Am ez a második OTP-s hirigem rövid időn belül,cs ezt nem akartam hozzáírni,mert brutál hosszú lett volna.
Az említett áruhitelemet sem egyszerű körülmények közt kaptam meg.Ugye az adott cég,ahol vettem a cuccot,elfaxolja a kérelmemet az OTP-nek és várunk.Fél óra múlva jön a hír,vmi nem stimmel.Telefon oda:nem árulhatják el,menjek be személyesen.
Oké,bemegyek.Keziccsókolom mondja,h vmi hátralékom van a számlámon,vmi 5000 HUF alatti tétel,ennyit tud mondani.
WTF?

7 éve megszűntettem a számlám itt
Jöjjek vissza másnap,mert ezzel egy kollega foglalkozik cs,ő pedig nincs bent.Másnap bumli vissza,kiderítették,h 1080 HUF-ra leterhelték a nem létező bankszámlámat!

Ott van,h megszűntetve,de mégis.Kérdezem,h ez h lehet?Azt nem értik,de jobb,ha befizetem,mert nem kapom meg a hitelt.Kicsit kibuktam,jó pár keresetlen szóval illettem őket (közben a hangoskodásra odajöttek még ketten...).A végén azért befizettem (több is veszett Mohácsnál...),hisz' magamat szivattam volna le.De mondtam a csajinak,h kérek egy elismervényt,h megszűntettem már a számlámat és ezután nem fogják leterhelni többé egész véletlenül.Háááát,ilyet sajnos persze nem tudnak adni.
Megígértem nekik,h ha még egyszer előfordul hasonló,azt nem fogjuk ilyen "simán" elintézni!
Na ezek után megyek be hétfőn rendet rakni az állományban!

Asszem viszem magammal az összes autocenzúrát