Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen így... remélem a Proféta szolt belőled... Remélem Barca - Mu lesz a döntő!ozsimiki írta:Samy! 09ben nem úgy kezdtek, benne volt hogy vezetnek is. De szerintem ha megszerzik a vezetést, tuti arra helyeznék a hangsúlyt, hiszen ők is bitang jól tudnak kontrázni. Szóval amíg x, addig szerintem nyíltabb játékot lehetne a M.U.tól várni, mint akár a Madridtól, de vezetésük esetén természetesen hasonlót. Erre viszont ne gondoljunk, lőjük ma is (ez esetben a döntő nagyon közel lesz), és majd a döntőben is az első gólt,és rendben lesz minden.
nyílván nem Ryan tudását, tekintélyét akartam alábecsülni... ahogy írod hihetetlen ez igaz... viszont én nem tartok tőlük egyáltalán..mármint ha mi lennénk a döntőben...az ő ellenfelük.... ugyanis ami a mi erősségünk az pont ellenszere a játékuknak... hogy játszana -e a Sir úgy mint a Portugál? nem tudom, szerinted?ozsimiki írta:kérdéseidre megkapnád a választ,ha több M.U. meccset néznél. Ez a Giggs ebben az idényben igenis nagyon jó megoldás (tavaly se volt rossz,de idén jobb, hihetetlen a tag). + ő már nem játszik minden meccsen, kb minden 2. meccsen számít rá a Sir. Viszont ha azokon így tolja, miért kellene padoztatnia? Ha meg gubanc van, elfáradna, olyan emberek jöhetnek mint Anderson pl.
Nagyon erős a kerete a Manchesternek, és így idén végére jó formában is vannak, sőt, vannak most olyan erősek mint 2009ben. És nem szeretném megtudni 2011ben mi lenne ha ezúttal ők szereznék meg a döntőben a vezetést (ha mi bejutunk), mert 09ben nagyon-nagyon közel álltak hozzá az első 10-15percben. Kétség ne férjen hozzá, hogy a lehető legnehezebb ellenfelet kapjuk a döntőben, ha bejutunk.
kérdéseidre megkapnád a választ,ha több M.U. meccset néznél. Ez a Giggs ebben az idényben igenis nagyon jó megoldás (tavaly se volt rossz,de idén jobb, hihetetlen a tag). + ő már nem játszik minden meccsen, kb minden 2. meccsen számít rá a Sir. Viszont ha azokon így tolja, miért kellene padoztatnia? Ha meg gubanc van, elfáradna, olyan emberek jöhetnek mint Anderson pl.samy85 írta:hát én nem vagyok biztos hogy a United olyan erős lesz...Egy 37 éves Giggs a United legjobbja meccsről meccsre....![]()
![]()
![]()
Jól van ez így? SAF miért nem teszi be a fiatalokat a kp-ra? miért inkább Giggs kezd? és csereként is inkább Scholes mint a fiatal "tehetségek".
A Real-Barca kettős ellen EZ a united nem lessz elég! és nem becsülöm le őket...egyáltalán nem...
Úgy, hogy a pocsék Inter védelem még pocsékabb napokat fogott ki.Game90 írta: De ez a Schalke hogy tudott 7 gólt rúgni az Internek?