Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.31. 16:43:51

[quote="Game90"][/quote]

Mekkora meccs lesz :shock: A tv előtt a helyem. :o A kezdőre pillantva: Eduardoval mi van? Megint megsérült? :roll: Egyébként én Ramseyt csak egyszer láttam játszani, de jól tolta. De szerintem Denilson sem rossz játékos. Különösen kíváncsi vagyok Fabregasra, Arshavinra és Veermalenre. Az orosz az utóbbi időben elég gyenge formát mutat, ideje észhez térnie. Cesc reméljük ismét zseniális lesz. Míg Veermalen játéka nekem rendkívül tetszik. Wenger egyetlen nyári igazolása, de nagyon bele nyúlt 8) Nagyon jó vétel volt!

A MU:Rooneytol nagyon tartok, le kéne most már állnia a gólgyártással :lol: Amúgy Valencia hogy hogy nem kezdő? úGy tudom az utóbbi időben jól játszott.

Szórakoztató, sok gólos meccset szeretnék( mondjuk ki nem :D ) londoni győzelemmel! HAJRÁ ARSENAL :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
miihii
KHAL

2010.01.31. 16:37:46

Game90 írta:Arsenal - ManUnited, 17:00 (Eurosport2)!
Bezony,alig fél óra és kezdődik a rangadó.
Remélem lüktető,lendületes,sokgólos meccs lesz.Természetesen vendég sikerrel a végén. :wink:
Bár vmiért most 2:2-t érzek a levegőben,de ne legyen igazam :P
Az idei szezont látva tulajdonképpen hendikeppel indul a meccs,mivel a Rooney gól szinte alap,szal fel van adva a lecke a Zenálnak :twisted:
Jó szurkolást mindannyiunknak!Gondolom jó sokan fogjuk nézni,így lesz miről beszélni utána/közben.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2010.01.31. 16:28:32

Arsenal - ManUnited, 17:00 (Eurosport2)!

Arsenal team: Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Song, Denilson, Fabregas - Rosicky, Nasri, Arshavin.
Subs: Fabianski, Silvestre, Eboue, Traore, Ramsey, Walcott, Bendtner.

Manchester team: Van der Sar - Rafael, Brown, Evans, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Scholes, Park - Rooney.
Subs: Kuszczak, Owen, Berbatov, Giggs, Valencia, Gibson, De Laet.

Vermaelen felépült, remélem semlegesíteni tudja a bombaformában lévő Rooneyt. Denilson helyett Ramsey-t kezdettem volna, a "csatársor" nem tetszik.

Ha Rooneyt és Nanit sikerül semlegesíteni, akkor nyerhetünk. 2-1-et tippelek!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
cyrax
Jugador del Barça

2010.01.29. 13:38:37

Drigo!

Privát üziket csekkold!!!!!!!!!!!!!!!
levproff
Director del Fútbol

2010.01.28. 18:48:32

lluisllach89 írta:Szerk: levproff! Ha hiszed ha nem, korábban goal.com-on 3 meccsről írtak! Mostanra már kijavították :P
Elhiszem én! :)
Én a hivatalos oldalról néztem.

Viszont még most sem tudom, hogy játszik-e az Arsenal ellen Rooney? :roll:
Azé' nem mindegy. :mrgreen:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2010.01.28. 18:36:59

gekkodan írta:A bajnokság fele még hátra van, játszanak majd a Cityvel, a Uniteddel meg a Chelsea-vel is, kicsit majd el lesz csendesítve Wenger bácsi, mert azért azt Ő sem gondolta komolyan, hogy bajnokságot nyernek.

Szép és kihozza belőlük a maximumot, de Fabregas ide vagy oda, nekem nem kéne még ide se, mert egy Xavinak vagy Iniestának a táskáját nem viheti a fiú. Cserének még elfogadnám, de szerencsére itt ennél komolyabb játékosok szaladgálnak.
2-3 hét múlva visszatérhetünk erre, hogy mennyire bajnokesélyes a Senal.

Azért ennyire nem kéne elfogultnak lenni, szerintem Fabregas a legjobb 3 kp. között van.

Vermaelen sérülése nem komoly, de a ManUnited elleni rangadót kihagyja. Valószínűleg Silvestre fog kezdeni vasárnap :?

Robinho :arrow: Santos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.01.28. 19:34:36-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.28. 17:25:42

Fernando írta:
lluisllach89 írta:Ferdinand 3 meccses eltiltást kap, mindenki látta mit csinált Fagannal a Hull elleni meccsen, és még a Hull támadója kapott sárgát..

Így kihagyja az Arsenal, Villa és Everton elleni bajnokikat.
Fegan nem azért kapott sárgát, csak a kommentátor hitte azt. Egy későbbi odarúgásért kapta, talán Rooneynak adott egy medvét. Amúgy az eltiltás jogos. Értelmetlen baromság volt a játék hevében.
Jaj télleg, vmi dereng. Talán a félpályánál faltolt, nem? Most már rémlik h azt hitte h színészkedésért kapott. Azért Ferdinand "határozott" volt vele szemben :D

Szerk: levproff! Ha hiszed ha nem, korábban goal.com-on 3 meccsről írtak! Mostanra már kijavították :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.28. 17:15:39

lluisllach89 írta:Ferdinand 3 meccses eltiltást kap, mindenki látta mit csinált Fagannal a Hull elleni meccsen, és még a Hull támadója kapott sárgát..

Fegan nem azért kapott sárgát, csak a kommentátor hitte azt. Egy későbbi odarúgásért kapta, talán Rooneynak adott egy medvét. Amúgy az eltiltás jogos. Értelmetlen baromság volt a játék hevében.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
levproff
Director del Fútbol

2010.01.28. 17:03:58

4 meccses eltiltást kapott! :wink:
Arsenal, Portsmouth, Aston Villa és Everton ellen nem játszhat.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.28. 16:55:14

Ferdinand 3 meccses eltiltást kap, mindenki látta mit csinált Fagannal a Hull elleni meccsen, és még a Hull támadója kapott sárgát..

Kép
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.28. 16:27:36

10 ev mulva nalunk is "divat" lesz majd...... de szep is lenne :X:X:X
I <3 FCB
levproff
Director del Fútbol

2010.01.28. 16:07:10

Az Arsenal-Manchester United mérközés lesz az első 3D-s sportközvetítés.

A futballrajongók négy londoni, két manchesteri, valamint 1-1 cardiffi, edinburghi és dublini kocsmában, pubban viselhetnek majd egy különleges (3D-s) szemüveget, mellyel ők lesznek az első nézők, akik a világ első 3 dimenziós sportközvezítését élvezhetik.

Két szakmai csapat fogja majd felügyelni ezt, egyikük a hagyományos adásért lesz felelős, a másik csapat pedig a 3D-s közvetítésért.

Két kommentátor, két kameráscsapat, két vezető team fogja garantálni az egyidejű közvetítés lehetőségét.

A BSkyB azonban nem közli előre, hogy mely kocsmákban láthatják a rajongók három dimenzióban a mérkőzést. (Ezzel elkerülve a kocsmák túlzsúfoltságát.)

Ez mekkora. :lol: 8)
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2010.01.28. 15:54:40

gekkodan írta:adtak az idegenben amúgy sem túl acélos Villának egy 3-ast a boxing dayen, de idegenben azért ma elég tehetetlenek voltak a liga egyik top-csapata ellen.
Azért ezt egy kicsit ellentétesnek érzem. Egyrészt a Villa idén egyedül az Arsenalt nem tudta megverni a a 4 nagy (inkább 3 nagy + Liverpool) közül, és mellesleg 5. helyen áll az idegenbeli tabellán (idegenben verte meg a MU-t, meg a 'Poolt is, bár azt boldog boldogtalan elveri, ráadásul ez még változhat ha netán behúzza az elmaradt meccseit...) ezt a kettőt együtt véve az Arsenal igen is elégedett lehet a 4 ponttal, amit a Villa ellen gyűjtött. Szóval éppen ezzel indokolni az Arsenal éretlenségét sztem elég fals dolog.

Másrészt viszont abszolút egyet értek, hogy felesleges az Arsenal bajnokesélyességéről beszélni. Jó csapat, fiatalok, de - többek között - középcsatár nélkül nem lehet bajnokságot nyerni. És itt nem van Persie sérüléséről beszélek, mert ő sem az. Persze emellett van még rengeteg más dolog is. Pl, hogy a Chelsea mennyire kimagaslik a PL-ből, jelen pillanatban a MU és az Arsenal előtt is fényévekkel vannak - bár, ha visszajönnek a "fékek" az ANK-ról lehet, hogy más lesz :lol:

Szóval én sem várom el az Arsenaltól a bajnoki címet, maximum reménykedem benne, de azt is inkább azért, hogy ne a MU vagy a Chelsea nyerjen, de erre minimális esélyt látok.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.28. 15:52:27

ozsimiki írta:Hát nem is ezen a meccsen kell megszerezniük a 4.helyet. míg az Arsenalnak nagyon kell minden 3 pont ha a végéig nagy sanszot akar a bajnoki címre.

a következő fordulók eldöntik,h marad e sanszuk,nehéz hetek lesznek nekik.
Én azt mondom, hogy a hétvégén már el fog dőlni, bár remélem nem lesz igazam, és izgalmas verseny lesz a végén.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.28. 15:48:45

Hát nem is ezen a meccsen kell megszerezniük a 4.helyet. míg az Arsenalnak nagyon kell minden 3 pont ha a végéig nagy sanszot akar a bajnoki címre.

a következő fordulók eldöntik,h marad e sanszuk,nehéz hetek lesznek nekik.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.28. 15:44:09

Fernando írta:
LG írta:Gyalázatos egy meccs volt ez a Villa-Arsenal. A villa okádék, végig bekkelték 11 emberrel a meccset.
:shock: Hát akkor mi nem ugyanazt a meccset néztük az biztos. Teljesen egyformán játszott a két csapat. Volt, hogy 15 percre a kapujukhoz szegezték az Arsenalt. Young nem egyszer etette meg Clichy-t. Egy kis stat:
Aston Villa-Arsenal
Labdabirtoklás: 51-49 (%)
Kapura lövések: 7-6
Ebből kaput eltaláló: 2-5
Szögletek: 7-7
Les: 5-1
Bedobás: 33-20
Kirúgás: 3-13
Szabálytalanság: 16-15
Sárga: 2-2

Lehet, hogy Te Arsenalos szemmel nézted picit a meccset? Én semleges nézőként úgy gondolom mindkét csapat nagyon könnyen rúghatott volna egyet.
Bevallom, csak a 2. félidőt láttam, ahhoz köze nem volt a Villának, egy veszélyes kontrára futotta. A meccs végi statisztikáknál meg 2-8 volt a kaput eltaláló lövések statisztikája. :roll: Ettől függetlenül lehet, h az első félidő a Villáé volt, ez igaz, nem kellett volna a 2. félidő alapján általánosítanom.
De egy biztos, a Villa hazai pályán kicsit szorgalmazhatna volna jobban a támadásokat, mert a 2. félidő alapján igencsak úgy játszottak, h nekik ez a döntetlen nagyon jó.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.28. 15:37:43

LG írta:Gyalázatos egy meccs volt ez a Villa-Arsenal. A villa okádék, végig bekkelték 11 emberrel a meccset.
:shock: Hát akkor mi nem ugyanazt a meccset néztük az biztos. Teljesen egyformán játszott a két csapat. Volt, hogy 15 percre a kapujukhoz szegezték az Arsenalt. Young nem egyszer etette meg Clichy-t. Egy kis stat:
Aston Villa-Arsenal
Labdabirtoklás: 51-49 (%)
Kapura lövések: 7-6
Ebből kaput eltaláló: 2-5
Szögletek: 7-7
Les: 5-1
Bedobás: 33-20
Kirúgás: 3-13
Szabálytalanság: 16-15
Sárga: 2-2

Lehet, hogy Te Arsenalos szemmel nézted picit a meccset? Én semleges nézőként úgy gondolom mindkét csapat nagyon könnyen rúghatott volna egyet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.28. 15:32:15

Gyalázatos egy meccs volt ez a Villa-Arsenal. A villa okádék, végig bekkelték 11 emberrel a meccset. Az Arsenal meg nagyon töketlen volt, rengeteg támadás azon akadt meg, h vki nem tudta levenni a labdát :? Ettől függetlenül meg lehetett volna a győzelem(pl. 2 kapufa), de ennél sokkal több kell. Ennyi labdakezelési hiba ezen a szinten megengedhetetlen, + nem kéne annyit töketlenkedni a kapu előtt(az utóbbi sokszor a Barca játékában is idegesitő, bár főleg a Rijkaard érára volt jellemző)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.28. 06:48:13

Csak kivertük ezeket a pénzeszsákokat. Most mutogasson Tévez. :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.28. 00:02:58

Azért ez a nagy Arsenal-hype nem csak nekem volt lufi, meg alaptalan... Az elmúlt hetekben nagyon ment az ifiknek, oda-vissza verték a Boltont, meg adtak az idegenben amúgy sem túl acélos Villának egy 3-ast a boxing dayen, de idegenben azért ma elég tehetetlenek voltak a liga egyik top-csapata ellen. A bajnokság fele még hátra van, játszanak majd a Cityvel, a Uniteddel meg a Chelsea-vel is, kicsit majd el lesz csendesítve Wenger bácsi, mert azért azt Ő sem gondolta komolyan, hogy bajnokságot nyernek.

Szép és kihozza belőlük a maximumot, de Fabregas ide vagy oda, nekem nem kéne még ide se, mert egy Xavinak vagy Iniestának a táskáját nem viheti a fiú. Cserének még elfogadnám, de szerencsére itt ennél komolyabb játékosok szaladgálnak.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.27. 23:46:47

Game90 írta:Campbell egész jó volt, szerencsére nem kellett Agbonlahorral versenyt futnia :)
Zseniális volt az öreg. Nem semmi visszatérés a PL-be.
Game90 írta:Pár napja arról beszélgettünk, hogy Fabregas hogyan fog teljesíteni a rangadókon. Ma volt egy kapufája, vezér volt, amúgy többet kellett védekeznie, mivel nem volt védekező kp.
Igen, ez nyílt probléma volt. Ramsey és Denlison szinte a 0-val egyenlő teljesítményt nyújtottak ma, így Fabregas gyakorlatilag 2 ember helyett dolgozott. Ennek ellenére megint aranyember lehetett volna, ha bemegy a kapufája. Az a szép szóló megérdemelt volna egy gólt.
miihii írta:...
Rossz tipp. Én eldobtam volna a LigaKupát ilyen szoros bajnoki küzdelemben és viszonylag sok sérülttel. Persze az "eldobást" nem úgy kell érteni, hogy nem áll ki egy csapat, csak erős tartalékolást.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.27. 23:36:23

miihii írta:
Mikaos írta:Ennyi erővel a MU-nak csak a Ligakupában van esélye :) Bár szerintem tuti fel fogják adni: már a ManCity elleni első meccsen is örültek volna, hogyha nem lenne visszavágó.
Erre mar frissiben is akartam reagalni,de kimaradt vhogy.Na,most eszembe jutott a dolog,foleg latva az eredmenyt.
Ha annyira fel akartuk volna adni a kupat,akkor eleve egy C csapatot kuldott volna ki SAF idegenben is,es nem hajtottak volna ugy a sracok 1:2-nel is a vegeig.
A mai meccs meg ekes bizonyiteka,h nem hajlando eldobni egy sorozatot a MU,nem ugy,mint mas csapatok esetleg :wink: Es ez tiszteletremelto sztem :P
Rooneyra meg nem talalok szavakat,elkepeszto formaban van...Nelkule sehol sem lennenk :?
Azért lehetséges,h "eldobta" volna az M.U ezt a sorozatot ha nem a Cityvel hozza össze a sors.Ennek azért így megvolt a kellő pikantériája ahhoz,h ne egy C csapat álljon ki egyik fél részéről sem.

Mondjuk a dolog másik oldala meg az,h nem szokás az elődöntőben "leadni" kupákat.Ha már valaki eljut az elődöntőig akkor nem marad más választása mint megpróbálni megnyerni.De az biztos,h ha nem a City az ellenfél akkor Sir Alex tartalékolt volna a hétvégére sztem.Így viszont szerencsére nem tehette.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
miihii
KHAL

2010.01.27. 23:27:37

Mikaos írta:Ennyi erővel a MU-nak csak a Ligakupában van esélye :) Bár szerintem tuti fel fogják adni: már a ManCity elleni első meccsen is örültek volna, hogyha nem lenne visszavágó.
Erre mar frissiben is akartam reagalni,de kimaradt vhogy.Na,most eszembe jutott a dolog,foleg latva az eredmenyt.
Ha annyira fel akartuk volna adni a kupat,akkor eleve egy C csapatot kuldott volna ki SAF idegenben is,es nem hajtottak volna ugy a sracok 1:2-nel is a vegeig.
A mai meccs meg ekes bizonyiteka,h nem hajlando eldobni egy sorozatot a MU,nem ugy,mint mas csapatok esetleg :wink: Es ez tiszteletremelto sztem :P
Rooneyra meg nem talalok szavakat,elkepeszto formaban van...Nelkule sehol sem lennenk :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2010.01.27. 22:54:41

Komolyan, ilyen szerencsétlen csapatot rég láttam már.

2 sérülés csak összejött ma is, Vermaelen + Eduardo. De legalább visszatért Nasri és Bendtner.

Meccset is simán lehetett volna hozni, 2 kapufája volt a Senalnak. Campbell egész jó volt, szerencsére nem kellett Agbonlahorral versenyt futnia :) Clichyt az forgatta meg, aki akarta, nálam az egyik leggyengébb volt ma. Denilsonról csak annyit, hogy nem akarom többet a kezdőben látni. Ramsey, Rosicky, Arshavin, Bendtner átlagos.

Pár napja arról beszélgettünk, hogy Fabregas hogyan fog teljesíteni a rangadókon. Ma volt egy kapufája, vezér volt, amúgy többet kellett védekeznie, mivel nem volt védekező kp.

Ashley Youngot szivesen láttam volna Arsenal mezben Walcott helyett.

Következő 3 rangadón minimum 7 pont KELL!

MU csak behúzta a hosszabbításban, Rooney hihetetlen formában van, nélküle nem sokra menne a MU.
Szerk.: most nézem, hogy milyen gólokat lőtt a MU... :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.27. 22:52:57

3-1 Rooney!

Ez az 1. gól amit látok pedig alapjáraton ezt a meccset nézem.
3-0-ig 4szer kapcsoltam át Villa-Arsenalra ezalatt lemaradtam mind3 gólról és az 1. gól későbbi (!) ismétlésének csaknem egészéről ( ünneplésről nem) :lol:
Kép
Lezárt