Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ja ,főleg egy ilyen meccsen mert még egy erős csapat ellen eredménytől függően rendben van a két vkp,de tegnap? kíváncsi lettem volna a XAVI-HLEB-INIESTA 3ra TOURE fedezékében főleg ha nincs Messi...de úgy látszik Hleb csak akkor játszhat ha Gudi is pályán van ...LG írta:Sztem olyan fölálásban mint tegnap, nyugodtan játszhatna Keita helyett középen. Sztem Touré elég stabilitást ad a középpályára, nem kell már Keita mellé, inkább egy kreativ emberke, mint Hleb.
Igen, a Barca honlapon volt vele egy riport, amiben türelmet kér még a beilleszkedéshez. Azt mondja, h még tanulnia kell a spanyol nyelvet, h megértse mit mondanak a játékostársak a pályán, de hamarosan menni fog neki, ígéri.MichaaBee írta:egyetértek. balszélen, vagy bal kp-n (amolyan Iniesta féle poszton) lehetne jól használni, de semmiképp sem jobb oldalt.Victor_Valdes írta:Szerintem Hleb nem volt rossz vétel, csak nem feltétlenül Messi cseréjeként kellene erőltetni.
egyetértek. balszélen, vagy bal kp-n (amolyan Iniesta féle poszton) lehetne jól használni, de semmiképp sem jobb oldalt.Victor_Valdes írta:Szerintem Hleb nem volt rossz vétel, csak nem feltétlenül Messi cseréjeként kellene erőltetni.
egyetértek, szerintem Hleb jobb Henrynál a BALSZÉLEN. (De csak ott). Ezért nálam nem nagy kérdés, h a kezdőben lenne a helye. Jobbszélen egyértelműen gyenge.Gyurinho írta:Mér mondják sokan hogy Hleb nem jó a baloldalon???....szerintem azért mert itt még nem bizonyított ez még nem ok arra hogy itt nem jó.Az Arsenalban sokat játszott itt és megbízható teljesítményt nyújtott egy példát kiemelnék :a Milan elleni BL meccsen (az 1.-őn) nagyon jó volt de máskor is ezt azért mondom mert ezt nyilván sokan látták mert BL. meccs volt ....évek óta egy olyan szürke eminenciás aki inkább passzol vagy cselez minthogy lőne de szerintem ezt jobban teszi mint Arshavin+ő már évek óta jó szemben az orosszal aki most jó volt de nem volt olyan kiegyensúlyozottan jó.Várom a válaszokat!
Nem, szellemi fogyatékosok gyülekező helye...chi omega írta:most komolyan úgy beszéltek fabregasról meg hlebről, mint akiknek nincsenek egyéni villanásai?
úristen, ez egy futballfórum...?
Ja, meg kellenek az olyan játékosok mint Hleb, Fabregas, Xavi stb. akik kiszolgálják ezeket, mert nélkülük semmit sem érnének az általad fölsorolt játékosok...sőt, a mai fociban sztem leginkább a kp-n dőlnek el a meccsek, és egy olyan kp. mint pl. Fabregas aranyat ér.vale írta: Persze tavaj is ezt mondták , meg tavaj előtt is , lássuk be a mai fociban kell hogy legyen min. 1-2 olyan játékosod akik egyéni villanásokkal eltudnak dönteni mecseket , és Fabregas nem ilyen ő rengeteget dolgozik és emelett technikás is ez nem ellentétes dolog , de én most egy Ronaldo , Kaka vagy Messi féle játékosra gondoltam.
Szerintem tavaly. Szerintem.vale írta: Persze tavaj is ezt mondták , meg tavaj előtt is , lássuk be a mai fociban kell hogy legyen min. 1-2 olyan játékosod akik egyéni villanásokkal eltudnak dönteni mecseket , és Fabregas nem ilyen ő rengeteget dolgozik és emelett technikás is ez nem ellentétes dolog , de én most egy Ronaldo , Kaka vagy Messi féle játékosra gondoltam.
Persze tavaj is ezt mondták , meg tavaj előtt is , lássuk be a mai fociban kell hogy legyen min. 1-2 olyan játékosod akik egyéni villanásokkal eltudnak dönteni mecseket , és Fabregas nem ilyen ő rengeteget dolgozik és emelett technikás is ez nem ellentétes dolog , de én most egy Ronaldo , Kaka vagy Messi féle játékosra gondoltam.MeNnOn írta:azért butaságokat ne mondjál![]()
Fabregas 1 munkásember??
A világeggyik legtechnikássabb KKja..Szerintem meg pont,hogy Lampard a munkásember...Cesc az Arsenal kulcsembere..és sokra viheti ez a fiatal csapat még..
Láttam "néhányat" és nem rajta múlott a dolog , nem is ezt mondtam.doki írta:Nem sok Arsenal meccset láthattál tavaly. Nem rajta múlt ,hogy nem végeztek előkelőbb helyen a táblázaton. A bajnokság 3-4 legjobb középpályása között volt.vale írta: hleb különben nem anyira rosz , Messi vagy Iniesta cseréjének pont elmey , legalább lesz haverja Henrynek a padon.
Kezdeni fog sokszor ,többször mint nem szvsz. (ezért nincs szükség Silvára)
Elég sok Arsenal mecset láttam és tényleg nem rajta múlott a dolog , nem is ezt mondtam , azt hogy nem lesz kezdő mert Xavi és Iniesta is elötte áll a rangsorban , ha pedig a szélét nézzük Iniesta ott is ott van és jön Silva aki szerintem jobb nála.doki írta:Nem sok Arsenal meccset láthattál tavaly. Nem rajta múlt ,hogy nem végeztek előkelőbb helyen a táblázaton. A bajnokság 3-4 legjobb középpályása között volt.vale írta: hleb különben nem anyira rosz , Messi vagy Iniesta cseréjének pont elmey , legalább lesz haverja Henrynek a padon.
Kezdeni fog sokszor ,többször mint nem szvsz. (ezért nincs szükség Silvára)
Nem sok Arsenal meccset láthattál tavaly. Nem rajta múlt ,hogy nem végeztek előkelőbb helyen a táblázaton. A bajnokság 3-4 legjobb középpályása között volt.vale írta: hleb különben nem anyira rosz , Messi vagy Iniesta cseréjének pont elmey , legalább lesz haverja Henrynek a padon.