2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezzel most mellényúltálDaVeman írta:Végre eleget tesz a rendezvény a nevének és tényleg BAJNOKOK ligáját láthatunk. Azért 3 csapat 1 nemzetból utóbbi években valljuk be néha megölte az élményt(elődöntőben úgy értem)
Nem fogja, mert az utóbbi 3 évben az európai kupákban a Bayernt mindig a későbbi győztes ütötte ki. 2007-Milan, 2008-Zenit, 2009-Barca...és ez a szép sorozat nem szakadhat meg.szajko írta:Nem azért, de szerintem a Lyon kiüti a bajorokat.
Utálom a német csapatokat úgy ahogy vannak...remélem a Lyonnal döntőzünk, ha döntőzünk.
De kézzel ért bele, Ribéryt húzta vissza nem robbent ,de ez lényegtelen. Első eset narancssárga volt inkább,nem is sárga.Game90 írta:Tegnapihoz hasonlóan ez is jó meccs volt3-0 után már nem igazán hittem a Bayern továbbjutásában, de csak megcsinálták.
Digi néha szrakodott, szóval lenne két kérdésem:
1. 2-0 után volt egy nagy Olic helyzet, de hosszan tolta meg a labdát, VdS védett. Na, utána az egyik MU játékos nem kézzel ért a labdához?
2. Rafael első sárgája jogos volt? Mert Robben visszahúzása után jogos volt a lap.
Rooney-t pedig megérte játszatni, már a 20. perc környékén fájlalta a lábát.
Nani szédülésénél viszont eléggé megijedtem.
Innentől már csak rajtunk múlik, hogy megnyerjük-e a BL-t.
KATALÁN!DaVeman írta:Hát ez is rohadt jó meccs volt
Francia, német, olasz, spanyol.
Nemsemmi az idei szezon.
csabooo írta:Hát a BL-ben az idei szezon tele van meglepetésekkel...
A Lyon ment tovább. Asszem 3-2-vel.Tomsa írta:Nem a bordó ment tovább?szajko írta:Nem azért, de szerintem a Lyon kiüti a bajorokat.
szerk. juj télleg nem
nem, 3-2vel a Lyon ment tovább.Tomsa írta:Nem a bordó ment tovább?szajko írta:Nem azért, de szerintem a Lyon kiüti a bajorokat.
így van, most az ellenfele tette ezt, na nem ezen a meccsenSanama írta:Végre nem makkolta magát halálra a MU.
Szép volt Bayern !