Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Thiago ugyanaz mint Rafinha csak neki még nehezebb dolga volt Xavi-Iniestával. Nem tudtak hozni egy konstans teljesítményt, amivel meglehet maradni.
és most vedd mellé hogy rólunk van szó, a jó üzletek elég messze állnak tőlünk sajnos... :/palesz77 írta: A dupla árat meg kétlem, max ugyan az az ár, de azon se csodálkoznék, ha olcsóbb lenne, mint amennyiért eladtuk, alig játszott valamit a sérülései miatt.
Nopp.Bob_Marley írta:És gondolom jönne mellé Toure is, meg Etoo megint szabadon igazolható lenne akkor már ő is...Jah és persze Ronaldinho aki éppen valamelyik lebujból és örömlányok gyűrűjéből beesne edzésre. Szentimentalizmus örökké.
Emlékeim szerint olyan hírek láttak napvilágot, hogy vagy Bl-t nyer rövid időn belül, vagy távozni kényszerül. Én úgy tudom nem annyira szeretik őt ott, mint mi anno, de ezt lehet rosszul tudom. Viszont ha kap még egy ekkora zakót valakitől a Bl-ben nem csodálkoznék, ha leköszönne a München edzői posztjáról, mert ilyen kerettel a Bundást alap megnyernie, Bl-ben kéne villogni..Bob_Marley írta:Viccet félre téve, szép volt jó volt köszönjük ennyi eset ez is. Guardiola alapból nem gondolom, hogy eljönne és okuk sincs rá, hogy kitegyék. Thiago meg nem hiszem, hogy visszajönne, de ha igen akkor mennyiért? Mert annak aztán sok értelme lenne, hogy dupla áron visszavegyük, sok sikert neki ott ahol van mi is megvagyunk a magunk útján meg a Bayern és Thiago is megvan a saját maga útján.
Amúgy nálunk fele ennyit se volt sérült, a 3 év alatt amit a felnőtt kerettel töltött - a 10/11-es szezont is beleszámolva - csak az utolsó évben volt sérült 6 hetet - meg előtte ugye a nyáron -, amúgy meg egyszer maradt ki 3 hétre, és ennyi. Úgyhogy én inkább a München orvosi stábjára gyanakszom, ennyire nem tűnt porcelánlábúnak a srác..Sanama írta: Ebbe en is belegondoltam, hogy vajon ez mennyire volt benne az eladasaban. Marmint a Barca orvosok mennyire voltak tisztaban vele, hogy fogekony az ilyen serulesekre. Bar megmondom oszinten, a BM orvosok is benne lehetnek hogy 5 nap utan elszakadt....
Jobbulast neki!
ui: es sajnos a tesojanal sem az latszik, hogy hamar kijonne 1-1 serulesbol.
oké .. oké az a jegelés csak a végén meg ne pimpósodjon.visca el barca írta:ilyenkor azért belegondolok h nem hiába jegelik nálunk a belgát folyamatosan. nincs égető szükségünk rá jelenleg és inkább 1000%-osra mennek
Mentálisan is embert próbáló, de igazán mérvadó az lesz, hogy ezek után fizikálisan fel tud-e épülni. Nem akármin kell átmennie...westerngom írta:nagyon fiatal, ha mentálisan elég erős még "lábra állhat".
Ebbe en is belegondoltam, hogy vajon ez mennyire volt benne az eladasaban. Marmint a Barca orvosok mennyire voltak tisztaban vele, hogy fogekony az ilyen serulesekre. Bar megmondom oszinten, a BM orvosok is benne lehetnek hogy 5 nap utan elszakadt....neobarca írta:
Ugyanakkor ennek fényében a lehető legjobbkor adtuk el és így az a 20-25 milla igencsak pofásan cseng.![]()
off:neobarca írta: Ugyanakkor ennek fényében a lehető legjobbkor adtuk el és így az a 20-25 milla igencsak pofásan cseng.![]()
hank1ee írta:Nem tudom, itt is nagyon sokat volt sérült a srác. Vannak olyan emberek, akik állandóan megsérülnek, és nem tudnak mit kezdeni ezzel. Hány labdarúgó karrierje tört már derékba emiatt.
Rose: 2012. májusban műtötték, januárban teljes értékű edzést végezhetett, márciusban játszhatott is volna állítólag, de végül kihagyta a teljes szezont. Az előszezonban (október) visszatért, majd novemberben összeszedett egy újabb komoly sérülést, ami miatt ismét kihagyta a teljes szezont. A most nyáron rendezett VB-n ott volt az amerikai csapatban, de (egyelőre?) meg sem közelítette a régi formáját.visca el barca írta:milyenben?PCsabi írta:NBA-ben viszonylag gyakori az ilyen ACL-szakadás, meg lehet nézni, hogy mennyi ideig tart a teljes felépülés ill. milyen formában térnek vissza a játékosok (Rose, Rondo, Gallinari, Rubio)...jó vagy rossz?
Én úgy tudom, h kosarasoknak rosszabb. Pályafutásuk végére sok kosarasnak xharrá megy a térde.Bob_Marley írta:Szerintem a kosárlabdában sokkal több az irányváltás, ezáltal a térdekre nehezedő erő. Nekem is térdszalagszakadásom volt, egy életre megmarad. Persze ők biztos más kezelést kapnak, de nekem például a mai napig szokott fájni.visca el barca írta: amugy fociban azért jóval nagyobb terhelést kap a térd mint a kosárban. gondolom ezt laikusként
Szerintem a kosárlabdában sokkal több az irányváltás, ezáltal a térdekre nehezedő erő. Nekem is térdszalagszakadásom volt, egy életre megmarad. Persze ők biztos más kezelést kapnak, de nekem például a mai napig szokott fájni.visca el barca írta:
milyenben?jó vagy rossz?
amugy fociban azért jóval nagyobb terhelést kap a térd mint a kosárban. gondolom ezt laikusként
milyenben?PCsabi írta:NBA-ben viszonylag gyakori az ilyen ACL-szakadás, meg lehet nézni, hogy mennyi ideig tart a teljes felépülés ill. milyen formában térnek vissza a játékosok (Rose, Rondo, Gallinari, Rubio)...
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... lt-2370065" target="_blankvisca el barca írta:edzésen elszakadt neki ua. térdszalagja amivel tavaly egész évben kinlódott. minimum fél év kihagyás vár rá. nem akarom temetni, de sztem neki ezzel véget is ért a karrierje