HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lacisac
Jugador del Barça

2009.01.16. 17:51:43

Egyik barátomnak tegnap nagyon fájt a feje ezért bejött érte az édesanyja és elvitte a tesióráról.Történt ez tegnap 3. órában.
Ma reggel 1. órában pedig azzal indított az osztályfőnök,hogy elmondta,hogy bevitték a kórházba,megvizsgálták és kiderült, hogy agydaganata van. :( Most Pesten van kórházban és próbálják megmenteni,de kiderült,hogy a daganat nem műthető így nagyon kicsik az esélyei a túlélésre :( A barátomnak egy hónapja volt már egy erős fejfájása de az magától elmúlt,tegnap pedig egy fejfájás után kiderül,hogy haldoklik :(
16 éves :( Hol van itt az életben igazság? :(
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2009.01.13. 18:25:01

Az. Ráadásul tesin felnyaltam a betont :D szóval bekötött lábbal átvérzett farmerral rendőrről rendőrre jártam, hogy valahogy feljuthassak.
socio66

2009.01.13. 18:21:44

Benga írta:Ezuton is megköszönnöm a bankrablónak, hogy a mi házsorunkba szökött és kinn fagyoskodhattam eddig...
:lol:
De jó..ez az ami most megy a Híradóban? :)
Benga
Entrenador del Barça

2009.01.13. 18:17:58

Ezuton is megköszönnöm a bankrablónak, hogy a mi házsorunkba szökött és kinn fagyoskodhattam eddig...
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:22:05

Csoda, hogy senki nem vesz komolyan? U.N.D.O.R.Í.T.Ó.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.11. 00:26:10

Perrero írta:Emberek...
Elkezdtem nézni és a kisállatoknál ott fejeztem be hogy szegény kutyát élve betették kukás kocsiba, és "bepréselték"... könnybe lábadt a szemem... mivel tovább nézni nem bírtam az élelmiszeres részt, de remélem belekerült az a népművészeti cserépedény nőnek öltözött Elton (travi) aki egy levágott tehén fejjel elégíti ki elmebeteg vágyait...az "Amikor megállt a föld" c. alkotás (nagyon rossz ne nézd meg) mondanivalója az lenne h meg tudunk változni mi emberek ha muszáj lenne és happy a vége, túléltük... a filmben! De 100% vagyok benne h nem tudnánk!
miihii
KHAL

2009.01.10. 23:34:43

Cooltiszo írta:Az OTP-s ügyhöz: mindkét oldalról igaz a hülyeség. Anyukám OTP-ben ügyintéző. Nem egyszer jött haza sírva, volt olyan hogy 100000 forint hiánya volt, amit természetesen letagadott az ügyfél, hogy nála lett többlet. Akkor az ügyfelek se tudják pontosan mit akarnak, nekik meg van szabva, hogy egy ügyre hány percet szánhatnak, ha ezt nem tartják be kevesebb lesz a fizetés sőt figyelmeztetés aztán kirúgás. Nem olyan egyszerű ez az egész. Felháborítóak az itt felsoroltak, de legtöbbször nem az ügyintéző a hibás, így olyan mintha veled ordibálna valaki hogy gazdasági válság van.
Ez igaz!Épp tegnap említettem az egyik spanomnak ezzel kapcsban,h a legrosszabb az ügyintézőnek,mert konkrétan nem ő az oka a dolognak,de ő a villámhárító.Én is őt fogom leszúrni hétfőn,mivel nem fogja odahívni nekem a felelőst,tehát ő marad,mint mégis ott dolgozó.Ez a rendszerhiba nekem nem magyarázat.A rendszert is ember programozza,szal hozzák oda őt,vállalja a felelősséget a hülyeségért.Mint ahogy nekem is vállalnom kell a 2 nap késés utáni büntit.Be kell mennem személyesen,h rendezzük.Akkor a másik oldalról is jöjjön oda az illetékes,és akko' rendezzük,bakker!De mivel a Keziccsókolom van ott,ő a tűzfal.Sajnálom,ilyen esetekben nem tudok eléggé toleráns lenni a kisablakos hölgyeménnyel.Ő képviseli a céget,ami összevissza,kusza dolgokat küld nekem és többször is hibázott,viselje a következményeit...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.01.10. 18:44:43

Az OTP-s ügyhöz: mindkét oldalról igaz a hülyeség. Anyukám OTP-ben ügyintéző. Nem egyszer jött haza sírva, volt olyan hogy 100000 forint hiánya volt, amit természetesen letagadott az ügyfél, hogy nála lett többlet. Akkor az ügyfelek se tudják pontosan mit akarnak, nekik meg van szabva, hogy egy ügyre hány percet szánhatnak, ha ezt nem tartják be kevesebb lesz a fizetés sőt figyelmeztetés aztán kirúgás. Nem olyan egyszerű ez az egész. Felháborítóak az itt felsoroltak, de legtöbbször nem az ügyintéző a hibás, így olyan mintha veled ordibálna valaki hogy gazdasági válság van.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.10. 18:29:05

Tim
Mezei fórumozó

2009.01.10. 18:01:08

miihii írta: Ez igencsak nagy kép,Tim! :lol: Frappáns,találó...
Szerettem volna írni is valamit de gondoltam ez jobban kifejezi.
Egyébként a dícséret a Magyar kétfarkú kutya pártot illeti. Hihetetlenül kreatív banda..rendszeresen meglepik az utca népét táblákkal, plakátokkal mint pld. ez:
Kép

De kevesen veszik észre.. :lol: Még néhány gyöngyszem..
Földi paradicsom
Valóság
Zebra
Kép
miihii
KHAL

2009.01.10. 17:25:25

Tim írta: Véleményem..
Ez igencsak nagy kép,Tim! :lol: Frappáns,találó...
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.10. 17:10:46

Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.10. 16:35:15

Mocskos auto_cenzúra volán és buszsofőr áááá!

Az még ok hogy este tudtam meg menetrendnél h munkaszüneti nap lesz, 1részt mert figyelmetlen vok, egyetemen ugye emiatt nincs szünet, nem dolgozom, de online este derült ki h az elvileg szokásos járat nem megy. OK! Gondoltam megyek másikkal... Elmentem Szigetvárra átszállok, és a nyomoronc buszsofőr mondja h generátort cserélnek most, mert rossz, 15 percet várjunk csak. Kinnt rohadt hideg a váróteremben asszem fekete sereg toborzó volt, telón bömböltetnek rohadt mocskos autocenzúra zenét... Jó nem gond... Elindulunk, buszsofőr gondolta kicsit levágja az utat, falum buszmegállójába szabályosan meg kellett kérnem hogy vigyen oda pedig az volt a végállomás. Nagy vita, de elindulunk, uccsó utas voltam. De ő meglátott 2 ismerős tagot gondolta beszélget velük!!!!!!! Megállta, gondolta nem sietek, 53 perc késés után megáll a busszal elkezd beszélgetni. Mocskos [auto_cenzúra] majom ember az autocenzúra anyját! :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
miihii
KHAL

2009.01.10. 15:36:34

Tim írta: Aki teheti kerülje őket messziről!
ÚGY-ÚGY!!!
Saját tapasztalataimból kiindulva csakis ezt tudom ajánlani én is mindenkinek.
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.10. 14:42:55

Varga Tamás írta: Aztán ha okoskodnak, akkor rájuk borítanám az asztalt.
Az ám,aztán kidobatnak a biztonsági őrrel :lol: (Na az őrök külön megérnek egy misét,elég ha csak a tegnapi esetet vesszük). OTP mint bank,mint szolgáltató a legrosszabb az országban! Aki teheti kerülje őket messziről!
Amikor lakáshitelt vettünk fel(sajnos kénytelenek voltunk náluk intézni),fizetnem kellett folyósítási jutalékot ez kb. 70ezer forint volt.És amiért a pult túloldalán álló hölgy elvette tőlem a pénzt,külön fizetnem kellett
3500 forintot kezelési költség gyanánt..
Amit pedig a papírokkal műveltek.."már csak ez kell,ja meg még az is,nahát ez nem is fog kelleni,de mégis fog, nem hozták el?" :lol:
Kép
miihii
KHAL

2009.01.10. 14:15:47

Am ez a második OTP-s hirigem rövid időn belül,cs ezt nem akartam hozzáírni,mert brutál hosszú lett volna.
Az említett áruhitelemet sem egyszerű körülmények közt kaptam meg.Ugye az adott cég,ahol vettem a cuccot,elfaxolja a kérelmemet az OTP-nek és várunk.Fél óra múlva jön a hír,vmi nem stimmel.Telefon oda:nem árulhatják el,menjek be személyesen.
Oké,bemegyek.Keziccsókolom mondja,h vmi hátralékom van a számlámon,vmi 5000 HUF alatti tétel,ennyit tud mondani.
WTF? :shock: 7 éve megszűntettem a számlám itt :!:
Jöjjek vissza másnap,mert ezzel egy kollega foglalkozik cs,ő pedig nincs bent.Másnap bumli vissza,kiderítették,h 1080 HUF-ra leterhelték a nem létező bankszámlámat! :shock: Ott van,h megszűntetve,de mégis.Kérdezem,h ez h lehet?Azt nem értik,de jobb,ha befizetem,mert nem kapom meg a hitelt.Kicsit kibuktam,jó pár keresetlen szóval illettem őket (közben a hangoskodásra odajöttek még ketten...).A végén azért befizettem (több is veszett Mohácsnál...),hisz' magamat szivattam volna le.De mondtam a csajinak,h kérek egy elismervényt,h megszűntettem már a számlámat és ezután nem fogják leterhelni többé egész véletlenül.Háááát,ilyet sajnos persze nem tudnak adni.
Megígértem nekik,h ha még egyszer előfordul hasonló,azt nem fogjuk ilyen "simán" elintézni!
Na ezek után megyek be hétfőn rendet rakni az állományban! :D Asszem viszem magammal az összes autocenzúrát :twisted:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.01.10. 13:15:56

Varga Tamás írta: Sajnos, a bürokrácia az úr ebben az országban. Mindent száz helyen, ezer példányban alá kell írni.
Ezzel teljesen egyetértek.
Autó jogsira mentem, itt nálunk az egyik autósiskola keszthelyi kirendeltsége indított tanfolyamot. A kresz meg is lett, de úgy gondoltam hogy jobb lenne Egerszegen vezetni, ezért átküldettem a papírt zegre. November 15.én aláírtam, elindult, a mai napig nem mehetek tovább mert nincs meg a papír. Állítólag a közlekedés felügyeleten van, de ott meg nem tudnak róla semmit.
Hát már nagyon kezd elegem lenni belőlük, nem tom miért tart 3 hónapig egy papír elküldése Keszthelyől Egerszegre. :evil:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Aprieto

2009.01.10. 13:13:43

Perrero írta:Emberek...

Hali!
Ajánlom mindenkinek, aki végig bírja nézni. Nekem nem sikerült... hányingerem van az emberi fajtól :oops: :x
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.10. 13:03:27

Mihii!
Teljességgel átérzem a helyzetedet, és teljességgel megértem a dühödet. Nem tudom, hogy tudnék-e kulturáltan viselkedni a bankban. Szerintem, picit rácsapnék az asztalra. Aztán ha okoskodnak, akkor rájuk borítanám az asztalt. Szórakozzanak azzal...pff
Sajnos, a bürokrácia az úr ebben az országban. Mindent száz helyen, ezer példányban alá kell írni. De a legszebb az egészben, hogy sokszor ők sincsenek tisztában azzal, mit-miért-hogyan.
Volt, hogy az adóbevallásomra elfelejtettem ráírni, hogy magyar állampolgár vagyok. Bementem, vagy 3 órát ücsörögtem ott emiatt. Megkapta a beosztását az apehos. Mondtam, hogy ezt maguk is odaírhatták volna, vagy egy telefon, aztán kész. :evil:
Kép
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.10. 01:02:24

Még egy ilyen és repülsz...
Tots Unit Fem Forca !!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.10. 00:54:03

Átérzem mihii a helyzetet :wink: bár kivételesen nem otpvel van/volt gondom, ott meglepő mód még minden korrekt, és okés volt, pedig már 5éve ott van számlám.

de azért az 1ftos kamat jóváírásos smseket nagyon bírom :lol: annyira bearanyozzák a napomat :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.10. 00:51:06

Ez van Mocskos országba élünk Bátyámnak is küldik még a hiteltörlesztő csekkeket de már közbe kb 2 hónapja befizette az utolsó részletett
Tots Unit Fem Forca !!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.10. 00:42:35

Igen.
Ők "hibázhatnak" sorozatosan,de neked 2nap csúszás már hatalmas hiba.
Ez van... Magyarország
Lezárt