriano és Mascherano.Ez botrány!!!És szerintem már nem is fog igazolni senkitsem a vezetőség.
Lehet,hogy azért játszot sokat ,hogy ellehesen adni...Yaya(07-10) írta:a vicc az, hoogy a milan 3×8 millás részletben kívánja kifizetni ezt a pénzt. mik-makkosok kiszámolhatják, hogy ez mennyit is jelent jelenértékben... a helyzet az, hogy sajnos 24milliónál kevesebbet. nem hiszem, hogy a jétékos nem termeli meg a fizetését. ez óriási kamu, hogy ennyi spórol vele a klub. az megy minden féle rendezvényekre, sőt az idei felkészülési meccsekben már bőven termelt pénzt hiszen majdhogynem egyetlen sztárként játszott.
Ez igy ebben a formában nem igaz. Akkor még nem is akartuk mindenáron eladni. Ha akkor is úgy viselkedünk mint most,akkor szerintem boldogan ment volna Mancini-hez a City-be,de ő még a maradás mellett volt akkor,mert Pep is azt mondogatta,hogy számit rá.......Tim írta:Ahogy Zozzy is mondja egy játékost oda lehet elpasszolni,ahová ő is menni akar. Én továbbra is tartom magam a lentebb írt elméletemhez(legalább is addig míg meg nem dől),ennyire nem lehetünk hülyék.Attika 25 írta:.. miért nem fogadtuk el a City ajánlatát,ők adtak volna 45 millát,ha ennyire javithatatlan volt a dolog,akkor az el kellett volna fogadni
Ahogy Zozzy is mondja egy játékost oda lehet elpasszolni,ahová ő is menni akar. Én továbbra is tartom magam a lentebb írt elméletemhez(legalább is addig míg meg nem dől),ennyire nem lehetünk hülyék.Attika 25 írta:.. miért nem fogadtuk el a City ajánlatát,ők adtak volna 45 millát,ha ennyire javithatatlan volt a dolog,akkor az el kellett volna fogadni
Akkor nézd meg a Mundodeportivo.es-t. Több mint 8.000 szavazat érkezett. A szavazók 90%-a nagyon rossznak vagy elégtelennek tartja a Milannal kötött egyezséget.Bob_Marley írta:Azért az érdekes, hogy pl a Sport.es oldalon elolvastam pár hozzászólást, s annyira nem palotaforradalmi a hangulat!Persze sokan keveslik a pénzt....de pl a szavazás, hogy jó döntés volt-e eladni Ibrát csak 53-47%ra NEM, s nem 2 ember szavazott:)!Ezt csak mint érdekesség meg említem!Nem kell borúsnak látni a világot!
Mert Ibra nem akart a City-be menni...Attika 25 írta:Erre még ez sem lehet magyarázat, mert akkor miért nem fogadtuk el a City ajánlatát...Zozzy 5 írta:
Sajnálatos, hogy Rosell elnökké avatásakor "hirtelen" felfedezett óriási tartozást az egyik legnagyobb klasszisunk kifúrásával kell orvosolni.
Erre még ez sem lehet magyarázat,mert akkor miért nem fogadtuk el a City ajánlatát,ők adtak volna 45 millát,ha ennyire javithatatlan volt a dolog,akkor az el kellett volna fogadni és lett volna egy hónapunk pótolni valamilyen formában,mostanra kész lenne a keret,és senki nem hőzöngene úgy mint most ezek után.Zozzy 5 írta:
Sajnálatos, hogy Rosell elnökké avatásakor "hirtelen" felfedezett óriási tartozást az egyik legnagyobb klasszisunk kifúrásával kell orvosolni.