Bob_Marley írta:És gondolom jönne mellé Toure is, meg Etoo megint szabadon igazolható lenne akkor már ő is...Jah és persze Ronaldinho aki éppen valamelyik lebujból és örömlányok gyűrűjéből beesne edzésre. Szentimentalizmus örökké.
Nopp.
Bob_Marley írta:Viccet félre téve, szép volt jó volt köszönjük ennyi eset ez is. Guardiola alapból nem gondolom, hogy eljönne és okuk sincs rá, hogy kitegyék. Thiago meg nem hiszem, hogy visszajönne, de ha igen akkor mennyiért? Mert annak aztán sok értelme lenne, hogy dupla áron visszavegyük, sok sikert neki ott ahol van mi is megvagyunk a magunk útján meg a Bayern és Thiago is megvan a saját maga útján.
Emlékeim szerint olyan hírek láttak napvilágot, hogy vagy Bl-t nyer rövid időn belül, vagy távozni kényszerül. Én úgy tudom nem annyira szeretik őt ott, mint mi anno, de ezt lehet rosszul tudom. Viszont ha kap még egy ekkora zakót valakitől a Bl-ben nem csodálkoznék, ha leköszönne a München edzői posztjáról, mert ilyen kerettel a Bundást alap megnyernie, Bl-ben kéne villogni..
(Amúgy nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy nem értettél félre, Pepet nem szeretném itt viszontlátni. Csak a tisztázás kedvéért.)
A dupla árat meg kétlem, max ugyan az az ár, de azon se csodálkoznék, ha olcsóbb lenne, mint amennyiért eladtuk, alig játszott valamit a sérülései miatt. És csak azért jutott eszembe ő most hirtelen, mert egy egészséges Thiago baromi sokat lendítene a középpályánk kreativitásán, amiből mostanság hiányt szenvedünk, és e mellé a középpálya mezőnymunkája sem csökkenne - nem úgy mint Xavival pl. Persze ezen a problémán Halilovic is segíthet jövőre, és Rafinha is, csak eljátszottam a gondolattal..
Vele belátom elfogult vagyok, nagy álmom volt, hogy egy csapatban lássam játszani Neymarral, úgyhogy én azért titkon bízok benne, hogy még látom Barca mezben. Bár már annak is örülnék, ha a futballpályákra visszatérhetne végre, de egyelőre az is messze van..