Mekkora meccs lesz

A MU:Rooneytol nagyon tartok, le kéne most már állnia a gólgyártással

Szórakoztató, sok gólos meccset szeretnék( mondjuk ki nem

Bezony,alig fél óra és kezdődik a rangadó.Game90 írta:Arsenal - ManUnited, 17:00 (Eurosport2)!
Elhiszem én!lluisllach89 írta:Szerk: levproff! Ha hiszed ha nem, korábban goal.com-on 3 meccsről írtak! Mostanra már kijavították
2-3 hét múlva visszatérhetünk erre, hogy mennyire bajnokesélyes a Senal.gekkodan írta:A bajnokság fele még hátra van, játszanak majd a Cityvel, a Uniteddel meg a Chelsea-vel is, kicsit majd el lesz csendesítve Wenger bácsi, mert azért azt Ő sem gondolta komolyan, hogy bajnokságot nyernek.
Szép és kihozza belőlük a maximumot, de Fabregas ide vagy oda, nekem nem kéne még ide se, mert egy Xavinak vagy Iniestának a táskáját nem viheti a fiú. Cserének még elfogadnám, de szerencsére itt ennél komolyabb játékosok szaladgálnak.
Jaj télleg, vmi dereng. Talán a félpályánál faltolt, nem? Most már rémlik h azt hitte h színészkedésért kapott. Azért Ferdinand "határozott" volt vele szembenFernando írta:Fegan nem azért kapott sárgát, csak a kommentátor hitte azt. Egy későbbi odarúgásért kapta, talán Rooneynak adott egy medvét. Amúgy az eltiltás jogos. Értelmetlen baromság volt a játék hevében.lluisllach89 írta:Ferdinand 3 meccses eltiltást kap, mindenki látta mit csinált Fagannal a Hull elleni meccsen, és még a Hull támadója kapott sárgát..
Így kihagyja az Arsenal, Villa és Everton elleni bajnokikat.
Fegan nem azért kapott sárgát, csak a kommentátor hitte azt. Egy későbbi odarúgásért kapta, talán Rooneynak adott egy medvét. Amúgy az eltiltás jogos. Értelmetlen baromság volt a játék hevében.lluisllach89 írta:Ferdinand 3 meccses eltiltást kap, mindenki látta mit csinált Fagannal a Hull elleni meccsen, és még a Hull támadója kapott sárgát..
Így kihagyja az Arsenal, Villa és Everton elleni bajnokikat.
Azért ezt egy kicsit ellentétesnek érzem. Egyrészt a Villa idén egyedül az Arsenalt nem tudta megverni a a 4 nagy (inkább 3 nagy + Liverpool) közül, és mellesleg 5. helyen áll az idegenbeli tabellán (idegenben verte meg a MU-t, meg a 'Poolt is, bár azt boldog boldogtalan elveri, ráadásul ez még változhat ha netán behúzza az elmaradt meccseit...) ezt a kettőt együtt véve az Arsenal igen is elégedett lehet a 4 ponttal, amit a Villa ellen gyűjtött. Szóval éppen ezzel indokolni az Arsenal éretlenségét sztem elég fals dolog.gekkodan írta:adtak az idegenben amúgy sem túl acélos Villának egy 3-ast a boxing dayen, de idegenben azért ma elég tehetetlenek voltak a liga egyik top-csapata ellen.
Én azt mondom, hogy a hétvégén már el fog dőlni, bár remélem nem lesz igazam, és izgalmas verseny lesz a végén.ozsimiki írta:Hát nem is ezen a meccsen kell megszerezniük a 4.helyet. míg az Arsenalnak nagyon kell minden 3 pont ha a végéig nagy sanszot akar a bajnoki címre.
a következő fordulók eldöntik,h marad e sanszuk,nehéz hetek lesznek nekik.
Bevallom, csak a 2. félidőt láttam, ahhoz köze nem volt a Villának, egy veszélyes kontrára futotta. A meccs végi statisztikáknál meg 2-8 volt a kaput eltaláló lövések statisztikája.Fernando írta:LG írta:Gyalázatos egy meccs volt ez a Villa-Arsenal. A villa okádék, végig bekkelték 11 emberrel a meccset.Hát akkor mi nem ugyanazt a meccset néztük az biztos. Teljesen egyformán játszott a két csapat. Volt, hogy 15 percre a kapujukhoz szegezték az Arsenalt. Young nem egyszer etette meg Clichy-t. Egy kis stat:
Aston Villa-Arsenal
Labdabirtoklás: 51-49 (%)
Kapura lövések: 7-6
Ebből kaput eltaláló: 2-5
Szögletek: 7-7
Les: 5-1
Bedobás: 33-20
Kirúgás: 3-13
Szabálytalanság: 16-15
Sárga: 2-2
Lehet, hogy Te Arsenalos szemmel nézted picit a meccset? Én semleges nézőként úgy gondolom mindkét csapat nagyon könnyen rúghatott volna egyet.
LG írta:Gyalázatos egy meccs volt ez a Villa-Arsenal. A villa okádék, végig bekkelték 11 emberrel a meccset.
Zseniális volt az öreg. Nem semmi visszatérés a PL-be.Game90 írta:Campbell egész jó volt, szerencsére nem kellett Agbonlahorral versenyt futnia![]()
Igen, ez nyílt probléma volt. Ramsey és Denlison szinte a 0-val egyenlő teljesítményt nyújtottak ma, így Fabregas gyakorlatilag 2 ember helyett dolgozott. Ennek ellenére megint aranyember lehetett volna, ha bemegy a kapufája. Az a szép szóló megérdemelt volna egy gólt.Game90 írta:Pár napja arról beszélgettünk, hogy Fabregas hogyan fog teljesíteni a rangadókon. Ma volt egy kapufája, vezér volt, amúgy többet kellett védekeznie, mivel nem volt védekező kp.
Rossz tipp. Én eldobtam volna a LigaKupát ilyen szoros bajnoki küzdelemben és viszonylag sok sérülttel. Persze az "eldobást" nem úgy kell érteni, hogy nem áll ki egy csapat, csak erős tartalékolást.miihii írta:...
Azért lehetséges,h "eldobta" volna az M.U ezt a sorozatot ha nem a Cityvel hozza össze a sors.Ennek azért így megvolt a kellő pikantériája ahhoz,h ne egy C csapat álljon ki egyik fél részéről sem.miihii írta:Erre mar frissiben is akartam reagalni,de kimaradt vhogy.Na,most eszembe jutott a dolog,foleg latva az eredmenyt.Mikaos írta:Ennyi erővel a MU-nak csak a Ligakupában van esélyeBár szerintem tuti fel fogják adni: már a ManCity elleni első meccsen is örültek volna, hogyha nem lenne visszavágó.
Ha annyira fel akartuk volna adni a kupat,akkor eleve egy C csapatot kuldott volna ki SAF idegenben is,es nem hajtottak volna ugy a sracok 1:2-nel is a vegeig.
A mai meccs meg ekes bizonyiteka,h nem hajlando eldobni egy sorozatot a MU,nem ugy,mint mas csapatok esetlegEs ez tiszteletremelto sztem
Rooneyra meg nem talalok szavakat,elkepeszto formaban van...Nelkule sehol sem lennenk
Erre mar frissiben is akartam reagalni,de kimaradt vhogy.Na,most eszembe jutott a dolog,foleg latva az eredmenyt.Mikaos írta:Ennyi erővel a MU-nak csak a Ligakupában van esélyeBár szerintem tuti fel fogják adni: már a ManCity elleni első meccsen is örültek volna, hogyha nem lenne visszavágó.